Depuneri și retrageri NetBet

Recomandata

Plăți Netbet - Depuneri și retrageri de bani

0,54RON

Miza minima

Pentru a putea beneficia de pe urma bonusului pentru prima depunere, va trebui întâi să introduci codul corespunzător în secțiunea Casierie – Depozit înainte de a efectua un depozit! Apoi trebuie să selectezi una din metodele de plată disponibile pentru a alimenta contul de pariuri.

Depuneri
Se poate depune prin toate metodele de plată cunoscute și nu numai. Sunt oferite foarte multe metode de a alimenta balanța contului de pariuri după cum urmează: card de credit/debit, Paysafecard, Skrill (minim 20RON fiecare), Neteller, transfer bancar rapid (minim 40RON), Trustly (minim 200RON), cash card Netbet (minim 5RON), transfer bancar obișnuit, transfer bancar online și Ecard (nu există o sumă limită).

Mai nou, Netbet.ro a început o colaborare cu instituția de plată Smith&Smith, astfel încât acum ai posibilitatea de a depune și retrage bani din oricare din cele 70 de sucursale din România. Depunerea minimă prin această metodă este de 50RON. Cash card Netbet este o altă metodă de plată care îți permtie să depui cash, astfel de depozite putând fi efectuate din agențiile stradale Favbet.

 

Atenție! Depunerile prin Skrill sau Neteller nu se califică pentru bonusul pentru prima depunere!

Metode de retragere a banilor
Câștigurile pot fi retrase prin aceeași metodă prin care ai depus (acolo unde se aplică): transfer bancar, pe card, Neteller, Trustly (minim 80RON fiecare), Netbet Card Cash, Skrill (minim 20RON), Smith & Smith (50RON). Retragerile prin transfer bancar și cele pe card durează de regulă 2-3 zile lucrătoare, iar cele prin portofele electronice sunt procesate în maxim 24 de ore de la aprobare.

Retrageri rapide și scutite de comisioane prin Smith&Smith
Dar dacă vrei acces foarte rapid la banii de pe cont, atunci retragerile prin Smith&Smith sunt alegerea perfectă, tranzacțiile având loc aproape instant. Tot ce ai de făcut este să intri în Casierie și să soliciți o retragere prin această metodă de plată. Imediat ce primești mailul de confirmare te poți deplasa la cea mai apropiată sucursală Smith&Smith pentru a îți ridica banii. Ai nevoie doar de buletin și de codul unic de identificare a tranzacției primit pe mail. 

Netbet.ro nu percepe taxe, dar există posibilitatea de a plăti mici comisioane bancare în cazul depunerilor / retragerilor cu cardul sau transfer bancar. Aici din nou tranzacțiile prin Smith&Smith sunt avantajoase deoarece ești scutit de orice taxă sau comision. 

Netbet - află care sunt metodele de plată disponibile

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 80 instantaneu
Transfer bancar 1 80 3-5 zile
Skrill 20 20 instantaneu
Neteller 40 80 instantaneu
Paysafecard 20
instantaneu

Depune acum și pariază la NetBet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

37392 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii