Primul pariu la 888Sport

Cum pariez la 888sport – află de la PariuriX.com cum plasezi primul pariu online la această casă de pariuri online. Ca orice agenție din rândul celor licențiate, 888sport are atât puncte forte cât și puncte slabe, dar din punctul meu de vedere marele ei atu este reprezentat de oferta sportivă foarte bogată, atât pre-meci cât și live.

Pe lângă faptul că poți juca pe multe tipuri de pariuri la un număr mare de evenimente sportive, poți personaliza biletul tău de pariuri așa cum dorești: poți pune pariuri single, pariuri multiple, dar și pariuri în sistem. Dacă plasarea unui pariu simplu sau multiplu este ceva simplu de făcut, astfel încât și un parior începător se poate descurca fără probleme, sistemele de pariuri pot ridica dificultăți cuiva care n-a mai pariat vreodată online. Dar înainte să poți plasa pariuri la 888sport trebuie să-ți deschizi un cont de pariuri și să efectuezi un depozit.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Găsirea meciului care te interesează
 2. 888 Pariuri - Plasarea unui pariu single
 3. Plasarea unui pariu multiplu
 4. Plasarea unui pariu în sistem
 5. 888Sport Cash-In: cum închid un pariu aflat în desfășurare?
 6. Verificare bilet 888 Sport – cum verific dacă am câștigat?

 

1.Găsirea meciului care te interesează

Înainte de a putea paria trebuie să poți găsi rapid evenimentele sportive și opțiunile care te interesează. Din fericire, site-ul este organizat suficient de bine încât să poți găsi rapid orice meci și tip de pariu. De pe pagina principală accesează Pariu – Sporturi – Sportul dorit – Țara / Competiția dorită – Meciul dorit (dă click pe acesta pentru a vizualiza o listă cu toate tipurile de pariuri disponibile).

De exemplu, în poza de mai jos poți vedea pașii care trebuiesc urmați pentru a accesa oferta de meciuri din Premier League. Pentru a găsi mai rapid ceea ce cauți, poți trece numele țării, competiției sau echipei dorite în căsuța de ”Search” din partea de sus a paginii. De asemenea, deasupra meniului de sporturi la 888 Sport te așteaptă un meniu cu link-uri rapide către cele mai populare competiții ale momentului.

 

2. 888 Pariuri - plasarea unui pariu single

Vrei să joci la 888Sport pariuri single, adică singure pe bilet? Nimic nu putea fi mai simplu. Dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar respectiva selecție va încărca în cadrul unui bilet virtual în partea dreaptă a paginii. Apoi trebuie doar să completezi suma pe care vrei să o joci, și să apeși pe butonul ”Plasați pariul”. Suma pariată de tine se va înmulți cu cota pariului pentru a da câștigul total.

 

3. Pariuri 888.ro – cum joc un pariu în acumulator?

Întâi selectează toate pariurile pe care vrei să le joci (așa cum te-am învățat mai sus), iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului tău virtual. Selectează din cadrul biletului virtual tab-ul ”Combinație”, și completează în căsuța de jos suma pe care vrei să o joci. Miza completată de tine se va înmulți cu cotele tuturor pariurilor de pe bilet pentru a da câștigul total. Pentru ca biletul să fie câștigător, trebuie ca toate selecțiile să fie pronosticare corect. Acest tip de pariu poartă mai multe nume : pariu multiplu, în acumulator sau combo, dar în final este fix același lucru. Vezi ce ușor joci la 888.ro pariuri multiple?

Pariuri single vs pariuri multiple – tu ce alegi?

 

4. Cum joc pariuri în sistem la 888 Sport?

Dacă până acum a fost simplu, un pariu în sistem îți poate da ceva bătăi de cap dacă n-ai mai jucat la o agenție de pariuri online până acum. Selectează tabul ”Sistem”, iar în partea de jos a biletului poți vedea o listă cu toate sistemele disponibile. Trebuie să ții cont de următorul lucru: la fiecare bilet cu ”n” meciuri poți juca combinații de câte 2 selecții, 3 selecții, 4 selecții…. n-1, n. Ca să n-o dăm prea mult în matematică, voi lua ca exemplu un bilet de cinci meciuri. Aici ai următoarele combinații:

 • simple – nu este de fapt o combinație, ci pariezi aceeași sumă de bani pe fiecare meci individual de pe bilet. Dacă completezi suma de ”10” înseamnă că pui câte un pariu single de 10RON pe fiecare meci în parte, deci miza totală va fi de fapt de 50 RON.
 • duble – înseamnă pariuri pe combinații de câte două meciuri. Sunt 10 astfel de combinații posibile, deci practic tu vei pune 10 pariuri. Dacă completezi ”10” pariezi suma totală de 100 RON. Trebuie să iasă minim două meciuri pentru a lua ceva bani, dar suma câștigată nu va acoperi investiția decât dacă ai cote ceva mai mari pe bilet
 • triple – combinații de câte 3 meciuri, din nou sunt 10 combinații posibile.
 • 4 selecții – sunt 5 combinații de câte 4 meciuri, deci trebuie să nu greșești mai mult de un pronostic pentru a câștiga ceva
 • 5 selecții – echivalentul unui pariu multiplu
 • Canadian – este un sistem ce conține toate combinațiile de 2, 3, 4 și 5 meciuri. Deci avem în total 26 de combinații posibile. Sunt case de pariuri online care oferă la biletele cu 5 meciuri și sistemul Lucky 31, care de fapt este un sistem Canadian care conține și pariuri single pe fiecare meci în parte.

Eu am completat suma de 10 în dreptul sistemului Canadian, ceea ce înseamnă că miza totală este de 260RON. Mai jos scrie că am un câștig potențial de 2129.54RON, dar cu mențiunea că acesta este câștigul maxim, el fiind acordat doar dacă îmi ies toate cele 5 meciuri de pe bilet. În cazul în care îmi ies 2,3 sau 4 pariuri, voi câștiga o sumă mai mică de bani.

Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

5. 888Sport Cash-In: cum închid un pariu aflat în desfășurare?

Ca oricare casă de pariuri online care se respectă, 888Sport.ro oferă opțiunea de Cash Out prin care poți închide pariuri aflate în desfășurare. Aceasta poartă numele de Cash In, și am vorbit despre ea în detaliu AICI. De aceea în această secțiune îți voi arăta doar cum poți da cash out, fără a intra în alte detalii.

Un pariu poate fi închis în primul rând de pe pagina de pariuri a respectivului meci, dar această opțiune este disponibilă doar pentru pariuri single. A doua opțiune, valabilă atât pentru pariuri single cât și multiple, este din cadrul biletului virtual accesând tab-ul ”Pariuri deschise”. Acesta va fi vizibil doar atunci când ai bilete aflate în desfășurare.

Poți da cash out atât la pariuri single cât și multiple, dar nu și la pariuri în sistem. De asemenea, opțiunea de cash-in la 888Sport ar putea lipsi la anumite sporturi sau tipuri de pariuri, dar atunci când plasezi un pariu vei vedea în cadrul biletului virtual dacă opțiunea de închidere pariu va fi sau nu disponibilă (va scrie pe fundal verde ”cash out” deasupra la miza totală, așa cum poți vedea în pozele de mai sus).

 

6. Verificare bilet 888 Sport – cum verific dacă am câștigat?

Pentru a verifica biletul de pariuri la 888.ro, intră în ”Contul meu” și dă click pe ”Istoric Pariuri”. Aici ai posibilitatea de a le sorta după mai multe criterii : bilete decise sau aflate în desfășurare, tipul rezultatului (câștigător, pierzător, void) sau data la care a fost plasat. Procesul de verificare bilet la 888Sport nu putea fi mai simplu, acesta putând fi parcurs în maxim câteva secunde. De asemenea, dacă ai aplicația de mobil instalată, poți primi notificări pe ecranul principal atunci când un pariu este decis.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii