Primul pariu NetBet

Recomandata

Primul pariu la NETBET

Atunci când dai click pe cota corespunzătoare unui anumit pariu, respectivul pariu este adăugat într-un bilet virtual ce poate fi accesat din partea dreaptă a paginii. Acest bilet conține trei tab-uri:

  • Simplu – de aici se plasează un pariu single pe un singur meci; completezi suma dorită în dreptul respectivului meci
  • Combi – de aici pui pariuri multiple unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare; în partea de jos a biletului scrie ”Opțiuni pariuri combi”, iar sub pot fi găsite mai multe opțiuni. Tu trebuie să o completezi pe ultima cu suma dorită, cea în dreptul căreia scrie ”1 pariuri”, și este precizată și cota. Trebuie să ai minim două selecții pe bilet pentru a putea accesa acest tab.
  • Sistem – de aici pui pariuri în sistem; selectezi din partea de jos a biletului sistemul pe care vrei să îl joci și completezi cu suma dorită. În dreptul fiecărui sistem scrie câte pariuri conține acesta. Miza completată de tine se  va înmulți cu numărul de pariuri din acel sistem pentru a stabili miza finală. Dacă eu completez ”2” în dreptul la un sistem 3/5 (sistem cu 10 combinații posibile), miza totală va fi de 20RON.

Pariurile în sistem pot fi plasate inclusiv din tab-ul Combi, dar zic să nu te complici prea tare. Dacă tot nu ai înțeles cum se pariază, nu ezita să ne dai un reply.

Pune primul tău pariu online la NetBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

37392 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii