Plăți MozzartBet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

MozzartBet stă destul de rău la partea de plăți, fiind singura agenție licențiată din România care nu oferă posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri cu cardul. De fapt toate tranzacțiile financiare se pot face doar prin Skrill, sau direct din agențiile stradale Mozzartbet.

În mod normal aș spune că posibilitatea de a depune din sucursalele proprii compensează lipsa unor metode de plată precum card, transfer bancar, Paysafecard sau Neteller, dar persoane de prin Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureș, Piatra Neamț sau Cluj-Napoca nu vor fi de acord, și asta pe bună dreptate, pentru că la ei în oraș nu există nici o agenție Mozzartbet.

În cazul în care ești mai norocos și ai o astfel de agenție la tine în oraș, este suficient să te duci acolo cu banii și cu buletinul, să le înmânezi casierei, iar ea va depune banii tăi pe cont. Aceștia vor intra instant. În cazul retragerilor, trebuie întâi să faci o rezervare pe site, și abia după ce primești o confirmare te poți duce să îți iei banii.

Nu este precizată care este suma minimă ce poată fi depusă sau retrasă din agenție, dar aceste informații sunt totuși precizate în cazul tranzacțiilor prin Skrill: minim 45RON la depunere și minim 100RON la retragere.

Depuneri și retrageri de bani la MozzartBet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card


Transfer bancar


Skrill 45 100 instantaneu
Neteller


Paysafecard


Depune acum și pariază la MozzartBet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

656 utilizatori au ales MozzartBet

Pariezi aici ?