Contact și relații cu clienții MozzartBet

Singurul mod prin care poate fi contactat serviciul de suport clienți este prin trimiterea unui mail la adresa: secretariat@mozzartbet.ro. Nu este menționat un program, dar oricum contează mai puțin pentru că oricum sunt șanse mici să primești un răspuns în aceeași zi în care trimiți mailul. De fapt pe forumul nostru de discuții mai mulți pariori susțin că au așteptat chiar și 4-5 zile pentru a primi un răspuns, iar mai grav este că nu toate problemele lor au fost rezolvate din prima, iar astfel ei  au trebuit să trimită noi mailuri și să aștepte din nou cu zilele un răspuns.

Nu există un serviciu de live chat, și nici un număr de telefon la care să poți suna. Dacă ai o problemă urgentă, poți încerca să te duci la o agenție locală și să o rogi pe casieră să își sune superiorii, dar nici așa nu ai garanția că vei primi o rezolvare rapidă la problema ta.

Eventual poți intra și pe forumul de discuții Pariurix și să postezi aici întrebările și nelămurile pe care le ai, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul pariorilor va încerca să te ajute.
 

Detalii de contact MOZZARTBET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon nu este precizat
Email secretariat@mozzartbet.ro
Adresa de corespondenta Timișoara, Calea Dorobanilor, nr. 20, ap 1

Pariază online la casa de pariuri MozzartBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

656 utilizatori au ales MozzartBet

Pariezi aici ?