Verificarea contului de pariuri la PublicWin

1-3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Ca la orice altă casă de pariuri online licențiată în România, verificarea identității contului de pariuri este obligatorie prin lege. Trebuie să îți verifici contul în maxim 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar acesta va fi închis iar fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului (detalii aici).


CE ACTE TREBUIE SĂ TRIMIT ȘI UNDE?

În prima fază verificarea contului este una minimă, fiind necesar să trimiți doar o copie după un act de identitate (carte de identitate, pașaport, permis de conducere). Încărcarea acestuia se face direct de pe site, accesând secțiunea ”Contul meu” - ”Verificare cont”.

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA JUCĂTORI:

Cât durează verificarea contului?

Momentan nu știu să zic exact, dar ar trebui să dureze cam 1 - 3 zile lucrătoare. Dacă ți-ai verificat contul, poți da un reply mai jos să ne spui cât a durat în cazul tău, și vom edita.


Sunt cerute ulterior și alte documente?

Dacă depui cu cardul, atunci înainte de a putea solicita o retragere va trebui să trimiți o copie față - verso a acestuia. Staff-ul agenției îți va spuune printr-un mail exact ce date poți acoperi de pe card, și care trebuie lăsate vizibile. Această copie se încarcă tot din secțiunea ”Contul meu”.

Există posibilitatea ca la un moment dat să fie cerută și o dovadă a adresei (factură de utilități sau extras de cont bancar), dar în primă fază nu este cazul de așa ceva. De asemenea, agenția are dreptul în orice moment să facă verificări suplimentare.

 

Ce trebuie să mai știu?

Nu este menționat dacă sunt acceptate doar anumite formate sau dacă documentul trebuie scanat / fotografiat (posibil să meargă ambele tipuri). Știu doar că documentul nu trebuie să aibă o dimensiune mai mare de 5MB. Din nou, dacă ai informații suplimentare despre eventuale restricți, poți să ne anunți printr-un reply mai jos. Dacă din diferite motive nu poți parcurge procesul de verificare direct de pe site, atunci poți trimite un mail la adresa suport@publicwin.ro care să conțină copia după actul de identitate și userul tău. 

Pariază online la casa de pariuri PublicWin

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

17 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?