Ghid pariuri sportive online 888 Sport

4,9k 0

interfata-888sport.png

Ghid pariuri sportive online 888sport - află rapid cum poți deschide un cont, efectua un depozit, plasa un pariu și efectua o retragere la această casă de pariuri sportive pe internet!

888sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) este o agenție de pariuri online foarte cunoscută la nivel internațional, aceasta având o experiență de aproape 20 de ani în domeniul pariurilor sportive pe internet, dar și câteva sute de mii de clienți din zeci de țări diferite. Și în România sunt destule persoane care au cont la această casă de pariuri pe internet și asta pe bună dreptate ținând cont că ea oferă servicii de calitate. De aceea am decis să vin cu un ghid pariuri sportive online 888sport, care este practic un tutorial de la A la Z destinat pariorilor începători.

Joacă acum la 888 Sport și vei primi un bonus tentant pentru prima depunere!


GHID PARIURI 888SPORT - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

 1. Deschiderea unui cont de pariuri

 2. Efectuarea unei depuneri

 3. Plasarea primului pariu

 4. Verificarea contului și efectuarea unei retrageri

 

1. DESCHIDEREA UNUI CONT DE PARIURI 888SPORT

Intră pe site-ul 888sport și apasă pe butonul ”Înscrie-te acum”. Vei fi redirecționat către un formular de înregistrare. Acesta este format din trei părți după cum urmează: 
 

Partea 1 
 • Prenume – numele mic 
 • Nume – numele de familie 
 • Țara – selectează România 
 • Email – completează adresa ta de mail. În cazul în care n-ai o astfel de adresă, recomand să îți deschizi una la gmail.com sau mail.yahoo.com 
 • Data nașterii – data la care te-ai născut 
 • Sex – selectează poza corespunzătoare sexului tău (masculin / feminin) 
 • CNP - codul numeric personal
 • Continuare – apasă acest buton pentru a merge mai departe 

 
Partea 2 
 • Nume de utilizator – scrie un username cu care să te loghezi de fiecare dată. Acest username trebuie să conțină 5-12 caractere. Sunt acceptate doar litere și cifre 
 • Parola – scrie o parolă pe care să o ții minte ușor, dar care să nu fie ușor de ghicit de către alte persoane. Parola trebuie să conțină 6-12 caractere și trebuie să n-aibă spații sau virgule 
 • Întrebare de siguranță – ai de ales între cinci întrebări diferite. Selectează una din ele 
 • Răspuns de siguranță – oferă un răspuns la întrebarea de siguranță. Ai grijă să alegi o întrebare și un răspuns pe care să le ții minte deoarece vei avea nevoie de ele în cazul în care uiți datele de logare ale contului de pariuri. 
 • Continuare – apasă pe acest buton pentru a merge mai departe 
Citește recenzia casei de pariuri online 888Sport și află tot ce te interesează despre aceasta!

deschidere-cont-2.png

 
Partea 3 
 • Cod poștal – dacă nu-ți cunoști codul poștal, atunci poți folosi un site precum coduripostale.com pentru a-l afla 
 • Oraș – orașul din cartea de identitate (chiar dacă acum locuieşti în alt oraş)
 • Adresă – adresa din cartea de identitate (chiar dacă acum locuieşti în altă parte)
 • Număr telefon mobil - un număr de telefon la care poți fi contactat 
 • Moneda soldului – din păcate leul românesc nu se află pe această listă. De aceea recomand să alegi euro
 • Înscriere – apasă acest buton atunci când ai terminat de completat formularul de înregistrare 

 

deschidere-cont-3.png


Dacă ai completat corect toate datele, atunci vei primi un mesaj precum cel din imaginea de mai jos: 


confirmare-deschidere-cont.png


Vei putea accesa direct contul de pariuri, dar totuși trebuie să-l confirmi dând click pe link-ul primit în mailul de înregistrare. În caz contrar contul tău va fi blocat până în momentul în care-l validezi. După ce confirmi contul și te loghezi pagina principală va arăta în felul următor: 

 

Dacă dai click unde scrie ”Bună” se va deschide un drop menu unde vei găsi opțiunea ”Contul meu”. După ce o accesezi vei fi redirecționat către o pagină care arată cam așa:
 

Aici poți găsi mai multe opțiuni importante precum:

 • Joc responsabil - de aici poți să îți autoimpui limite de depunere sau să te autoexcluzi în cazul în care consideri că ești dependent de jocuri de noroc. 
 • Bonusuri – de aici poți vizualiza o listă cu bonusurile tale disponibile 
 • Date personale – aici poți vedea datele utilizate de tine la înregistrare și poți edita unele din ele (adresă, telefon, mail) 
 • Schimbare parolă – accesează această secțiune în cazul în care dorești să schimbi parola 
 • Raport anual - aici poți solicita un raport cu câștigurile tale anuale pentru a ști exact cât ai de plătit la ANAF.


2. EFECTUAREA PRIMEI DEPUNERI

În partea de sus a paginii principale se află un buton ”Casierie”. Este imposibil să nu îl observi deoarece este foarte mare! Aapsă acest buton pentru a fi redirecționat către pagina de depuneri.Aceasta este securizată, dar și foarte stabilă. De asemenea, cei de la 888sport (deschide un cont acum) oferă un număr impresionant de metode de plată. Din acest punct de vedere ei se ridică fără probleme la nivelul celor mai bune agenții licențiate din România:

 • Card de credit / debit - poți depune utilizând un card Visa, MasterCard, Dinners Club sau EuroCard 
 • Skrill – este cel mai popular portofel electronic online. Deschide și tu acum un cont Skrill! 
 • Neteller – este de asemenea un portofel electronic cunoscut, dar totuși trebuie precizat că sunt percepute taxe mai mari ca la Skrill 
 • transfer bancar – poți depune direct prin bancă, fără a mai folosi un card 
 • transfer electronic – este tot un transfer bancar, dar care poate fi făcut direct de pe calculator dacă deții un serviciu de internet banking 
 • Paysafecard – poți achiziționa o cartelă paysafecard de la sute de locații diferite; vezi cum găsești cea mai apropiată locație pe site-ul Paysafecard.  Află de la PariuriX ce este un Paysafecard!
 • Depunere prin telefon – poți selecta această opțiune dacă dorești să fii asistat de un operator 888sport atunci când depui. 

Indiferent de metoda de plată aleasă, depunerea minimă este de 40RON!
 


În cele ce urmează îți voi arăta cum poți depune cu cardul de credit / debit, aceasta fiind cea mai populară metodă de plată  Din partea de sus a formularului va trebui să selectezi suma dorită. Mai jos trebuie să alegi tipul cardului și să treci numărul acestuia, codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului) și data expirării. La final apasă butonul ”Deposit”. Dacă datele completate au fost cele corecte, atunci suma depusă va fi disponibilă în balanța contului tău de pariuri. 

Informații suplimentare despre metodele de plată oferite de 888Sport și despre modul în car poți efectua un depozit găsești aici.

 

3. PLASAREA PRIMULUI PARIU LA 888SPORT

Găsirea meciului care te interesează

Site-ul este orientativ și ușor de folosit, astfel încât n-ar trebui să întâmpini probleme prea mari atunci când cauți un anumit meci sau pariu. Dacă de exemplu vrei să pariezi pe meciul Aston Villa vs Tottenham din Anglia Premier League, atunci trebuie să intri în: Sporturi – Fotbal – Anglia – Premier League. 
 

gasire-meci.png


Dacă vrei să pariezi pe minim trei goluri în acest meci, atunci dă click pe el pentru a vizualiza toate pariurile disponibile și selectează cota corespunzătoare opțiunii ”Peste 2.5”. 

gasire-meci-2.png
 

Pariu single

Pariul selectat va putea fi vizualizat într-un bilet virtual aflat în partea dreaptă a paginii. Aici vei găsi un chenar în care trebuie să completezi suma pe care vrei s-o pariezi (nu uita că pariurile tale sunt în euro), după care poți apăsa butonul ”Plasare pariu”. 

plasare-pariu-single.png


Pariu multiplu

Primul tău pariu nu trebuie să fie neapărat single, ci el poate fi inclusiv un pariu multiplu. Selectează toate pariurile care te intereseză, alege opțiunea ”Multiple” din cadrul biletului virtual și completează suma dorită în chenarul din partea de jos a biletului. 

plasare-pariu-multiplu.png


Pariu sistem

Problema unui bilet multiplu este acela că toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător. De aceea pariurile în sistem au devenit atât de populare în ultimii ani; acestea îți permit să câștigi ceva bani chiar dacă ai una sau mai multe selecții greșite. Alege opțiunea ”Sisteme” din cadrul biletului virtual, iar sub selecțiile tale poți vede o listă cu toate sistemele posibile. La un bilet cu 5 meciuri vei avea următoarele opțiuni: 

 • 5 simple – câte un pariu simplu plasat pe fiecare meci în parte. Miza completată de tine se va înmulți cu 5. 
 • 10 duble – câte un pariu pe fiecare combinație de câte două meciuri. Sunt 10 combinații posibile (sistem 2/5) 
 • 10 triple – câte un pariu pe fiecare combinație de câte trei meciuri.  Sunt 10 combinații posibile (sistem 3/5) 
 • 4 selecții – câte un pariu pe fiecare combinație de câte patru meciuri. Sunt cinci combinații posibile (sistem 4/5) 
 • 5 selecții – acesta este echivalentul unui pariu multiplu 
 • Canadian – conține toate combinațiile din sistemele 2/5, 3/5, 4/5 și 5/5. Deci în total sunt 26 de combinații posibile.  
 • Lucky31 – acest sistem nu este afișat, dar pentru a-l plasa este suficient să pui un pariu Canadian și câte un pariu single pe fiecare meci în parte. 

plasare-pariu-sistem.png


Sisteme cu bancheri

Mă bucur să văd că cei de la 888sport (deschide un cont acum) încă oferă posibilitatea de a plasa pariuri cu bancheri, opțiune ce era destul de populară pe vremuri, atât la case de pariuri online cât și offline. Dar adevărul este că în ziua de astăzi sunt mulți pariori care nici măcar nu mai știu ce semnifică această opțiune. Un bancher este un meci care trebuie să iasă obligatoriu pe bilet, iar între celelalte partide poți juca ce sisteme vrei.  

Întâi selectează opțiunea ”Bancheri” din tabul ”Sisteme”, după care vei vedea că în dreptul fiecărui meci ai un buton ”B” prin care poți stabili unul sau mai mulți bancheri. Din partea de jos a biletului poți alege un sistem pe care să-l joci între meciurile neselectate ca bancheri.  

De exemplu, în poza de mai jos eu am ales meciul celor de la Manchester City ca bancher, iar între celelalte patru partide am selectat un sistem de 2/4. Pentru a câștiga ceva de pe urma acestui bilet este obligatoriu ca pariul pe City să fie câștigător, iar minim două din celelalte patru pariuri să fie și ele câștigătoare. Dacă City nu se impune, biletul meu va fi pierzător chiar dacă toate celelalte patru meciuri sunt pronosticate corect.  
 

pariu-bancheri.png


4. VERIFICAREA CONTULUI ȘI EFECTUAREA UNEI RETRAGERI

De fiecare dată când te vei loga pe cont la 888sport (deschide cont acum) se va deschide o fereastră pop-up care te va invita să verifici identitatea contului de pariuri. După ce accepți invitația vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să încarci următoarele documente: 

 • copie după actul de identitate (carte de identitate, paşaport sau permis de conducere) 

 • copie după o factură de utilităţi sau extras de cont care să indice adresa declarată la înregistrare 
 • copie faţă/verso a cardului de credit folosit pentru depunere 

Identitatea contului de pariuri trebuie verificată în maxim 30 de zile din momentul deschiderii contului, altfel acesta va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi trimise către bugetul statului. Mai multe detalii găsești aici: https://pariurix.com/cum-verific-contul-de-pariuri-888sport.html

Pentru a retrage câștigurile din cont accesează opțiunea Casierie – Încasare. Banii pot fi retrași utilizând aceeași metodă prin care ai depus. În cazul în care ai optat pentru un depozit prin Paysafecard, atunci poți retrage prin transfer bancar. În cazul unei retrageri prin bancă vei avea de completat următoarele date: 

 • Sumă de încasat – suma pe care vrei s-o retragi 
 • Nume bancă – banca la care deții un cont 
 • Cod SWIFT – Pentru a afla codul SWIFT a băncii tale, poți intra aici: http://curs-valutar-info.ro/lista-coduri-banci-romania.html 
 • IBAN / Nr. cont – numărul contului în care vrei să primești câștigurile. 

Dacă ai urmat pașii prezentați în acest ghid pariuri sportive online 888sport (vezi site-ul agenției), atunci ai învățat cum să-ți deschizi cont, cum să pariezi, cum să încasezi bonusul pentru prima depunere, dar și cum să retragi eventualele câștiguri din cont. 

Joacă acum la 888 Sport și vei primi un bonus tentant pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor