Visul American

Sunt mulți pariori români interesați de competițiile din Statele Unite ale Americii. Dacă te afli printre cei care pariază pe baschet, fotbal (soccer), fotbal american, baseball sau hochei pe gheață, cu siguranță vei aprecia noua promoție de la 888sport.ro prin care ți se returnează miza (maxim 100RON) dacă te scoate un singur meci de pe biletele cu minim 5 selecții. Urmează linkurile speciale din acest articol și trăiește visul american la pariuri sportive.


Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

Cum particip la această promoție 888Sport?

 1. Loghează-te în contul tău 888sport.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Pariază pe evenimente sportive jucate în Statele Unite ale Americii, inclusiv pe baschet, fotbal (soccer), fotbal american, baseball și hochei pe gheață.
 3. Biletul trebuie să conțină 5 selecții din aceste sporturi cu cota minimă de 1.3 per selecție. Miza minimă pentru bilet luată în considerare este de 20RON.
 4. Dacă pierzi pariul combi din cauza unei singure selecții, primești miza înapoi până la 100RON.

 

Visul american la pariuri – termeni și condiții

 • Nu sunt eligibile pariurile care primesc cota 1.00 sau care sunt închise înainte de finalul evenimentului, prin opțiunea CashOut.
 • Nu este obligatoriu ca toate selecțiile să fie din același sport. Disciplinele sportive pot fi combinate pe bilet.
 • Banii sunt returnați în maxim 72 de ore de la deciderea pariului și sunt considerați bonus.
 • La acest operator, bonusurile sportive și orice câștiguri derivate dintr-un bonus pot fi retrase doar după ce au fost rulate de șase ori, la cote cumulate de minim 2.00.
 • Oferta este valabilă exclusiv pentru clienții acestei case de pariuri online. Poți deschide cont folosind ACEST LINK SPECIAL.
   

Exemplu: Mizezi 100RON pe bilet cu două meciuri din Major Soccer League (MLS), unul din National Basketball Association (NBA) și două din National Hockey League (NHL), cele 5 selecții având cota de minim 1.30 fiecare. Dacă ies meciurile de fotbal și de hochei, dar dai greș cu cel de baschet, vei primi înapoi miza de 100RON. Ca să poți să o retragi, trebuie să rulezi suma de 600RON, pe cote de minim 2.00.

Pariază acum pe sporturile americane la 888Sport și poți primi înapoi banii când pierzi!

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii