Bonus NetBet și promoții pariuri

Recomandata

Promoții și bonusuri oferite de Netbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 1550RON

pe durata primelor 5 depuneri
Bonus Mobil

40RON

sub forma de pariu fără risc
Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Alternativă bonus pentru o perioadă limitată

La oferta de mai jos avem o alternativă pentru cei care vor să scoată maximul dintr-un depozit mic. Deschide un cont utilizând codul ”BONUS100” și efectuează un depozit de 100RON pentru a te juca cu 200RON + 30RON FREEBET! Aceasta este o ofertă limitată care va fi disponibilă timp de 1 - 2 luni din momentul acestei actualizări (21.11.2017). De aceea, pentru a afla mai multe informații despre ofertă, accesează https://pariurix.com/depune-100ron-si-joaca-cu-200ron-30ron-freebet.html
 

Bonus pentru prima depunere

Clienții noi beneficiază de un pachet de bun venit foarte atractiv ce constă în bonusuri pentru fiecare din primele cinci depuneri, valoarea lor totală fiind de 1500RON! Pentru acest pachet promoțional nu se califică depunerile prin Skrill și Neteller! Înainte de a depune va trebui să introduci în casierie codul corespunzător bonusului pentru care aplici, după cum urmează:

 • prima depunere: bonus de 100% în limita a 500RON; introdu codul ”PARIURIX1
 • a doua depunere: bonus de 100% în limita a 100RON; introdu codul ”NETBET2
 • a treia depunere: bonus de 100% în limita a 200RON; introdu codul ”NETBET3
 • a patra depunere: bonus de 100% în limita a 300RON; introdu codul ”NETBET4
 • a cincea depunere: bonus de 100% în limita a 450RON; introdu codul ”NETBET5

ATENȚIE! Pentru aceste bonusuri trebuie să aplici în ordine și nu poți sări peste ele. Când efectuezi primul depozit trebuie să introduci codul ”PARIURIX1”, la a doua depunere introduci ”NETBET2” și tot așa. Dacă la a treia depunere ai introdus ”NETBET5” nu vei mai primi nimic. De asemenea, trebuie îndeplinite condițiile de rulaj ale fiecărui bonus în parte înainte să poți aplica pentru următorul. Dacă depui mai devreme, atunci condițiile de rulaj rămase de îndeplinit de la bonusurile precedente se vor cumula cu condițiile noului bonus.

Condiții de rulaj
În cazul fiecărui bonus condițiile de rulaj sunt aceleași: suma depusă trebuie rulată o dată pentru ca bonusul să fie creditat pe cont. Apoi întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de patru ori. Sunt laute în considerare doar pariurile pe cote de minim 1.60. Pentru fiecare bonus în parte ai la dispoziție 60 de zile pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj. Poate părea un pic dificil de înțeles, așa că hai să îți arăt pașii logici ce trebuiesc urmați pentru a putea primi integral bonusul.

Exemplu de parcurgere a bonusului

 1. Introduci în casierie codul PARIURIX1 și depui 500RON – ai 60 de zile pentru următorii 3 pași
 2. Plasezi pariuri în valoare totală de 500RON
 3. Primești un bonus de 500RON
 4. Rulezi 4000RON – în acest moment ai finalizat rulajul primului bonus
 5. Introduci în casierie codul NETBET2 și depui 100RON – ai 60 de zile pentru următorii 3 pași
 6. Plasezi pariuri în valoare totală de 100RON
 7. Primești un bonus de 100RON
 8. Rulezi 800RON – în acest moment ai finalizat rulajul celui de-al doilea bonus
 9. Introduci în casierie codul NETBET3 și depui 200RON – ai 60 de zile pentru următorii 3 pași
 10. Plasezi pariuri în valoare totală de 200RON
 11. Primești un bonus de 200RON
 12. Rulezi 1600RON – în acest moment ai finalizat rulajul celui de-al treilea bonus
 13. Introduci în casierie codul NETBET4 și depui 300RON – ai 60 de zile pentru următorii 3 pași
 14. Plasezi pariuri în valoare totală de 300RON
 15. Primești un bonus de 300RON
 16. Rulezi 2400RON – în acest moment ai finalizat rulajul celui de-al patrulea bonus
 17. Introduci în casierie codul NETBET5 și depui 450RON – ai 60 de zile pentru următorii 3 pași
 18. Plasezi pariuri în valoare totală de 450RON
 19. Primești un bonus de 450RON
 20. Rulezi 3600ROn – în acest moment ai finalizat rulajul celui de-al patrulea bonus

ATENȚIE! Nu ai voie să soliciți retrageri atâta timp cât încă aplici pentru bonusuri. Dacă ai solicitat o retragere înainte de a finaliza rulajul tuturor celor 5 bonusuri, nu vei mai putea solicita bonusurile rămase.

 

Bonus pe mobil

Primul tău pariu de pe mobil este rambursat în limita a 40RON indiferent dacă este câștigător sau pierzător! Uite ce ai de făcut pentru a beneficia depe urma acestei oferte:

 • Intră pe site-ul Netbet (intră acum), dă click pe oferta ”Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat”, iar aici apasă pe butonul ”Înscriere”, buton ce poate fi găsit chiar în centrul paginii.
 • Plasează din banii tăi un prim pariu de pe mobil. Sunt acceptate atât pariuri single cât și multiple, dar fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.60.
 • Indiferent de rezultatul pariului, vei primi în maxim 24 de ore un freebet a cărui valoare este echivalentă cu suma pariată, în limita a 40RON.
 • Freebet-ul trebuie utilizat pe o cotă minimă de 1.60 în urma căruia păstrezi doar profitul, nu și miza. Dacă ai utilizat un pariu gratuit de 40RON pe o cotă de 2.50 și acesta este câștigător, atunci pe cont vei primi suma de 60RON.

Recomand ca primul tău pariu să fie de 40RON, pentru că oricum primești banii înapoi, deci practic nu ai nimic de pierdut.

 

Alte promoții

Pe lângă pachetul de bun venit și bonusul pentru pariuri de pe telefon, Netbet oferă o gamă largă de promoții care de care mai tentante. O singură promoție este oferită tot timpul (Pariul tău acumulator), în timp ce restul sunt schimbate constant.

Pariul tău acumulator
Pariurile multiple îți aduc un bonus în funcție de numărul de selecții de pe bilet. Bonusul maxim este de 50% și se acordă pentru minim 13 selecții de cote 1.20+. Oferta este valabilă numai pentru pariuri pre-meci plasate pe fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață și baseball.

Promoții care au legătură cu echipa Steaua București
Netbet este sponsorul oficial al echipei de fotbal Steaua, motiv pentru care de multe ori vine cu promoții sau concursuri pe meciurile formației ”roș-albastre”. De exemplu poți câștiga bilete la meciurile de acasă de pe Național Arena sau tricouri semnate de unul dintre jucătorii echipei. 

Promoții pe competiții importante
Pe întreeaga durată a Campionatului European de Fotbal 2016 au fost oferite promoții și concursuri care de care mai atractive: se puteau câștiga bilete la Euro 2016, premii cash de până la 4,000RON și multe altele. Și la alte competiții importante de fotbal, dar și la turnee Grand Slam de tenis sau evenimente de interes major din sportul mondial agenția vine cu tot felul de oferte interesante.

Așa cum poți vedea, sunt oferite mereu multe promoții care de care mai atractive, dar trebuie să intri cu regularitate pe site pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte, deoarece acestea sunt schimbate în mod constant.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile NetBet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

34175 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii