Bonus MozzartBet și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de MozzartBet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

NU

nu este oferit
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Clienții noi nu beneficiază de bonus pentru prima depunere, și nici nu prea sunt oferite multe promoții. Dar este o ofertă cu care Mozzartbet încearcă să atragă pariorii dornici să dea lovitura vieții:

Bonus de până la 1,000%
În funcție de numărul de evenimente de pe bilet, tipurile de pariuri jucate, și orele între care pariezi, poți beneficia de un bonus cuprins între 5% și 1,000% la pariurile multiple. Acest bonus de 1,000% este cel mai mai mare pe care îl oferă vreo agenție online la orice tip de promoție. Dar înainte de a îți freca mâinile de bucurie că poți câștiga sume importante de bani, trebuie să știi că bonusul maxim se oferă doar la biletele simple cu minim 40 de evenimente de cotă 1.30+ plasate între orele 10:00 – 12:00 și 20:00 – 22:00. Nici un pariu nu trebuie să fie de tipul rezultat final, deoarece în caz contrar bonusul nu va depăși valoarea de 225%. Bine, aici vorbim doar despre cifre, pentru că în realitate nu am auzit vreodată de vreun client care chiar să aibă un bilet câștigător la care să primească bonusul maxim de 1,000%.

Alte oferte
Mai demult, când Mozzartbet și-a lansat platforma de pariuri pentru Android, a oferit un bonus fără depozit de 50RON ce era acordat sub forma mai multor pariuri gratuite. Dar în afară de acea ofertă și de bonusul pentru pariuri multiple, nu am auzit ca acest operator să fi mai avut vreo altă ofertă din momentul în care a intrat pe piața online.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile MozzartBet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

656 utilizatori au ales MozzartBet

Pariezi aici ?