Verificarea contului de pariuri la Maxbet

3-8 zile lucrătoare

Verificarea contului

Atunci când te afli pe pagina de pariuri sportive de pe site-ul Maxbet vei vedea în bara din partea superioară a paginii un link pus pe expresia "Verificare cont". Dacă dai click pe acel link vei fi redirecţionat pe pagina unde trebuie să încarci documentele pentru verificarea contului. Această pagină nu este tradusă din limba engleză în română.

În acea pagină va trebui să dai click pe "Verify my identity" pentru a adăuga o copie după cartea de identitate şi pe "Verify my adress" pentru a încărca o copie după o factură de utilități sau extras de cont bancar detaliat.

În cazul în care ai probleme cu verificarea contului trimite un mail la adresa suport@maxbet.ro. Acesta trebuie trimis obligatoriu după adresa asociată contului de pariuri.

Lucruri foarte importante de care să ții cont când trimiți actele la verificare:

Unele din lucrurile de mai jos nu sunt precizate nicăieri, dar te asigur că sunt obligatorii. Dacă nu le respecți vei vedea că documentele tale vor fi refuzate:ss

  • Documentele trebuie să fie obligatoriu fotografiate (merge și cu telefonul mobil atâta timp cât poza este clară iar informațiile sunt ușor de citit). Documentele scanate nu sunt acceptate!
  • Toate cele patru colțuri ale documentului trebuie să fie prinse în poză, altfel poza va fi respinsă.
  • Documentele trebuie să fie în format .jpeg, .tiff sau .pdf (nu văd cum o poză ar putea fi fotografiată, și în același timp în format .pdf, dar asta este mai puțin important). Poze în format .png sau .bmp vor fi refuzate.
  • Factura de telefonie mobilă nu este considerată la Maxbet ca fiind factură de utilități, deci ea va fi respinsă chiar dacă conține numele și adresa ta. Deși nu sunt sigur, îmi imaginez că nici factura de cablu TV sau internet nu va fi acceptată, pentru că face parte cam din acceași categorie. Deci probabil ar trebui să trimiți o factură de gaze sau curent.

 Ce altceva trebuie să mai știu?

Verificarea contului de pariuri Maxbet este obligatorie și trebuie făcută în maxim 30 de zile din momentul în care te-ai înregistrat, chiar dacă între timp n-ai efectuat nici un depozit. Dacă trece acest termen și nai contul verificat atunci acesta va fi închis! El poate fi redeschis după ce contactezi serviciul de relații cu clienții.

Mai trebuie spus că la Maxbet verificarea contului durează uneori chiar și 7-8 zile. Dacă trimiți actele după să zicem 25 de zile din momentul în care te-ai înregistrat s-ar putea să ai parte de surpriza neplăcută de a nu fi făcută verificarea la timp şi drept urmare contul să fie închis. Recomand să trimiți actele solicitate imediat ce te-ai înregistrat, mai ales că există riscul ca ele să nu fie acceptate din prima, deci este bine să ai timp să le mai trimiți și a doua sau a treia oară în cazul în care acest lucru este necesar.

Pariază online la casa de pariuri MaxBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

451 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii