Promoții și bonusuri oferite de PublicWin

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 300RON

Bonus cu rulaj de 1x
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

PublicWin întâmpină clienții noi cu un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 300RON! Momentan nu sunt oferite alte promoții pentru clienții online (am mai găsit vreo 2 cred că sunt disponibile doar offline), dar când mai apar modificări voi actualiza această pagină.


Bonus de 100% în limita a 300RON

Efectuează o depunere de minim 10RON și vei fi recompensat cu un bonus de bun venit de 100% în limita a 300RON! Înainte de a putea fi retras, acesta trebuie rulat o singură dată, ceea ce cu siguranță este un mare plus. Partea mai puțin plăcută, dacă o putem numi așa, este faptul că la calculul rulajului se califică doar biletele simple care conțin minim 5 selecții de cote 1.30+ fiecare,

Însă mai am o veste bună. La fiecare pariu poți alege dacă să îl plasezi cu bani normali sau cu bani bonus (va exista în dreptul biletului o căsuță pe care o vei putea bifa), spre deosebire de alte case de pariuri online unde bonusul poate fi utilizat doar după ce rămâi fonduri normale. Deci poți pune din banii din balanța normală orice pariuri vrei, pe orice cote, iar când joci bilete cu mai multe meciuri selectezi să fie plasate din bonus. Foarte simplu!

Per total oferta este destul de atractivă, și chiar merită să aplici pentru ea. Înainte de a putea solicita o retragere, suma depusă trebuie și ea rulată cel puțin o dată pe orice tipuri de pariuri sau cote (chiar și 1.01). Această condiție există la orice casă de pariuri online din lumea asta, deci nu este nimic nou.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile PublicWin

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

17 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?