Cash Out la 888Sport

Află cum poți închide la 888Sport pariurile active utilizând opțiunea de cash-in și descoperă pariurile pe care poți utiliza această opțiune! 888sport este o agenție de pariuri foarte cunoscută la nivel mondial, și asta pentru că are o ofertă sportivă foarte bogată, o platformă performantă de pariuri live, un site stabil, cote bune și oferă și promoții tentante. Pe lângă aceste avantaje, 888sport oferă inclusiv posibilitatea de a da închide pariuri aflate în desfășurare prin intermediul opțiunii ”cash-in”, opțiune care la cele mai importante case de pariuri online este cunoscută sub numele de ”cash out”. Oricum este practic vorba despre exact același lucru.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!


ÎN CE CONSTĂ OPȚIUNEA DE CASH-IN LA 888SPORT?

Dacă ai un pariu aflat în desfășurare și ai motive să crezi că el nu va fi câștigător în cele din urmă atunci ai posibilitatea de a-l închide utilizând această opțiune de cash-in / cash out. De exemplu să presupunem că în pauza unui meci de fotbal, la scorul de 0:0, pariezi 100 RON la o cotă de 2.50 că echipa gazdă va câștiga. Aceasta reușește să deschidă scorul, dar apoi vezi că adversara sa începe să domine jocul din ce în ce mai mult.

Deși formația ta se află în avantaj îți este teamă că pariul ar putea fi pierzător, motiv pentru care decizi să utilizezi opțiunea cash out. Evident că nu vei primi întreaga sumă de 250RON pentru că nu lași pariul până la capăt, dar primești mult mai mult decât ai mizat inițial. Cu cât utilizezi mai târziu opțiunea, cu atât suma oferită de agenție va fi mai mare. Îţi recomand acest articol pentru a descoperi mai multe moduri în care poţi câştiga prin închiderea pariurilor.

Pentru a putea da cash out la 888Sport (deschide cont acum) trebuie să accesezi istoricul pariurilor plasate, să alegi pariurile aflate în desfășurare, iar sub fiecare pariu plasat vei vedea opțiunea de a închide pariul în schimbul unei anumite sume de bani.


PE CE TIPURI DE PARIURI POT DA CASH OUT LA 888SPORT?

Se pare că la 888sport opțiunea cash out poate fi folosită atât pariuri live, cât și la pariuri pre-meci. Mai mult decât atât, poți închide aproape orice tip de pariu single sau multiplu, fiind destul de puține acele situații în care opțiunea să nu fie disponibilă. De exemplu sunt mulți operatori care nu-ți permit să închizi pariuri plasate pe numărul total de goluri sau pe handicapuri; aici nu vei întâmpina probleme de acest gen. 

Opțiunea cash-in poate fi folosită atât la pariuri pe fotbal, cât și la pariuri pe sporturi precum tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei și la aproape orice alt sport din oferta 888sport. Cum știi dacă un pariu va fi disponibil pentru cash out? Este simplu. Atunci când selectezi un pariu, vei vedea că în biletul virtual apare scris ”Cash Out” pe un fond verde. Dacă nu vezi o asemenea afișare, înseamnă că la respectivul bilet opțiunea nu va fi disponibilă.

Dacă deschizi acum un cont la 888sport vei beneficia și de un bonus foarte atractiv pentru prima depunere de până la 1,000RON, deci ai motive suficiente pentru a juca la această casă de pariuri online.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

4 utilizatori au ales 888Sport

Pariezi aici ?

Discutii