Plăți 888Sport - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

Vrei să efectuezi depuneri și retrageri de bani la 888Sport.ro? În cele ce urmează îți voi arăta tot ce trebuie să știi despre partea de plăți la această casă de pariuri online, inclusiv despre depunerea minimă și retragerea minimă 888Sport!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. 888Sport depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere de bani la 888.ro?
 3. 888 Sport retragere minimă și timp de procesare
 4. Cum efectuez o retragere de bani la 888.ro?

Deschide cont și încasează 100% până la 500RON + 40FREESPINS!

 

1.888Sport depunere minimă și metode de plată disponibile

Casieria poate fi accesată direct de pe pagina principală – butonul pentru această opțiune este destul de mare, nu ai cum să îl ratezi. Dă click pe acesta și vei fi redirecționat către o fereastră securizată de unde poți efectua un depozit în condiții de maximă siguranță. Sunt oferite următoarele metode de plată:

 • Card de credit / debit – dacă ai un card îl poți folosi fără probleme, cu încredere, indiferent dacă acesta este Visa, MasterCard, Dinners Club sau EuroCard. Depunerea minimă cu cardul la 888.ro este de 40RON.
 • Skrill (Moneybookers) – cel mai sigur și mai securizat portofel electronic din lume. Depozitul minim este tot de 40RON. Deschide și tu un cont acum la Skrill
 • Neteller – și acesta este tot un portofel electronic foarte popular, dar pe care nu-l recomand în mod deosebit deoarece taxele percepute sunt ceva mai piperate decât la Skrill. Și aici poți depune sume începând de la 40RON.
 • transfer bancar – dacă preferi metoda mai clasică prin bancă, atunci o poți folosi fără probleme, atât de la ghișeul băncii cât și de acasă prin serviciul de internet banking. Ia însă în considerare faptul că depozitul minim este de 400RON! De asemenea, banii sunt creditați pe cont în 2-5 zile lucrătoare, spre deosebire de celelalte metode de plată unde fondurile sunt disponibile instant.
 • transfer electronic – transfer bancar ce poate fi făcută direct de pe PC dacă ai internet banking.
 • Paysafecard – este o cartelă prepay ce-ți permite să depui fără card sau transfer bancar; intră pe paysafecard.com pentru mai multe detalii și pentru o listă cu locații de unde poți cumpăra așa ceva .
 • Alte metode de plată: Payr, Entropay, depunere prin telefon

Așa cum poți vedea, depunerea minimă la 888Sport este de 40RON prin aproape toate metodele de plată, singura excepție fiind reprezentată de transferul bancar, acolo unde va trebui să depui minim 400RON. Din ce știu, nu sunt percepute de către agenție taxe și impozite pentru depuneri de bani.

 

2.Cum efectuez o depunere de bani la 888.ro?

 • Loghează-te pe contul 888Sport sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 • Apasă pe butonul ”Casierie” din colțul dreapta sus al site-ului.
 • Selectează metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile specifice. Acestea sunt prezentate în formularul de depozit pas cu pas, astfel încât chiar și un începător se poate descurca fără cea mai mică problemă. Dar pentru a îți ușura munca, îți voi prezenta un exemplu pentru depunerea cu cardul, aceasta fiind fără îndoială cea mai populară metodă de plată la casele de pariuri online.

Efectuează o depunere de bani la 888 Sport chiar acum!

 

Cum depun cu cardul la 888Sport?

Selectează Visa / Mastercard ca metodă de plată, și completează următoarele date:

 • Tipul cardului – ai un drop menu din care trebuie să alegi tipul cardului tău. De exemplu eu am selectat ”VISA”
 • Număr card – numărul de 16 cifre de pe fața cardului
 • Cod CVV – Ultimele trei cifre de pe spatele cardului
 • Data expirării – luna și anul când expiră cardul
 • Codul promoțional – verifică pagina de Bonusuri și Promoții 888Sport pentru a vedea dacă este necesară introducerea unui cod promoțional
 • Trimitere – apasă acest buton pentru a finaliza procesul de depunere.

 

Cum depun uitilizând celelalte metode de plată?

Dacă vrei să depui utilizând un portofel electronic Skrill / Neteller, sau prin Paysafecard, atunci selectează metoda de plată dorită și completează suma pe care vrei să o depui. Vei fi redirecționat către pagina comerciantului unde va trebui să te loghezi utilizând datele de logare pe care le ai pe respectivul site.

Dacă nu ai un cont Skrill / Paysafecard, dar vrei să deschizi unul, poți accesa următoarele articole pentru informații complete : ”Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online” și ”Ce este Paysafecard pentru pariuri sportive online și cum se folosește?

După ce ai fost redirecționat pe pagina de plată, tot ce ai de făcut este să accepți tranzacția, iar banii sunt creditați instant pe cont. Simplu și rapid!

 

3.888 Sport retragere minimă și timp de procesare

Dacă în cazul depunerilor banii intră instant pe cont indiferent de metoda de plată aleasă (singura excepție fiind transferul bancar), în cazul retragerilor la pariuri sportive ai de așteptat câteva zile până să primești câștigurile. În primul rând durează o anumită perioadă de timp până când casa de pariuri procesează cererea ta . Apoi, va trebui să aștepți un nou interval de timp până când retragerea este procesată de instituția ta bancară sau cea la care ai un portofel electronic.

În poza de mai jos poți vedea timpul de așteptare pentru fiecare metodă în parte. Ia în considerare faptul că poți solicita retrageri doar prin metode de plată utilizate anterior pentru depuneri. De asemenea, retragerile prin Paysafecard sau carduri Mastercard nu sunt permise. În cazul în care ai depus prin aceste metode de plată, vei putea scoate banii doar prin transfer bancar.

Din ce știu, retragerea minimă la 888Sport.ro era de doar 3€, singura excepție fiind transferul bancar unde era de 10€. Deci vorbim de cea mai mică limită de retragere impusă de vreo casă de pariuri online licențiată! Nu știu dacă între timp au mai apărut schimbări, acest lucru nefiind menționat pe site-ul agenției. Așa că dacă ai informații în acest sens, te invit să dai un reply mai jos.

 

4.Cum efectuez o retragere de bani la 888.ro?

 • Loghează-te pe contul tău de pariuri 888sport.ro.
 • Accesează ”Casierie” și apoi selectează ”Încasare”.
 • Introdu suma pe care dorești să o retragi.
 • Selectează metoda de plată dorită.
  • Dacă alegi Transfer Bancar, va trebui să introduci /actualizezi detaliile tale bancare în fereastra afişată şi apoi, să dai clic pe Trimitere.
  • Dacă alegi Cec-ul bancar, va trebui să introduci /actualizezi adresa ta poştală în fereastra afişată şi apoi, să dai clic pe Trimitere.
  • Dacă alegi Skrill / Neteller, va trebui să introduci adresa de mail asociată contului tău și să apeși pe Trimitere
  • Dacă alegi cardul EntroPay şi ai efectuat o depunere printr-un card EntroPay emis printr-un site EntroPay, fondurile îţi vor fi returnate pe card.
  • Dacă alegi cardul EntroPay şi ai efectuat o depunere cu ajutorul echipei de suport membri (prin telefon), ţi se va solicita să contactezi echipa de suport membri şi să obţii un cod de revendicare. EntroPay îţi va trimite un link prin e-mail către site-ul lor pentru a te ghida în efectuarea încasării. Vei avea nevoie de codul de revendicare în timpul acestui proces pentru a efectua încasarea.
 • Dă click pe butonul Trimitere Cerere de Încasare.

Deschide cont și încasează 100% până la 500RON + 40FREESPINS!

 

Te-ar putea interesa și:

Depuneri și retrageri la 888Sport

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 40RON 3€ instantaneu
Transfer bancar 40RON 10€ 3-5 zile
Skrill 40RON 3€ instantaneu
Neteller 40RON 3€ instantaneu
Paysafecard 40RON
instantaneu

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii