Admiral
L1172564W000756

Admiral

8.0
user photo
Baicu Marius
2024-04-01 10:26:59

Admiral Online - Admiral bonus în 2024

În primul rând cine este Admiral, ce are în spate, și cu ce vine nou? Admiral este o casă de pariuri britanică, dar cu sediul în Malta, aceasta având o vechime de peste 26 de ani pe piața jocurilor de noroc. Compania deține în acest moment peste 1,500 de agenții stradale de pariuri, 60 de cazinouri, dar și site-uri de pariuri online în mai multe țări. Asta nu este însă tot. Admiral face parte din grupul Novomatic, care este una dintre cele mai importante companii de gambling la nivel mondial, cu o cifră de afaceri de ordinul miliardelor de euro (3.2 miliarde în 2012). Johann Graf este fondator și președinte, acesta fiind un austriac de 44 de ani cu o avere de peste 5 miliarde de euro.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

1. CINE ESTE OPERATORUL ADMIRAL ÎN  ROMÂNIA

Sălile de joc Admiral România ies în evidență față de ce oferă concurența, ele fiind bazate pe un concept destul de inedit pentru țara noastră. Acestea oferă terminale Tip & Cash, care sunt similare cu aparatele de păcănele, doar că le poți folosi pentru a plasa pariuri sportive. Ele oferă avantajul de a putea fi utilizate non-stop indiferent de oră, dar și posibilitatea de a îți face singur biletul. Așa nu mai poți da vina pe casieră că ți-l greșește. Iar dacă nu te descurci, poți să pariezi și în mod tradițional la casierie.

În aceste săli sunt oferite și foarte multe pariuri virtuale: curse de câini, cai, motociclete, kart-uri, speedway, poker, ruletă, keno, fotbal tip campionat și fotbal tip cupă. Locațiile sunt destul de spațioase și curate, acestea fiind deschise 24 / 7. Nu știu totuși dacă toate agențiile sunt la fel de spațioase și oferă aceeași gamă completă de servicii.

Admiral legal în România

Casa de pariuri sportive online Admiral a intrat pe piața din România în iulie 2017, după aproximativ un an și jumătate în care ONJN nu a mai acordat nici o licență și în care părea că nu vor mai apărea nume noi pe piața virtuală de gambling din România.

Conform D. 1283/28.06.2017, Admiral deține licența cu numărul L1172564W000756 care îi dă drept de funcționare până în 2027. Deci Admiral e legală în România, aceasta oferind pariuri sportive și jocuri de cazino online. Pe site-ul ONJN este trecută atât o licență temporară (01.07.2017-.30.06.2018), cât și una definitivă (01.07.2017- 30.06.2027). Dar ținând cont că Admiral are deja un număr de licență (lucru specific licențelor definitive), atunci presupun că o vom vedea mult timp pe piața românească.

2. ADMIRAL AGENȚII STRADALE - PROGRAM, FRANCIZĂ ETC

Admiral deține vreo 90 de săli de jocuri în România, cele mai multe fiind de departe în județul Ilfov: vreo 50. Nici județul Brașov nu stă deloc rău. Pe lângă cele 9 locații din oraș, mai pot fi găsite vreo 3 prin Ghimbav, 2 în Codlea, dar și câte una în Râșnov și Săcele. În rest, nu găsim mai mult de 2-3 agenții în nici un județ, iar cu cât mergem înspre nord, cu atât numărul lor se rărește din ce în ce mai mult, așa cum se poate vedea și pe harta de mai sus.

Agenții Admiral program funcționare

Agențiile nu au toate același program funcționare, dar am văzut că cele mai multe dintre ele sunt deschise de la 9 dimineață, până la 6 dimineața. Așadar, sunt doar trei ore în care nu poți paria la o casă de pariuri stradală Admiral. Sunt și agenții care au orar 10:00 – 22:00, dar și unele care deschid la 10 seara. Cel mai bine este să intri pe site-ul operatorului și să selectezi agenția cea mai apropiată de tine, ca să vezi exact ce orar de funcționare are.

Franciză Admiral

Din câte știu, Admiral nu oferă posibilitatea deschiderii unei agenții în franciză, dar este posibil ca această politică să se schimbe la un moment dat. Cel mai bine este să te interesezi direct la operator, în momentul în care vei dori să deschizi o asemenea afacere. 

Dacă te interesează acest subiect, recomand să citești și articolul : ”Ce inseamna sa ai o franciza de pariuri sportive si ce agentii ofera aceasta posibilitate?

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

3. DESCHIDERE CONT ADMIRAL – CUM DESCHID UN CONT NOU

 1. Intră pe Admiral.ro.
 2. Dă click pe butonul „Înregistrare”, din dreapta sus a paginii principale.
 3. Completează formularul de înregistrare care următoarele câmpuri: nume, prenume, naționalitate, CNP, adresă, nume utilizator, parolă, email, număr de telefon, întrebare de siguranță. 
 4. Confirmă că ai 18 ani împliniți și că dorești să primești mesaje despre promoții (altfel nu poți activa niciun bonus)
 5. Apasă pe butonul „Înregistrare”
 6. Intră pe email și activează-ți contul de jucător cu click pe link-ul primit de la operator.
 7. Loghează-te în cont.

4. VERIFICARE CONT ADMIRAL – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC #

 1. Intră pe site-ul Admiral și loghează-te pe contul tău.
 2. Dă click pe numele tău din colțul dreapta sus pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul Meu”. 
 3. De aici selectează „Cont” - ”Documente” exact ca în poza de mai jos.
 4. Apasă pe „Choose Files” pentru a încărca documentele solicitate.
 5. Selectează tipul documentului pentru fiecare act în parte (vei avea de ales între act de identitate și dovadă a adresei).
 6. Apasă pe „Salvează”, iar atunci documentele sunt trimise automat către verificare.

Cei de la Admiral ne spun că este necesară o copie după buletin sau după pașaport. Permisul de conducere nu este menționat, așa că nu am idee dacă este acceptat sau nu. Actul de identitate este suficient pentru o verificare parțială a contului, dar pentru o verificare completă va trebui să trimiți și o dovadă a adresei (factură recedentă de utilități sau extras bancar).

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

5. METODE DE PLATĂ ADMIRAL – CUM DEPUN ȘI RETRAG BANI? #

 1. Intră pe admiral.ro și loghează-te în contul tău de jucător.
 2. Apasă pe butonul „Depunere”, din dreapta sus a ecranului.
 3. Selectează una din metodele de plată afișate și urmează instrucțiunile. Acest operator acceptă următoarele metode de plată:
 • card bancar Visa/Mastercard/Revolut – depunere minimă 30 RON/ depunere maximă 45.000 RON
 • Paysafecard – depunere minimă 30 RON/ depunere maximă 45.000 RON
 • Skrill și Neteller – depunere minimă 30 RON/ depunere maximă 45.000 RON
 • depunere Cash în agențiile Admiral sau în agențiile TIP & CASH – depunere minimă 30 RON/ depunere maximă 4.500 RON

Indiferent de metoda aleasă, este percepută taxa pe viciu, de 2%.

Poți solicita o retragere numai după ce îți verifici contul. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Loghează-te în contul tău Admiral;
 2. Dă click pe omulețul din dreapta sus a ecranului, apoi pe  „Retrageri”, din meniul lateral stânga;
 3. Introdu suma pe care doreşti să o retragi din cont.
 4. Selectează metoda de plată (nu se pot retrage fonduri prin Paysafecard).
 5. Click pe „Retragere”

Așadar, indiferent de metoda de plată aleasă, retragerea minimă la Admiral este de 50RON, și nu sunt percepute taxe de către agenție. Ți se reține doar impozitul aferent. Termenul în care primești banii variază:

 • card bancar - procesare 2-5 zile
 • Skrill și Neteller - procesare 1-2 zile
 • Locații stradale - procesare maxim 24 de ore

6. CUM PLASEZ PARIURI ADMIRAL - SINGLE, MULTIPLE ȘI ÎN SISTEM

 1. Intră pe admiral.ro și loghează-te în cont.
 2. Dă click pe butonul „Pariuri” din meniul orizontal superior.
 3. Alege sportul pe care vrei să pariezi, apoi competiția.
 4. Dă click pe cota selecțiilor pe care vrei să le joci, pentru ca ele să fie transferate pe biletul virtual. Poți pune 3 tipuri de pariuri: Simple, Combinație și Sistem:
 • Pariuri single / combinate - Alege tab-ul „Simple” din biletul virtual și completează în chenarul „Miză” miza pe care vrei să o joci. Plasează biletul single (în caz că ai un singur pariu pe bilet) sau un pariu „Combinație” (în cazul în care ai mai multe pronosticuri pe bilet).
 • Pariuri Sistem – Dă click pe tabul „Sistem” din partea superioară a biletulu virtual apoi completează miza din dreptul sistemului dorit. Dacă pui 4 selecții pe bilet, ai următoarele opțiuni: 4 selecții (1 pariu), simple (4 pariuri), duble (6 pariuri), triple (4 pariuri), Yankee (11 pariuri).

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

7. VERIFICARE BILET ONLINE ADMIRAL – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

Dacă vrei să afli care este statusul unui bilet online plasat lla Admiral, trebuie să procedezi altfel: 

 1. Intră pe admiral.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri.
 2. Dă click pe pictograma omulețului (dreapta sus) și alege „Istoric joc” din meniu. 

Ai posibilitatea să filtrezi căutarea:

 • azi
 • ieri
 • ultimele 3 zile
 • ultimele 7 zile
 • ultimele 30 de zile
 • ultimele 90 de zile
 • personalizat

O altă metodă de a fi la curent este să dai click pe tab-ul „Pariurile mele”, din meniul lateral care apare în primul ecran al secțiunii. Poți vedea toate biletele sau doar pe cele Deschide/Stabilite/Cu CashOut.

8. VERIFICARE BILET PLASAT ÎN AGENȚIE

 1. Intră pe pagina tipandcash.ro
 2. Dă click pe „Verificare bilet”
 3. Introdu seria biletului jucat în agenție.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!
https://pariurix.com/links/agentia.php

9. OFERTĂ ADMIRAL – CE NE OFERĂ ADMIRAL.RO #

Oferta de pariuri sportive Admiral este cam aceeași cu cea de la Unibet, ceea ce evident este un lucru bun pentru că toată lumea știe că Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri online la acest capitol. Chiar și așa, sunt sporturi prezente la Unibet ce nu pot fi găsite în oferta Admiral, cum ar fi cursele de cai și câini. Însă în ceea ce privește oferta pe fotbal, nu am văzut diferențe. Găsim o varietate largă de competiții și meciuri, la care putem plasa pariuri pe handicapuri asiatice, europene, cornere, cartonașe, marcatori și multe altele.

În acest moment oferta sportivă Admiral acoperă în jur de 30 de sporturi. Atunci când s-a lansat pentru prima dată pe piață nu acoperea nici jumătate din disciplinele prezente astăzi în ofertă, așa că la acest capitol putem spune că agenția a progresat destul de mult în ultima vreme.și la Admiral Sports găsim pariuri pe sporturi de nișă cum ar fi UFC/MMA, trotting, golf, darts, eSports, ciclism sau netball.

La meciurile sau evenimentele sportive ce aparțin de sporturi de nișă vei găsi de multe ori maxim 2-3 opțiuni de pariere, dar pe de altă parte nici majoritatea celorlalți operatori licențiați nu stau mai bine la acest capitol. Și sincer să fiu, la un meci de florball de exemplu nici nu văd de ce ți-ar trebui alte pariuri în afară de câștigător meci sau total goluri.

Admiral ofertă fotbal azi – cât de bună este aceasta

În mod constant, sunt peste 71.000 de opțiuni de pariere pe fotbal. Vorbim despre o ofertă bogată pe sportul rege atât ca număr de evenimente acoperite cât și ca opțiuni de pariere oferite. Găsim pariuri pe campionate exotice ca cel din Indonezia, Malaezia, Singapore, Iran și multe altele, fără a lipsi pariurile pe handicapuri europene și handicapuri asiatice.

La partide din România Liga 2 vei găsi în jur de 20 de opțiuni de pariere, în timp ce la meciurile din competițiile de top te așteaptă peste 240 de piețe, ceea ce este bine. La partidele importante este oferită o gamă largă de handicapuri asiatice ajustabile (cu cote ce pornesc de la 1.01 și ajung până la 20.00), pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, dar și pariuri de tipul Scorecast / Wincast.

Recent au fost introduse și pariuri combo, în care operatorul îți propune selecții formate din combinarea mai multor piețe. De exemplu, la meciul Rapid vs FC U Craiova din Superligă existau opțiuni precum:

 • timp regulamentar Rapid București și total goluri sub 4.5
 • timp regulamentar Rapid București și Marko Dugandzic va marca
 • ambele echipe vor înscrie, timp regulamentar Rapid București și Marko Dugandzic va marca.
 • Timp regulamentar FC U Craiova și Vladislav Blanuta va marca

Admiral ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Dacă dai click pe „Începe în curând”, opțiune aflată în stânga ecranului, poți vedea ce evenimente sportive vor începe în 15 minute, 1 oră, 4 ore, 12 ore și 24 de ore. Poți sorta afișarea în funcție de sport, în cazul în care sunt evenimente din mai multe sporturi în intervalul selectat. 

Implicit, pe primul ecran, în dreptul meciurilor sunt afișate piețele „Rezultat final” și „Total goluri”, dar poți selecta tu ce să apară fără să intri în meniul partidelor: echipa care să se califice, ambele echipe să înscrie, șansă dublă, pauză, total goluri – prima repriză, pariu fără egalitate, handicap – 3 variante etc. 

Admiral ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

Nici iubitorii ”sportului alb” nu vor fi dezamăgiți deoarece aici pot plasa pariuri pre-meci atât pe turnee importante, cât și pe turnee de tip Challenger sau ITF. În funcție de importanța meciului, vei găsi de la 2 opțiuni de pariere până la 20. Oricum și la partidele cu o ofertă pre-meci săracă, vei vedea că la live betting diversitatea de opțiuni de pariere oferite crește considerabil.

Povestea e cam aceeași ca și la celelalte sporturi. Dacă pariezi pe campionatul de baschet al Israelului sau pe cel de hochei al Poloniei nu vei găsi mai mult de 20 de opțiuni de pariere, dar dacă joci pe NBA sau NHL, atunci te așteaptă peste 120 de pariuri la Admiral.ro. De exemplu la un meci de baschet din campionatul american poți paria pe handicapuri, total puncte ale fiecărei echipe, pe fiecare repriză sau sfert în parte, dar poți plasa și pariuri speciale de tipul Parlay sau pe evenimente meci (cum ar fi prima echipă care ajunge la 10 puncte).

10. ADMIRAL LIVE BETTING - PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Platforma de pariuri de la Admiral.ro este furnizată de către Kambi Sport Solutions, același furnizor ca și cel al platformelor Unibet.ro și 888sport.ro. Așadar, din punctul acesta de vedere, ar trebui să ne așteptăm numai la lucruri bune. Pe de-o parte așa se și întâmplă. Informațiile de la meciuri sunt actualizate rapid (astfel încât cotele sunt blocate rar), pariurile sunt plasate în maximum câteva secunde din momentul în care apeși butonul Pariați, iar câștigurile sunt plătite de regulă în maximum câteva minute. Platforma este destul de stabilă, fiind rare momentele când începe să meargă prost sau să se blocheze.

La meciurile care sunt în ofertă putem găsi destul de multe opțiuni de pariere, la fel de multe ca la Unibet. De exemplu pentru o partidă din Arabia Saudită erau oferite 39 de opțiuni de pariuri, printre care erau pariuri pe rezultat și pe goluri, până la pauză sau până la final. Important e să găsești pe pagina de pariuri live de la admiral.ro meciul care te interesează, că apoi cu siguranță vei avea ce paria pe el. Pentru meciurile din campionatele mai importante sunt peste 100 de selecții disponibile live, inclusiv pariuri pe ce se va întâmpla în intervale de timp.

Poți adăuga la favorite meciurile care te interesează, iar astfel acestea vor fi mereu afișate în partea de sus a paginii de pariuri live, ceea ce le face ușor de găsit. 

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

11. BONUS ADMIRAL -  150 RON FREEBET + 200% BOOST #

 • Deschide cont acum
 • Parcurge procesul de verificare KYC 
 • Efectuează un depozit de minim 30RON.
 • Plasează un prim pariu pe orice eveniment sportiv la alegere. Poți paria pe orice opțiune dorești și pe orice cotă. Miza minimă este 1 RON, iar cea maximă admisă este de 50RON. Profit boost-ul va fi menționat pe biletul de pariuri.
 • Dacă pariul este câștigător vei primi pe lângă câștigurile obișnuite și un profit boost de 200% (adică profitul tău va fi de 3 ori mai mare decât cel normal).
 • În plus, vei primi un FREEBET de 150RON ce trebuie jucat în maximum 72 de ore din momentul acordării.

Accesează această pagină pentru a citi termenii și condițiile pariului gratuit și acest articol pentru a vedea cu poți beneficia de suplimentarea câștigului cu 200%. 

12. ADMIRAL APP - APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ #

Până de curând, Admiral avea aplicație Android și iOS numai pentru segmentul de cazinou, dar în prezent te poți distra din merg și la pariuri, prin intermediul unui soft special pentru device-uri mobile. 

Procesul de instalare Admiral App

 1. Intră în Apple Store și scrie în chenarul de Search „Admiral”
 2. Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul dorit, după care îl poți accesa de pe ecranul telefonului.
 3. Loghează-te folosind numele de utilizator și parola.

Procesul de instalare Admiral Android Apk

 1. Intră în Google Play și scrie în chenarul de căutare „Admiral”
 2. Descarcă și instalează aplicația. 
 3. Loghează-te folosind numele de utilizator și parola.

Ce oferă aplicația Admiral cazino și pariuri sportive – pariuri sportive

„Admiral cazino și pariuri sportive” oferă toate facilitățile disponibile pe PC, fără lipsuri notabile. Ai acces la întreaga ofertă sportivă premeci, poți efectua efectua depuneri și retrageri etc. Iată ce facilități mai sunt oferite pe partea de betting:

 • Poți seta să primești notificări despre evenimentele care te intersează;
 • Ai acces la sporturi  populare precum fotbal, tenis, baschet ș.a., evenimentele fotbalistice majore având peste 200 de opțiuni de pariere;
 • Ai posibilitatea să beneficiezi de bonusul pentru clienții noi, dar și de alte promoții. Poți plasa de pe mobil primul pariu, cu boost de profit de 200%
 • Poți paria live și, dacă ești inspirat, câștigi pariul în mai puțin de un minut.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

13. ADMIRAL CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

Staff-ul Admiral poate fi contactat de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00, direct în limba română, prin următoarele metode:

Admiral contact chat – este cea mai rapidă modalitate de a lămuri problemele pe care le ai. Poți dialoga în scris cu un reprezentant al operatorului în limba română sau în limba engleză, după ce ce dai click pe „Contactați-ne pe chat”. După ce scrii în fereastra de chat care este problema, apeși pe „Start”.

Admiral contact mail - trimiți un email cu problema ta la adresa [email protected]. Eu am accesat acest serviciu într-o zi de duminică și am primit reply în aproximativ o oră. Din acest punct de vedere am fost mulțumit, dar nu prea mi-a plăcut faptul că am primit ca răspuns citate lungi din regulament. Totuși pe lângă acele citate mi-a fost dat și un răspuns concret la întrebarea mea, deci per total nu am motive să mă plâng.

14. ADMIRAL PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Dacă ai o întrebare despre casa de pariuri online Admiral.ro, dar nu vrei să ajungi pe mâna operatorilor acestei agenții, atunci am două alternative pentru tine. Prima ar fi aceea de a accesa secțiunea de „Întrebări comune” de pe site-ul PariuriX.com, unde poți găsi răspunsuri la cele mai comune nelămuriri ale pariorilor.

A doua variantă ar fi să postezi întrebările tale pe forumul de discuții Admiral, acolo unde un membru al staff-ului nostru va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi despre Admiral păreri ale altor pariori, pentru a vedea ce experiențe au avut aceșia cu respectiva casă de pariuri. Iar după ce te joci o perioadă la Admiral.ro, te așteptăm și pe tine cu păreri și impresii.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1