Verificarea contului 888Sport

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la 888Sport

sub 24 de ore

Verificarea contului

Vrei să verifici identitatea contului de pariuri 888sport (vezi site-ul agenției) și nu știi ce ai de făcut? Nu este nici o problemă deoarece îți spunem noi; tu tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție paragrafele următoare.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Ce acte sunt solicitate?

  2. Cum trimit documentele?

  3. Întrebări comune de la pariori
     

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!


 

1. Ce acte sunt solicitate în cadrul procesului de verificare KYC 888Sport?

Acte obligatorii: următoarele trei acte trebuie trimise obligatoriu pentru a îți putea verifica contul. 

  • copie după un act de identitate cu fotografie: buletin, pașaport sau permis de conducere. Acest act este cel mai important din toate și trebuie să îl trimiți în maxim 30 de zile din momentul în care te-ai înregistrat. 
  • copie față-verso a cardului de credit. De pe fața cardului trebuie să acoperi cele opt cifre din mijloc și să lași vizibile primele patru, dar și ultimele patru. Pe spatele cardului este necesar să acoperi codul CVV (ultimele trei cifre). Evident, acest document este necesar doar dacă ai depus cu cardul.
  • dovadă a adresei: este acceptat atât un extras de cont bancar cât și o factură de utilități (factură de telefon, televiziune, internet, gaze, curent) atâta timp cât actul conține numele și adresa. În cazul în care întâmpini dificultăți în a furniza un astfel de document recomand să consulți ACEST ARTICOL.

Acte ce pot fi cerute în situații excepționale: următoarele acte nu trebuie să le trimiți din prima, ci doar dacă ele sunt cerute (dar eu încă nu am auzit de vreun caz în care ele chiar să fie solicitate)

  • documente legalizate: documente datate, semnate și ștampilate de către un notar public.
  • declarație care să conțină detaliile depunerilor tale recente. Aceasta se completează direct de pe site-ul 888sport.com (îți voi arăta mai jos cum).

 

2. VERIFICAREA IDENTITĂȚII LA 888SPORT - CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

Intră pe 888sport.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. Imediat după logare se va deschide o fereastră pop-up precum cea de mai jos prin care ești invitat să încarci documentele solicitate. 


Dă click pe butonul ”Încărcați acum” și vei fi redirecționat către o nouă pagină care arată cam așa: 

Aici va trebui să încarci documentele enumerate anterior. După ce ai terminat de parcurs acest proces vei vedea că nu mai apare acea fereastră pop-up de fiecare dată când te loghezi pe cont. În cazul în care ai probleme în a încărca documentele prin acest formular, le poți trimite și pe mail la adresa: [email protected]. Va trebui să menționezi și username-ul tău pentru a ști de la cine sunt documentele


3. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Când trebuie să îmi verific contul?

Așa cum am precizat și mai sus, identitatea contului trebuie verificată conform legii în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis, iar fondurile aferente vor fi transferate către bugetul statului. Pentru mai multe informații despre acest subiect CLICK AICI.

 

Ce restricții am cu un cont neverificat?

Nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri. De asemenea, agenția are dreptul de a impune și alte limite, cum ar fi o miză maximă per pariu, dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.
 

Pot să trimit doar o copie după un act de identitate?

Tu poți, dar ai să pățești ceea ce au pățit și alți pariori. În primă fază ți se va spune că ai contul verificat, dar vei observa că tot nu poți efectua retrageri, după care vei afla că de fapt trebuie să trimiți și celelalte documente. Recomand să trimiți tot ce trebuie din prima pentru a fi scutit de eventuale bătăi de cap.
 

Cât durează verificarea contului la 888Sport?

În mod normal nu durează mai mult de 24 de ore. Dar dacă te uiți pe forumul de discuții 888sport vei vedea că sunt utilizatori care au evidențiat faptul că în weekend documentele nu sunt verificate. Deci dacă le trimiți vineri, cel mai probabil vei primi luni o confirmare.
 

Există restricții în ceea ce privește formatul documentelor?

Nu este precizat nimic de acest gen, dar ia în considerare faptul că o poză nu poate avea mai mult de 4MB.


Sunt documentele mele în siguranță?

Cei de la 888 Holdings folosesc SSL (Nivel Socketuri Asigurat) pentru a furniza securitatea și protecția datelor. De asemenea, toate documentele sunt stocate în mod electronic într-un mediu securizat cu acces restricționat la nivel înalt.
 

Cum completez o declarație care să conțină detaliile depunerilor mele recente?

Intră în secțiunea ”Verifică date”, apasă pe ”Pentru detalii clic aici”, și vei fi redirecționat către o pagină de Help unde la punctul 5 scrie ”Pentru a genera acest document, apăsaţi aici”. Dar acest pas trebuie urmat doar dacă este solicitat de către staff-ul agenției!

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii