Pariuri live la 888Sport

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Vrei să joci pariuri live la 888sport.ro? Atunci ești în locul potrivit, deoarece în paragrafele următoare îți voi prezenta tot ce trebuie să știi despre această platformă de live betting. Vom vedea cât de bogată este oferta live, cât de stabilă este platforma de pariuri, dar și ce servicii ajutătoare sunt oferite.


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ RECENZIE?

 1. Aspecte tehnice despre 888.ro Live Betting
 2. Oferta de pariuri live 888sport – ce acoperă aceasta?
 3. Funcția de Action Betting de la 888 Live
 4. Alte facilități și opțiuni oferite de 888Sport Live

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!


1. Aspecte tehnice despre 888.ro Live Betting

Așa cum menționat pe pagina principală a acestei recenzii, dar și pe pagina cu oferta pre-meci, 888Sport utilizează același soft ca și Unibet, ceea ce înseamnă că aspecte precum interfață grafică, ofertă sportivă sau cote sunt asemănătoare la cele două site-uri. Același lucru este valabil și în cazul platformei de pariuri live.

Ce înseamnă asta din punct de vedere tehnic? Această platformă de live betting solicită foarte multe resurse. Dacă ai un calculator de ultimă generație, ea va merge ireproșabil și vei putea paria în cele mai bune condiții posibile. Dar nu toată lumea are un calculator ”rachetă”. Chiar dacă ai un calculator decent care rulează fără probleme alte platforme de pariuri live, vei vedea că platforma 888sport va merge mai greoi. Același lucru este valabil și în cazul dispozitivelor mobile: ultima versiune a aplicației va rula bine după telefoane noi, dar mai puțin bine după telefoane mai vechi.

Deschide cont și joacă la 888Sport Live Betting chiar acum!

Acest lucru este valabil pentru întregul site, doar că în cazul platformei de live betting de la 888.ro problemele se vor simți mai mult deoarece aici informațiile sunt actualizate continuu și avem nevoie de o fluiditate mai mare. Plus că orice secundă contează atunci când plasăm pariuri în timp real. Cei de la Unibet.ro au umblat mult la optimizarea platformei în ultima vreme, astfel încât aceasta merge mai bine acum, însă același lucru nu poate fi spus și despre 888 Sport.

Lăsând asta la o parte, pariurile sunt plasate destul de rapid, iar câștigurile sunt procesate într-un timp scurt. Mai mult decât atât, site-ul este foarte stabil, viteza de încărcare a paginilor și de actualizare a informațiilor fiind mereu aceeași. Eu nu am văzut vreodată ca site-ul 888.ro să intre în mentenanță, ceea ce este un lucru bun. Pentru că alte site-uri sunt închise temporar fix când vrei să plasezi un pariu live, iar acest lucru poate fi destul de deranjant.

 

2. Oferta de pariuri live 888sport – ce acoperă aceasta?

Din fericire oferta live 888sport este și ea identică cu cea de la Unibet. Spun din fericire pentru că nu prea sunt case de pariuri care să aibă o diversitate mai mare de pariuri live; poate doar Netbet.ro să stea un pic mai bine la acest capitol (dar nu cu mult).

Oferta de pariuri live de la 888.ro acoperă atât sporturi principale (fotbal, tenis, baschet etc), cât și sporturi secundare precum golf, tenis de masă sau eSports. La fotbal găsești tot felul de meciuri între echipe de care nu ai auzit vreodată, cum ar fi partide din ligi pentru rezerve din Australia sau Liga de U19 din Ucraina. Chiar și la aceste meciuri găsești peste 40 de piețe de pariuri, printre care ”Următorul gol”, ”Handicap asiatic”, ”Câștigător interval” sau ”Scor corect”.

La tenis poți paria pe absolut orice, de la câștigătorul următorului game până la câștigătorul unui anumit punct în meci. Până și la volei am găsit peste 20 de piețe de pariuri per meci, printre care și pariuri live pe următorul punct (grație funcției Instant Betting). Cu siguranța oferta live de la 888sport va mulțumi până și cei mai pretențioși pariori, indiferent de disciplina sportivă aleasă sau importanța meciurilor.


3. Funcția Instant Betting de la 888 Live

Aceasta este practic aceeași cu funcția de Action Betting de la Unibet. Aceasta îți permite să pariezi pe exact următoarea fază de la un meci, iar deznodământul pariului tău va fi aflat în mai puțin de 1 minut. Ea este oferită la mai multe sporturi, dar doar pe câte un tip de pariu la fiecare, după cum urmează:

 • Tenis - Următorul punct
 • Cricket - Run on the next ball
 • Volei - Câştigătorul următorului punct
 • Squash - Câştigătorul următorului punct
 • Badminton - Câştigătorul următorului punct
 • Tenis de masă - Câştigătorul următorului punct
 • Fotbal - Următoarea repunere de la margine
 • Baseball - Batter to reach 1st Base
 • Hochei pe gheață - Următoarea eliminare şi eliminare în următoarele 2 minute
 • Baschet - Metoda prin care se înscrie următorul coş
 • Rugby - Next Set Piece
 • Darts - 1st Dart Treble 20

Și alte case de pariuri te lasă în teorie să pariezi pe următorul punct la tenis sau volei, dar marea diferență este că acolo nu vorbim chiar de următorul punct. De exemplu în poza de mai sus poți vedea că la un meci de volei, la scorul de 7:10 în setul 4, am posibilitatea de a paria pe punctul al 18-lea (exact următorul). Alte agenții m-ar fi lăsat să mizez în cel mai bun caz pe punctele 19-20, iar unele abia pe punctul 21. Iar acest aspect este foarte important.

Este clar că orice parior ar vrea să parieze pe următorul punct, nu pe ce se întâmplă peste 4 puncte din motive destul de evidente, care nici nu trebuiesc explicate. Așa că o astfel de funcție chiar poate fi un argument bun pentru a te convinge să deschizi un cont de pariuri chiar acum!

 

4.Alte facilități și opțiuni oferite de 888Sport Live

Serviciul 888.ro Live vine și cu alte facilități suplimentare foarte interesante, care merită scoase în evidență, dar din păcate și cu câteva lipsuri pe care nu avem cum să le trecem cu vederea.

 

Centru de statistici

Este oferit un centru de statistici unde poți vedea la meciuri de fotbal raportul atacurilor, șuturilor, cornerelor, posesiei și multe altele. De asemenea o fereastră 2D îți va arăta cine are posesia mingiei, cine atacă, când este o lovitură liberă etc. Acest serviciu este disponibil și la meciuri de mâna a 3-a, ceea ce este important de precizat pentru că la alte case de pariuri online el lipsește cu desăvârșire de la evenimente sportive mai puțin importante.


Opțiunea de Favorite

Poți adăuga la favorite meciurile live care te interesează, astfel încât acestea să apară mereu în prim plan. Pe de altă parte, nu poți adăuga la favorite o anumită opțiune de pariuri, iar acest aspect reprezintă un minus. Poți în schimb să minimizezi categorii întregi de piețe, ceea ce cu siguranță ajută.

Deschide cont la 888Sport și pariază 50RON pentru a primi 150RON în freebet-uri + 50RON la casino!

 

Calendar live

Nu am reușit să găsesc un calendar live care să îmi arate programul meciurilor din următoarele zile, deși în secțiunea de ”Help” apare că un astfel de calendar este oferit. Oricum dacă intri pe platforma de Pariuri Live, vei vedea că în partea stângă a paginii este o opțiune numită ”Începe în curând” unde poți vedea ce meciuri vor fi disponibile la live betting în următoarele ore.

 

 

Statistici și rezultate live

Avem și un serviciu de Live Score la 888Sport, dar și unul de statistici, ambele fiind implementate pe o singură pagină. Acestea sunt furnizate de Betradar, unul dintre cei mai mari provideri în domeniu. Problema e că nu prea știu cum se accesează această secțiune. Ar trebui să fie pe undeva pe site un link direct, dar eu nu l-am văzut. Ca alternativă, poți da click pe butonul de statistici din dreptul oricărei partide dorești, iar de acolo să navighezi mai departe unde te interesează pe tine.

 

888Sport Live Stream

Din păcate nu este oferit un serviciu 888 Sport TV, ceea ce este un minus destul de mare în condițiile în care Unibet (agenție care are aceeași ofertă) vine cu așa ceva (detalii aici). Pentru a vedea o listă cu toate casele de pariuri online care oferă meciuri live online accesează ACEST LINK.

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii