Verificarea contului NetBet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Netbet

24 - 48 de ore

Verificarea contului

Pentru a verifica idenitatea contului de pariuri, în primă fază este suficient să trimiți o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere etc). Aceasta poate fi trimisă în două moduri:

  • pe mail – trimite un mail la adresa contact@netbet.com care să conțină o copie după actul de identitate și userul tău. Aceasta este cea mai simplă metodă de a verifica contul.
  • pe site-ul netbet.ro –  Dă click pe userul tău și selectează opțiunea Date personale, după care se va deschide o fereastră în care trebuie să selectezi ”Preferințe” – ”Trimitere documente”. Sau mai simplu, urmează instrucțiunile din poză:

Ce format este acceptat?
Poza trebuie să fie în format .bmp, .jpg, .jpeg, .gif .doc sau .ppt. Pe site scrie că poza trebuie scanată, dar eu am trimis o copie fotografiată cu telefonul mobil, iar aceasta a fost acceptată fără probleme (ce-i drept, era foarte clară).

Verificarea contului de pariuri este obligatorie?
Da este obligatorie, și nu vei putea solicita o retragere până nu parcurgi acest proces de verificare. Dar din ce știu, poți depune și paria fără probleme și fără restricții chiar dacă nu ai contul verificat. Ia totuși în considerare faptul că legea prevede că trebuie să îți verifici identitatea în maxim 30 de zile de la deschiderea contului.

Sunt cerute acte suplimentare?
Nu este exclus ca mai devreme sau mai târziu agenție să solicite o dovadă a adresei (factură de utilități sau extras de cont) și o dovadă a metodei de plată folosite (copie după card). Dar dacă este cazul de așa ceva, vei primi la momentul respectiv un mail din partea staff-ului Netbet care va conține toate detaliile.

În cât timp este verificată identitatea contului?
În condiții normale nu ar trebui să dureze mai mult de 24 – 48 de ore.

Pariază online la casa de pariuri NetBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

37106 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii