888Sport - Pariuri speciale, viruale și eSports

Recomandată

Pariuri speciale, virtuale și eSports la 888Sport

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Cei de la 888Sport nu au o platformă de pariuri virtuale, dar în rest oferă cam toate tipurile de pariuri speciale posibile.


Pariuri pe curse de cai și câini

Sunt oferite pariuri atât pe curse de cai, cât și de câini. Ambele platforme sunt foarte bine organizate, astfel încât poți accesa orice cursă și pariu din maxim două click-uri. Sunt acoperite toate cursele de cai de pe zece circuite britanice diferite, iar la patru din ele (Cheptow, Down Royal, Uttoxeter, Wexford) sunt furnizate chiar și transmisii live video. Ia în considerare faptul că poți urmări o cursă doar dacă ai pariat minim 1€ pe ea. La curse de ogari sunt acoperite 14 circuite diferite, dar nu sunt oferite transmisii (Betfair are în schimb un serviciu live video la câini).


Pariuri pe sporturi electronice

Pariurile pe eSports devin din ce în ce mai populare de la an la an, iar cei de la 888sport știu acest lucru, motiv pentru care bagă constant în ofertă meciuri de Counter-Strike, Dota 2, League of Legends sau Starcraft, iar partea interesantă este aceea că pe unele din ele poți paria chiar și live.


Pariuri pe politică și divertisment

Sunt oferite câteva pariuri, dar din păcate aici 888Sport nu i-a mai copiat pe cei de la Unibet. Nu de alta, dar este diferență mare între cele două oferte; în timp ce Unibet are cea mai bogată ofertă pe evenimente non-sportive dintre toate agențiile licențiate, la 888Sport găsim doar câteva pariuri mai importante (următorul James Bond, X-Factor, următorul președinte al Americii etc).

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii