Deschidere cont

Nu este deloc greu să deschizi un cont la 888Sport, lucru valabil de altfel pentru orice casă de pariuri online. Dacă totuși ești la primul contact cu pariurile pe internet și ai nevoie de un ajutor, atunci ești în locul potrivit deoarece în cele ce urmează îți voi arăta ce ai de făcut pentru a te înregistra pe site-ul 888.ro.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. 888Sport înregistrare – ce trebuie să știi din start?
 2. Cum deschid un cont la 888 Sport, pas cu pas?
 3. 888 Login – loghează-te și începe să pariezi

 

1.888Sport înregistrare – ce trebuie să știi din start?

Încă sunt destui pariori care evită să joace la pariuri online în ciuda avantajelor evidente, unul dintre cele mai frecvente motive invocate fiind faptul că la deschiderea contului de pariuri sunt cerute destul de multe informații personale precum nume, adresă și chiar CNP. Acestora le este teamă că datele le-ar putea fi expuse, sau că ar putea primi plicuri acasă. Nu este chiar un mod corect de a privi lucrurile.

Dacă joci la agenția de pariuri de la colțul străzii, nu trebuie să îi înmânezi casierei buletinul tău atunci când efectuezi o retragere? Aceasta are acces la toate datele de pe buletin, exact ca și orice angajat de la o agenție online, așa că unde este diferența? Și de fapt tu îți expui datele de fiecare dată când dai buletinul la bancă, la o firmă de telefonie sau în orice alt loc. Dacă o persoană este rău intenționată, chiar nu contează unde lucrează odată ce a pus mâna pe actul tău de identitate.

Deschide cont la 888Sport și pariază 50RON pentru a primi 150RON în freebet-uri + 50RON la casino!

Ce îți pot spune cu siguranță este că operatorii online utilizează socket-uri SSL pentru protecția datelor, NU trimit plicuri acasă, iar toate informațiile tale sunt confidențiale. Dacă un cunoscut sună la agenție ca să întrebe dacă joci acolo, angajații nu au voie să divulge astfel de informații, deși nu aș recomanda să ascunzi așa ceva față de familie. Dar dacă ai o soție mai comunistă … acum știi cum stă treaba.

Dar de ce sunt cerute așa multe date? Trebuie să înțelegi că vorbim despre un cont pe care urmează să stochezi fonduri, deci din anumite puncte de vedere poate fi asemănat chiar cu un cont bancar. Plus că trebuie să privești lucrurile și din perspectiva agenției – nu ți se pare normal ca aceasta să își cunoască clienții? Altfel cum ar putea împiedica minorii să joace la pariuri online, sau anumiți clienți să profite de pe urma unui bonus în mod repetat? Și nu încerca să folosești date false, deoarece va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC înainte de a putea solicita o retragere.

 

2.Cum deschid un cont la 888 Sport, pas cu pas?

Intră pe site-ul 888sport și apasă pe butonul ”Înscrie-te acum”. Vei fi redirecționat către un formular de înregistrare. Acesta este format din trei părți după cum urmează:


Partea 1

 • Prenume – numele mic
 • Nume – numele de familie
 • Țara – selectează România
 • Email – completează adresa ta de mail. În cazul în care n-ai o astfel de adresă, recomand să îți deschizi una la gmail.com sau mail.yahoo.com
 • Data nașterii – data la care te-ai născut
 • Sex – selectează poza corespunzătoare sexului tău (masculin / feminin)
 • CNP - codul numeric personal
 • Continuare – apasă acest buton pentru a merge mai departe


Partea 2

 • Nume de utilizator – scrie un username cu care să te loghezi de fiecare dată. Acest username trebuie să conțină 5-12 caractere. Sunt acceptate doar litere și cifre
 • Parola – scrie o parolă pe care să o ții minte ușor, dar care să nu fie ușor de ghicit de către alte persoane. Parola trebuie să conțină 6-12 caractere și trebuie să n-aibă spații sau virgule
 • Întrebare de siguranță – ai de ales între cinci întrebări diferite. Selectează una din ele
 • Răspuns de siguranță – oferă un răspuns la întrebarea de siguranță. Ai grijă să alegi o întrebare și un răspuns pe care să le ții minte deoarece vei avea nevoie de ele în cazul în care uiți datele de logare ale contului de pariuri.
 • Continuare – apasă pe acest buton pentru a merge mai departe


 

Partea 3

 • Cod poștal – dacă nu-ți cunoști codul poștal, atunci poți folosi un site precum coduripostale.com pentru a-l afla
 • Oraș – orașul din cartea de identitate (chiar dacă acum locuieşti în alt oraş)
 • Adresă – adresa din cartea de identitate (chiar dacă acum locuieşti în altă parte)
 • Număr telefon mobil - un număr de telefon la care poți fi contactat
 • Moneda soldului – mai nou poți alege și leul românesc, înainte nu puteai
 • Înscriere – apasă acest buton atunci când ai terminat de completat formularul de înregistrare

 

3.888 Login – cum arată site-ul după ce te loghezi

Dacă ai completat corect toate datele, atunci vei primi un mesaj precum cel din imaginea de mai jos:

Vei putea accesa direct contul de pariuri, dar totuși trebuie să-l confirmi dând click pe link-ul primit în mailul de înregistrare. În caz contrar contul tău va fi blocat până în momentul în care-l validezi. După ce confirmi contul și te loghezi pagina principală va arăta în felul următor:

 

Dacă dai click unde scrie ”Bună” se va deschide un drop menu unde vei găsi opțiunea ”Contul meu”. După ce o accesezi vei fi redirecționat către o pagină care arată cam așa:​

 

Aici poți găsi mai multe opțiuni importante precum:

 • Joc responsabil - de aici poți să îți autoimpui limite de depunere sau să te autoexcluzi în cazul în care consideri că ești dependent de jocuri de noroc.
 • Bonusuri – de aici poți vizualiza o listă cu bonusurile tale disponibile
 • Date personale – aici poți vedea datele utilizate de tine la înregistrare și poți edita unele din ele (adresă, telefon, mail)
 • Schimbare parolă – accesează această secțiune în cazul în care dorești să schimbi parola
 • Raport anual - aici poți solicita un raport cu câștigurile tale anuale pentru a ști exact cât ai de plătit la ANAF.

Și cam asta este tot. Poți acum să efectuezi un depozit, să parcurgi procesul de verificare KYC sau să plasezi primul pariu (va trebui să depui întâi totuși)

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii