Cum pariez la 888sport – cum plasezi primul pariu online la 888sport

2021-01-06 11:29:00 4,7k 0

Cum pariez la 888sport – află de la PariuriX.com cum plasezi primul pariu online la această casă de pariuri online. Ca orice agenție din rândul celor licențiate, și aceasta (D.ONJN 1439/12.08.2016) are atât puncte forte cât și puncte slabe, dar din punctul meu de vedere marele ei atu este reprezentat de oferta sportivă foarte bogată, atât pre-meci cât și live.

Deschide acum un cont de pariuri la agenția de pariuri sportive pe internet 888 Sport!

Pe lângă faptul că poți paria pe multe tipuri de opțiuni diversificate la un număr mare de evenimente sportive, poți personaliza biletul tău de pariuri așa cum dorești: poți pune pariuri single, pariuri multiple, pariuri în sistem și chiar pariuri cu bancheri. Dacă plasarea unui pariu simplu sau multiplu este ceva simplu de făcut, astfel încât și un parior începător se poate descurca fără probleme, celelalte tipuri de pariuri pot ridica dificultăți cuiva care n-a mai pariat vreodată online. Dar înainte să poți plasa pariuri la 888sport trebuie să-ți deschizi un cont de pariuri și să efectuezi un depozit. 


CUM PARIEZ LA 888 SPORT - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL:

 1. Deschiderea unui cont de pariuri

 2. Efectuarea unui depozit

 3. Plasarea primului pariu
  3.1 Găsirea meciului care te interesează
  3.2 Plasarea unui pariu single
  3.3 Plasarea unui pariu multiplu
  3.4 Plasarea unui pariu în sistem
  3.5 Plasarea unui pariu cu bancheri

 

1. DESCHIDEREA UNUI CONT DE PARIURI

Intră pe site-ul 888sport, dă click pe butonul ”Înscriere”, buton ce poate fi găsit în partea de sus a paginii. Vei fi redirecționat către un formular de pariere format din trei părți în care trebuie să introduci: 

Partea 1 – Aici trebuie să completezi numele, prenumele, țara, data nașterii și adresa ta de email. De asemenea trebuie să selectezi sexul și să confirmi că ai 18 ani bifând căsuța din partea de jos a paginii.
 

deschidere-cont-1.png
 

Partea 2 – Trebuie să treci un username (5-12 caractere, doar cifre și litere), o parolă (6-12 caractere fără spații și virgule), o întrebare și un răspuns de siguranță 

 

deschidere-cont-2.png

 

Partea 3 – adresă, oraș (trece-le exact cum apar în buletin chiar dacă locuiești temporar în altă parte), cod poștal, număr de telefon și moneda contului (recomand să selectezi euro)  

Citește acum și ghidul pariurilor sportive 888Sport!
 

deschidere-cont-3.png

 

2. EFECTUAREA UNUI DEPOZIT LA 888

După ce te-ai înregistrat vei primi un mail de la 888sport (intră pe site) care conține un link pe care trebuie să dai click pentru a activa contul. După ce apeși acest link vei fi redirecționat către contul tău de pariuri și vei fi invitat să efectuezi un depozit. Vei putea efectua o depunere prin toate metodele de plată cunoscute (card, Skrill, Neteller, Paysafecard, transfer bancar), depunerea minimă fiind de numai 40RON indiferent de metoda de plată aleasă. Mai multe detalii despre metodele de plată acceptate de 888Sport accesează ACEST LINK.

 

3. PLASAREA PRIMULUI PARIU

3.1 Găsirea meciului care te interesează

Înainte de a putea paria trebuie să poți găsi rapid evenimentele sportive și opțiunile care te interesează. Din fericire, site-ul este organizat suficient de bine încât să poți găsi rapid orice meci și tip de pariu. De pe pagina principală accesează Pariuri sportive – Sporturi – Sportul dorit – Țara / Competiția dorită – Meciul dorit (dă click pe acesta pentru a vizualiza o listă cu toate tipurile de pariuri disponibile) 

De exemplu, pentru a paria pe Aston Villa vs Tottenham trebuie să intri pe: Pariuri sportive – Fotbal – Anglia – Premier League – Aston Villa vs Tottenham. 
 

gasire-meci.png

Poți selecta pariul dorit dând click pe cota corespunzătoare acestuia, iar pariul va încărca într-un bilet virtual ce este localizat în partea dreaptă a paginii. Dacă dai click pe mai multe pariuri atunci acestea vor încărca unul sub altul în acel bilet. 

 

3.2 Plasarea unui pariu single 

Un pariu single se pune foarte simplu; pur și simplu te duci la biletul tău virtual unde completezi căsuța din dreptul pariului pe care vrei să-l joci și apeși butonul ”Plasare pariu”. 

plasare-pariu-single.png

 

3.3 Plasarea unui pariu multiplu 

Nici plasarea unui pariu multiplu nu necesită prea mult efort; adaugi pe bilet toate selecțiile pe care vrei să pariezi, selectezi tabul ”Multiple” din biletul virtual și completezi căsuța din partea de jos a biletului cu suma dorită. 

plasare-pariu-multiplu.png

 

3.4 Plasarea unui pariu în sistem

Dacă până acum a fost simplu, un pariu în sistem îți poate da ceva bătăi de cap dacă n-ai mai jucat la o agenție de pariuri online până acum. Selectează tabul ”Sisteme”, iar în partea de jos a biletului poți vedea o listă cu toate sistemele disponibile. Trebuie să ții cont de următorul lucru: la fiecare bilet cu ”n” meciuri poți juca combinații de câte 2 selecții, 3 selecții, 4 selecții…. n-1, n. Ca să n-o dăm prea mult în matematică, voi lua ca exemplu un bilet de cinci meciuri. Aici ai următoarele combinații: 

 • simple – nu este de fapt o combinație, ci pariezi aceeași sumă de bani pe fiecare meci individual de pe bilet. Dacă completezi suma de ”1” înseamnă că pui câte un pariu single de 1€ pe fiecare meci în parte, deci miza totală va fi de fapt de 5 euro. 
 • duble – înseamnă pariuri pe combinații de câte două meciuri. Sunt 10 astfel de combinații posibile, deci practic tu vei pune 10 pariuri. Dacă completezi ”1” pariezi suma totală de 10€. Trebuie să iasă minim două meciuri pentru a lua ceva bani, dar suma câștigată nu va acoperi investiția decât dacă ai cote ceva mai mari pe bilet 
 • triple – combinații de câte 3 meciuri, din nou sunt 10 combinații posibile. 
 • 4 selecții – sunt 5 combinații de câte 4 meciuri, deci trebuie să nu greșești mai mult de un pronostic pentru a câștiga ceva 
 • 5 selecții – echivalentul unui pariu multiplu 

Eu am decis să joc la un astfel de bilet toate combinațiile de 2, 3, 4 și 5 meciuri, ceea ce înseamnă un total de 26 de pariuri. Modul în care eu am jucat se numește ”Sistem canadian”, iar dacă adăugam și cele cinci pariuri simple atunci sistemul s-ar fi numit ”Lucky 31”. 

Sisteme pariuri pe bilete pentru a castiga chiar daca pierdeti un meci

plasare-pariu-sistem.png

 

3.5 Plasarea unui pariu cu bancheri

Pariul cu bancheri te ajută să-ți personalizezi biletul de pariuri așa cum dorești și să-l împarți practic în două părți: pronosticuri în care ai o încredere ridicată și care trebuie să iasă obligatoriu (bancheri) și pronosticuri pe care le poți juca în sistem. Deci vorbim de un fel de combinație între pariuri multiple și pariuri în sistem. În tabul sisteme al biletului virtual ai o opțiune prin care poți activa această opțiune de ”bancheri”, după care trebuie să dai click pe simbolul ”B” din dreptul pronosticului care vrei să fie bancher. 

De exemplu eu la biletul meu am ales un pronostic ca bancher, iar între celelalte patru partide am selectat sistemul de 2/4 (duble). Asta înseamnă că voi câștiga ceva bani de pe urma acestui bilet doar dacă ies minim trei din cele cinci meciuri și este obligatoriu ca bancherul să fie printre ele.  
 

Poți vedea și în acest articol cum se pune primul pariu la 888sporthttps://pariurix.com/agentii/888sport/primul-pariu

pariu-bancheri.png


După cum poți observa, plasarea primului pariu la 888sport (deschide un cont acum) este ceva simplu de făcut, în special atunci când plasezi pariuri single și multiple. Dar și pariurile în sistem și cu bancheri nu -ți vor ridica prea multe probleme, mai ales dacă ai citit cu atenție ce am prezentat în acest articol. 


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult