Primul pariu la MozzartBet

Pentru a adăuga un pariu pe bilet, selectează cota corespunzătoare acestuia și repetă procedura pentru fiecare meci în parte. Vei vedea că în partea de jos a paginii este un buton galben mic pe care scrie numărul de selecții adăugate. Dă click pe acest buton pentru a putea vedea biletul de pariuri.

Acest bilet conține două tab-uri: ”Simplu” și ”Tip sistem”. Indiferent că vrei să pui un pariu single (un singur meci) sau un bilet simplu cu o singură variantă de câștig (biletul clasic unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare), selectează tab-ul ”Simplu”, completează în căsuța de jos suma dorită, și apasă pe ”Pariați”.

Dacă în schimb vrei să pui un pariu cu mai multe combinații, alege tab-ul ”Tip sistem”. Sub meciurile de pe bilet poți vedea o listă cu sistemele disponibile; selectează sistemul dorit, completează suma pe care vrei să o pariezi și apasă ”Pariați”.

Atenție! Suma completată de tine va reprezenta miza finală, nu miza pe combinație așa cum se întâmplă la majoritatea celorlalte case de pariuri online. De exemplu eu am completat 1RON ca miză pe sisteme 4/6 și 5/6, ceea ce înseamnă că miza pe combinație este de sub 0,05RON (deoarece sunt 21 de combinații). În acceași ordine de idei ar trebui spus că Mozzartbet este casa de pariuri online licențiată cu cea mai mică miză totală pe care poți juca oricâte combinații dorești.

Pune primul tău pariu online la MozzartBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

656 utilizatori au ales MozzartBet

Pariezi aici ?