888Poker - una dintre cele mai bune camere de poker din lume

Mulți nu știu că 888Poker este a doua cea mai populară cameră de poker din lume, după PokerStars. De altfel aceasta a câștigat atât în 2013 cât și în 2015 Premiul EGR pentru cel mai bun operator de poker al anului.

Bonus de 100% în limita a 3,000RON

Clienții noi pot primi un bonus de 100% în limita a 3,000RON. Acesta este eliberat treptat pe parcurs ce te joci; de fiecare dată când acumulezi 100 de puncte deblochezi o tranșă de 40RON. Ai la dispoziție un termen de 90 de zile pentru a elibera bonusul, și nu este nici o problemă dacă nu reușești să îl deblochezi integal.

Mai sunt oferite și alte promoții, dar este drept că nu la fel de multe ca la PokerStars. Cele mai atractive oferte ocazionale pot fi găsite de Crăciun și de Paște, dar nici în restul anului nu vei duce lipsă de bonusuri.

 

Tipuri de poker oferite

888Poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize care de care mai variate, cât și turnee sit & go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Ce îmi place la 888Poker este faptul că pe de-o parte sunt suficient de mulți jucători încât poți găsi la orice oră din zi sau din noapte un turneu sau o masă pe gustul tău la care să ai advesari,  dar pe de altă parte nici nu sunt la fel de mulți jucători la PokerStars încât să se înscrie zeci de mii de jucători într-un turneu.

 

SNAP Poker

Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți păstrezi doar acele mâini care îți convin, și începi un joc nou imediat fără a mai aștepta după ceilalți jucători.

 

Alte facilități oferite de 888Poker

888Poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cumse joacă fiecare tip de poker în parte etc. Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888Poker în special.

POKER ONLINE LA 888Sport

Turnee de poker disponibile chiar acum.

621 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii