Pariuri Live NetBet

Recomandata

Pariuri live la NETBET

Cea mai bună ofertă

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Netbet are o platformă de pariuri live foarte bine pusă la punct pe care se merită să te joci cu regularitate, mai ales dacă te axezi în special pe ”sportul rege”.

Ofertă sportivă
De obicei Netbet.ro are cea mai bogată ofertă la fotbal din rândul tuturor agențiilor licențiate. Găsești pariuri pe multe meciuri destul de mici, iar partea bună este că la fiecare sunt oferite măcar vreo 40 de opțiuni de pariere. De exemplu la un meci din Indonezia puteam paria live chiar și pe cornere, ceea ce reprezintă un plus.

Oferta Netbet live la tenis parcă nu este la fel de bogată, dar nici nu putem spune că este modestă. Chiar dacă nu este neapărat cea mai bună, este mereu în top3 - top5 ceea ce cu siguranță este un plus. Pe lângă fotbal și tenis, Netbet oferă pariuri live pe baschet, baseball, rugby, tenis de masă și chiar pe sporturi electronice!

Aspecte tehnice
Netbet Ro utilizează cele mai moderne software-uri disponibile pe piață, iar acest lucru se simte pentru că platforma live Netbet se ridică la standarde înalte. Informațiile și cotele sunt actualizate rapid, site-ul merge bine mai tot timpul, opțiunile de pariere sunt blocate destul de rar, iar pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”.

Pariuri live de pe mobil
Deoarece este oferită o aplicație performantă și stabilă pentru IOS & Android, poți paria live de pe dispozitivul tău mobil în condiții foarte bune. Singurul minus pe care îl găsesc este faptul că opțiunea de a adăuga la favorite tipurile de pariuri dorite lipsește, în condițiile în care aceasta ar fi fost mult mai utilă pe un ecran mic cum este cel al telefonului decât pe calculator, acolo unde ea este disponibilă.

Opțiuni ajutătoare
Cum am zis mai sus, poți adăuga la favorite ceea ce te interesează, dar doar pe PC. În schimb este oferit un centru de statistici în care poți vedea cine atacă, cine are posesia, raportul cornerelor/ cartonașelor și multe altele. Acest centru de statistici este disponibil inclusiv de pe mobil.

Per total platforma Netbet Live Betting este una dintre cele mai bune dintre cele disponibile în România, deci consider că se merită să joci aici.

Pariază live la casa de pariuri online NetBet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

37197 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii