Transmisiuni Live NetBet

Recomandata

Transmisiuni live disponibile la Netbet

25,000

De evenimente

Netbet.ro este una din cele cinci agenții licențiate care oferă un serviciu foarte performant de transmisii live video. Celelalte sunt Unibet, Sportingbet, Betfair și Betano.

Mii de evenimente acoperite anual
Printre evenimentele transmise live video de Netbet se numără:

  • campionate de fotbal de top: La Liga, Bundesliga, Ligue 1
  • competiții internaționale: preliminarii Europa League, preliminarii Liga Campionilor, amicale internaționale
  • competiții mai mici de fotbal: China Super Liga, Singapore League Cup, Columbia Primera A & Primera B, Paraguay Primera Division, Costa Rica Primera Division, Croația 1 .HNL, Elveția Challenge League și multe altele.
  • tenis: turneul de Grand Slam de la Wimbledon, ATP / WTA Series, Cupa Davis, turnee mai mici
  • Baschet: FIBA Internațional
  • alte sporturi: tenis de masă, volei pe plajă, cricket, handbal și multe altele

Acum serios, unde mai găsești să te uiți live video la meciuri din liga secundă din Columbia sau la meciuri de volei pe plajă?

Este acest serviciu gratuit?
Acest serviciu este complet gratuit, și ai acces nelimitat la el atâta timp cât ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Asta înseamnă să nu fii pe zero, dar dacă ai 50 de bani este suficient pentru a putea urmări oricând meciuri la Netbet TV.

La ce calitate ar trebui să mă aștept?
Poți urmări meciuri live video din acceași fereastră din care pariezi, iar rezoluția este suficient de bună; însă ca la orice altă agenție de pariuri nu poți urmări meciul fullscreen. De regulă transmisiunile au un delay de aproximativ 10 secunde, dar partea bună este că ele se blochează destul de rar.

Transmisii live de pe telefon și tabletă
Toate transmisiile pot fi accesate gratuit de pe orice dispozitiv mobil prin intermediul aplicației Netbet pentru Android & IOS.

Calendar live Netbet
Pentru a vedea un program complet cu meciurile transmise live video, accesează opțiunea ”Netbet TV” din meniul orizontal de sus, și apoi vei fi redirecționat către o pagină unde în partea de jos vei găsi butonul ”Program TV”. Este oferit programul pe o săptămână întreagă, dar ia în considerare faptul că unele meciuri sunt adăugate în ofertă cu 1-2 zile înainte să aibă loc. 

Pariază live la casa de pariuri online NetBet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

37197 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii