Verificarea contului de pariuri la MozzartBet

5-15 zile lucrătoare

Verificarea contului

După ce ți-ai deschis un cont la Mozzartbet  vei vedea că de fiecare dată când te loghezi pe cont va apărea în partea de sus a paginii un semn al exclamării încadrat într-un triunghi roșu. Sau cel puțin va apărea până când îți verifici identitatea contului de pariuri. Dă click pe acest triunghi, după care se va deschide un drop menu ce conține mai multe opțiuni, printre care și ”Verificare cont”. Apasă pe această opțiune și vei fi introdus pe o pagină unde trebuie să uplodezi copii după următoarele documente:

  • copie după un act de identitate – o copie după buletin, pașaport sau permis de conducere
  • dovadă a adresei – o factură de utilități sau un extras de cont bancar detaliat. Actul trimis trebuie să conțină atât numele tău,cât și adresa la care locuiești.

În ce format pot trimite documentele?
Sunt acceptate doar documentele care au o mărime de maxim 2MB și sunt într-unul din următoarele formate: .jpg, .jpeg, .pdf. Mie unul nu mi-a mers să uplodez fișiere .pdf, dar au mers celelalte două formate.

În cât timp pot verifica contul?
Teoretic în 15 zile din momentul deschiderii contului pentru că asta scrie pe site-ul agenției, dar practic eu mi l-am verificat după vreo 3 luni.

În cât timp sunt verificate actele?
Din nou există un răspuns teoretic și unul susținut de realitate. Pe site-ul Mozzartbet scrie că procesul de verificare nu durează mai mult de 48 de ore, hai 72 în situații speciale. În realitate au fost clienți care au așteptat mai mult de două săptămâni pentru a primi din partea agenției o confirmare a înregistrării.

Ce restricții sunt impuse dacă nu am contul verificat?
Nu vei putea depune sume mai mari de 100 euro, și nici nu vei putea retrage. Și aici am dubii în ceea ce privește aceste lucruri, pentru că sunt pariori care susțin pe forumul nostru de discuții că au reușit să retragă bani fără a avea contul verificat. Este însă drept că ei au trimis actele spre verificare, doar că nu au primit răspuns.

Pentru întrebări suplimentare recomand să postezi forumul nostru de discuții. Desigur, poți trimite și un mail staff-ului agenției, dar s-ar putea să aștepți zile bune până să primești un răspuns.

Pariază online la casa de pariuri MozzartBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

656 utilizatori au ales MozzartBet

Pariezi aici ?