Deschidere cont și verificare cont 888Sport - ce trebuie să știi?

2022-03-21 15:41:20 2,3k 0

Nu este deloc greu să deschizi un cont la 888Sport, lucru valabil de altfel pentru orice casă de pariuri online. Dacă totuși ești la primul contact cu pariurile pe internet și ai nevoie de un ajutor, atunci ești în locul potrivit deoarece în cele ce urmează îți voi arăta ce ai de făcut pentru a te înregistra pe site-ul 888.ro.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

 

1. 888Sport înregistrare – ce trebuie să știi din start?

Încă sunt destui pariori care evită să joace la pariuri online în ciuda avantajelor evidente, unul dintre cele mai frecvente motive invocate fiind faptul că la deschiderea contului de pariuri sunt cerute destul de multe informații personale precum nume, adresă și chiar CNP. Acestora le este teamă că datele le-ar putea fi expuse, sau că ar putea primi plicuri acasă. Nu este chiar un mod corect de a privi lucrurile.

Dacă joci la agenția de pariuri de la colțul străzii, nu trebuie să îi înmânezi casierei buletinul tău atunci când efectuezi o retragere? Aceasta are acces la toate datele de pe buletin, exact ca și orice angajat de la o agenție online, așa că unde este diferența? Și de fapt tu îți expui datele de fiecare dată când dai buletinul la bancă, la o firmă de telefonie sau în orice alt loc. Dacă o persoană este rău intenționată, chiar nu contează unde lucrează odată ce a pus mâna pe actul tău de identitate.

Ce îți pot spune cu siguranță este că operatorii online utilizează socket-uri SSL pentru protecția datelor, NU trimit plicuri acasă, iar toate informațiile tale sunt confidențiale. Dacă un cunoscut sună la agenție ca să întrebe dacă joci acolo, angajații nu au voie să divulge astfel de informații, deși nu aș recomanda să ascunzi așa ceva față de familie. Dar dacă ai o soție mai comunistă … acum știi cum stă treaba.

Dar de ce sunt cerute așa multe date? Trebuie să înțelegi că vorbim despre un cont pe care urmează să stochezi fonduri, deci din anumite puncte de vedere poate fi asemănat chiar cu un cont bancar. Plus că trebuie să privești lucrurile și din perspectiva agenției – nu ți se pare normal ca aceasta să își cunoască clienții? Altfel cum ar putea împiedica minorii să joace la pariuri online, sau anumiți clienți să profite de pe urma unui bonus în mod repetat? Și nu încerca să folosești date false, deoarece va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!
 

2.Cum deschid un cont la 888 Sport, pas cu pas?

Intră pe site-ul 888sport și apasă pe butonul ”Înscrie-te acum”. Vei fi redirecționat către un formular de înregistrare. Acesta este format din trei părți după cum urmează:


Partea 1

 • Prenume – numele mic
 • Nume – numele de familie
 • Țara – selectează România
 • Email – completează adresa ta de mail. În cazul în care n-ai o astfel de adresă, recomand să îți deschizi una la gmail.com sau mail.yahoo.com
 • Data nașterii – data la care te-ai născut
 • Sex – selectează poza corespunzătoare sexului tău (masculin / feminin)
 • CNP - codul numeric personal
 • Continuare – apasă acest buton pentru a merge mai departe


Partea 2

 • Nume de utilizator – scrie un username cu care să te loghezi de fiecare dată. Acest username trebuie să conțină 5-12 caractere. Sunt acceptate doar litere și cifre
 • Parola – scrie o parolă pe care să o ții minte ușor, dar care să nu fie ușor de ghicit de către alte persoane. Parola trebuie să conțină 6-12 caractere și trebuie să n-aibă spații sau virgule
 • Întrebare de siguranță – ai de ales între cinci întrebări diferite. Selectează una din ele
 • Răspuns de siguranță – oferă un răspuns la întrebarea de siguranță. Ai grijă să alegi o întrebare și un răspuns pe care să le ții minte deoarece vei avea nevoie de ele în cazul în care uiți datele de logare ale contului de pariuri.
 • Continuare – apasă pe acest buton pentru a merge mai departe


 

Partea 3

 • Cod poștal – dacă nu-ți cunoști codul poștal, atunci poți folosi un site precum coduripostale.com pentru a-l afla
 • Oraș – orașul din cartea de identitate (chiar dacă acum locuieşti în alt oraş)
 • Adresă – adresa din cartea de identitate (chiar dacă acum locuieşti în altă parte)
 • Număr telefon mobil - un număr de telefon la care poți fi contactat
 • Moneda soldului – mai nou poți alege și leul românesc, înainte nu puteai
 • Înscriere – apasă acest buton atunci când ai terminat de completat formularul de înregistrare

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

 

3. 888 Login – cum arată site-ul după ce te loghezi

Dacă ai completat corect toate datele, atunci vei primi un mesaj precum cel din imaginea de mai jos:

Vei putea accesa direct contul de pariuri, dar totuși trebuie să-l confirmi dând click pe link-ul primit în mailul de înregistrare. În caz contrar contul tău va fi blocat până în momentul în care-l validezi. După ce confirmi contul și te loghezi pagina principală va arăta în felul următor:

Dacă dai click unde scrie ”Bună” se va deschide un drop menu unde vei găsi opțiunea ”Contul meu”. După ce o accesezi vei fi redirecționat către o pagină care arată cam așa:​

Aici poți găsi mai multe opțiuni importante precum:

 • Joc responsabil - de aici poți să îți autoimpui limite de depunere sau să te autoexcluzi în cazul în care consideri că ești dependent de jocuri de noroc.
 • Bonusuri – de aici poți vizualiza o listă cu bonusurile tale disponibile
 • Date personale – aici poți vedea datele utilizate de tine la înregistrare și poți edita unele din ele (adresă, telefon, mail)
 • Schimbare parolă – accesează această secțiune în cazul în care dorești să schimbi parola
 • Raport anual - aici poți solicita un raport cu câștigurile tale anuale pentru a ști exact cât ai de plătit la ANAF.

Și cam asta este tot. Poți acum să efectuezi un depozit, să parcurgi procesul de verificare KYC sau să plasezi primul pariu (va trebui să depui întâi totuși).

Acum că ai un cont, hai să vorbim despre procesul de verificare KYC.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

 

4. Ce acte sunt solicitate în cadrul procesului de verificare KYC 888Sport?

Acte obligatorii: următoarele trei acte trebuie trimise obligatoriu pentru a îți putea verifica contul. 

 • copie după un act de identitate cu fotografie: buletin, pașaport sau permis de conducere. Acest act este cel mai important din toate și trebuie să îl trimiți în maxim 30 de zile din momentul în care te-ai înregistrat. 
 • copie față-verso a cardului de credit. De pe fața cardului trebuie să acoperi cele opt cifre din mijloc și să lași vizibile primele patru, dar și ultimele patru. Pe spatele cardului este necesar să acoperi codul CVV (ultimele trei cifre). Evident, acest document este necesar doar dacă ai depus cu cardul.
 • dovadă a adresei: este acceptat atât un extras de cont bancar cât și o factură de utilități (factură de telefon, televiziune, internet, gaze, curent) atâta timp cât actul conține numele și adresa. În cazul în care întâmpini dificultăți în a furniza un astfel de document recomand să consulți ACEST ARTICOL.

Acte ce pot fi cerute în situații excepționale: următoarele acte nu trebuie să le trimiți din prima, ci doar dacă ele sunt cerute (dar eu încă nu am auzit de vreun caz în care ele chiar să fie solicitate)

 • documente legalizate: documente datate, semnate și ștampilate de către un notar public.
 • declarație care să conțină detaliile depunerilor tale recente. Aceasta se completează direct de pe site-ul 888sport.com (îți voi arăta mai jos cum).

 

5. VERIFICAREA IDENTITĂȚII LA 888SPORT - CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

Intră pe 888sport.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. Imediat după logare se va deschide o fereastră pop-up precum cea de mai jos prin care ești invitat să încarci documentele solicitate. 


Dă click pe butonul ”Încărcați acum” și vei fi redirecționat către o nouă pagină care arată cam așa: 

Aici va trebui să încarci documentele enumerate anterior. După ce ai terminat de parcurs acest proces vei vedea că nu mai apare acea fereastră pop-up de fiecare dată când te loghezi pe cont. În cazul în care ai probleme în a încărca documentele prin acest formular, le poți trimite și pe mail la adresa: [email protected]. Va trebui să menționezi și username-ul tău pentru a ști de la cine sunt documentele.

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!


6. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI DESPRE KYC 888SPORT

Când trebuie să îmi verific contul?

Așa cum am precizat și mai sus, identitatea contului trebuie verificată conform legii în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis, iar fondurile aferente vor fi transferate către bugetul statului. Pentru mai multe informații despre acest subiect CLICK AICI.

 

Ce restricții am cu un cont neverificat?

Nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri. De asemenea, agenția are dreptul de a impune și alte limite, cum ar fi o miză maximă per pariu, dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.
 

Pot să trimit doar o copie după un act de identitate?

Tu poți, dar ai să pățești ceea ce au pățit și alți pariori. În primă fază ți se va spune că ai contul verificat, dar vei observa că tot nu poți efectua retrageri, după care vei afla că de fapt trebuie să trimiți și celelalte documente. Recomand să trimiți tot ce trebuie din prima pentru a fi scutit de eventuale bătăi de cap.
 

Cât durează verificarea contului la 888Sport?

În mod normal nu durează mai mult de 24 de ore. Dar dacă te uiți pe forumul de discuții 888sport vei vedea că sunt utilizatori care au evidențiat faptul că în weekend documentele nu sunt verificate. Deci dacă le trimiți vineri, cel mai probabil vei primi luni o confirmare.
 

Există restricții în ceea ce privește formatul documentelor?

Nu este precizat nimic de acest gen, dar ia în considerare faptul că o poză nu poate avea mai mult de 4MB.


Sunt documentele mele în siguranță?

Cei de la 888 Holdings folosesc SSL (Nivel Socketuri Asigurat) pentru a furniza securitatea și protecția datelor. De asemenea, toate documentele sunt stocate în mod electronic într-un mediu securizat cu acces restricționat la nivel înalt.
 

Cum completez o declarație care să conțină detaliile depunerilor mele recente?

Intră în secțiunea ”Verifică date”, apasă pe ”Pentru detalii clic aici”, și vei fi redirecționat către o pagină de Help unde la punctul 5 scrie ”Pentru a genera acest document, apăsaţi aici”. Dar acest pas trebuie urmat doar dacă este solicitat de către staff-ul agenției!

Deschide cont și încasează 100% până la 600RON + 60FREESPINS!

 

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult