Transmisiuni live disponibile la MozzartBet

5,000

De evenimente

Mozzartbet are un serviciu de transmisii live video prin care poți urmări anual peste 5,000 de meciuri. Numărul nu este foarte impresionant dacă ne gândim că Betano și Unibet acoperă 24,000, respectiv 30,000 de partide, dar cu siguranță este mai bine decât la acele agenții care nici măcar nu au un astfel de serviciu.

Ce meciuri transmite Mozzartbet?
Majoritatea transmisiilor sunt din fotbal, dar ocazional agenția mai oferă și meciuri de baschet sau tenis. Nu te aștepta totuși la partide din campionate de top, pentru că nu este cazul de așa ceva. Vei găsi însă jocuri amicale, meciuri din Olanda, Croația, Elveția, Chile, Columbia etc. De asemenea sunt oferite și meciuri din preliminariile Europa League și Champions League.

Cum pot urmări meciurile dorite?
Toate transmisiile pot fi urmărite gratuit cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri (chiar dacă ai doar 0,50RON pe el). Dacă intri în secțiunea ”Pariuri live” vei vedea că unele meciuri au în dreptul lor simbolul ”PbP”. Nu știu exact de la ce vine, dar știu că acesta semnifică faptul că este disponibilă transmisiunea live video. Deci trebuie să intri pe pagina respectivului meci, unde o fereastră live video va încărca automat.

În secțiunea ”Pariuri live” este și o subsecțiune ”Transmisiuni live” de unde poți vedea o listă cu toate transmisiile viitoare. 

Pariază live la casa de pariuri online MozzartBet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

656 utilizatori au ales MozzartBet

Pariezi aici ?