Agenția de pariuri Admiral

2017-07-12 17:51:15 6,4k 0

Agenția de pariuri Admiral - află cine este operatorul, cu ce vine acesta online și offline, dar și alte informații utile pe care este bine să le cunoști

Deschide cont și joacă online la această agenție de pariuri cu un pachet atractiv de bun venit!

Agenție Admiral de pe Victoriei din București, poză preluată de pe tipandcash.ro

 

Cine este operatorul Admiral?

Admiral este o casă de pariuri britanică, dar cu sediul în Malta, aceasta având o vechime de aproximativ 26 de ani pe piața jocurilor de noroc. Ea face parte din grupul Novomatic, o companie de gambling fondată în 1980 de austriacul Johann Graf, care are o avere de peste 6.6 miliarde de euro. Novomatic este renumită la nivel mondial, fiind prezentă în peste 44 de țări printre care și România. Știu că probabil nu ai auzit de ea după nume, dar și-a lăsat o amprentă mare pe piața românească. Platforma sa de casino cuprinde jocurile Sizzling Hot și Book of Ra, și este prezentă pe aproximativ 80% din aparatele de păcănele din România.


Locații agenții Admiral în România

Admiral deține vreo 90 de săli de jocuri în România, din care cele mai multe sunt de departe în județul Ilfov: vreo 50. Nici județul Brașov nu stă deloc rău. Pe lângă cele 9 locații din oraș, mai pot fi găsite vreo 3 prin Ghimbav, 2 în Codlea, dar și câte una în Râșnov și Săcele. În rest, nu găsim mai mult de 2-3 agenții în nici un județ, iar  cu cât mergem înspre nord, cu atât numărul lor se rărește din ce în ce mai mult, așa cum se poate vedea și pe harta de mai sus.

Sălile de joc Admiral ies în evidență față de ce oferă concurența, ele fiind bazate pe un concept destul de inedit pentru România. Acestea oferă terminare Tip & Cash, care sunt similare cu aparatele de păcănele, doar că le poți folosi pentru a plasa pariuri sportive. Ele oferă avantajul de a putea fi utilizate non-stop indiferent de oră, dar și posibilitatea de a îți face singur biletul. Așa nu mai poți da vina pe casieră că ți-l greșește. Iar dacă nu te descurci, poți să pariezi și în mod tradițional la casierie. 

În aceste săli sunt oferite și foarte multe pariuri virtuale: curse de câini, cai, motociclete, kart-uri, speedway, poker, ruletă, keno, fotbal tip campionat și fotbal tip cupă. Locațiile sunt destul de spațioase și curate, acestea fiind deschise 24 / 7. Nu știu totuși dacă toate agențiile sunt la fel de spațioase și oferă aceeași gamă completă de servicii.

Agenție Admiral din Sălaj, poză preluată de pe tipandcash.ro

 

Agenția de pariuri Admiral - pariuri online

Admiral oferă mai nou și posibilitatea de a paria online pe site-ul admiral.ro. Acesta deține conform D.ONJN 1283 /28.06.2017 licența L1172564W000756 care îi dă drept de funcționare până în 2027. Sunt oferite pariuri sportive și jocuri de cazino online. Poți paria live, te poți juca pe net Sizzling Hot și Book of Ra, și poți încasa și un pachet atractiv de bun venit. Nu aș vrea să vorbesc prea mult despre platforma de pariuri online, deoarece avem deja mai multe materiale despre aceasta. Recomand în mod deosebit:

  • Recenzie Admiral - aici am vorbit pe larg despre agenția de pariuri online Admiral și despre tot ce ține de ea. Recomand să citești cu atenție.

  • Forum de discuții Admiral - dacă ai nelămuriri sau întrebări, te așteptăm pe forumul de discuții Admiral pentru a schimba păreri cu alți pariori. 
  • Articole Admiral - aici ți-am pus la dispoziție o colecție cu cele mai bune articole despre Admiral, merită să arunci un ochi.
  • Bonus Admiral - știu, te interesează pachetul de bun venit :). Pe cine nu interesează oare? Așa că ți-am pregătit un articol detaliat despre acesta care va fi actualizat constant. 

Deschide cont și joacă online la această agenție de pariuri cu un pachet atractiv de bun venit!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult