MozzartBet - pariuri sportive online

Mozzartbet este una din cele mai apreciate agenții de pariuri offline din România, iar începând cu septembrie 2015 aceasta a început să ofere inclusiv pariuri online. Conform D.ONJN 336 /27.02.2017, ea deține o licență definitivă de funcționare valabilă până la 31.01.2017 datorită căreia poate oferi în legalitate pariuri în cotă fixă. Dar înainte de a vorbi despre serviciile oferite, să aflăm mai multe despre istoria acestui operator de pariuri sportive.

Despre Mozzartbet
Agenția a apărut în anul 2001 în Serbia, iar de atunci s-a extins și în țări vecine precum Macedonia, Bosnia și România. Mozzartbet a intrat pe piața de la noi din țară în 2006, dar nu a deschis la fel de multe agenții offline ca în celelalte țări, și nici nu se poate compara cu Superbet, Stanleybet sau Fortuna când vine vorba de numărul de sucursale românești.

Problema principală la Mozzartbet este aceea că nu s-au axat chiar pe întreaga țară, ci mai degrabă pe București și zonele apropiate de Serbia. De aceea cele mai multe agenții pot fi găsite în capitală (19), în timp ce orașe precum Pitești, Timișoara sau Arad au și ele măcar câte trei sucursale. Remarc faptul că și în orașe precum Caracal, Alexandria, Strehaia sau Giurgiu se găsește câte o agenție, dar prin centrul și nordul țării (Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca și multe altele) nu găsim nici măcar o locație Mozzartbet.

Pe de altă parte, Mozzartbet are doar agenții proprii, nu și în franciză. Deci toate locațiile sunt cam la fel de spațioase, oferă televizoare pentru a urmări meciuri și extrageri speciale, au aparate de ”păcănele”, și unele au chiar și un bar la care se poate consuma băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Despre platforma online
În momentul în care a făcut trecerea în mediul online, Mozzartbet nu și-a schimbat site-ul, deși este evident că acesta a fost gândit pentru pariuri offline. Din acest motiv modul în care este organizat site-ul lasă de dorit, există mai multe bug-uri și probleme, iar oferta sportivă rămâne la nivelul unei agenții stradale. Dar despre toate aceste aspecte voi vorbi în secțiunile următoare.

Pariază online la casa de pariuri MozzartBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

656 utilizatori au ales MozzartBet

Pariezi aici ?