Bonus MaxBet și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Maxbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 900RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus fără depunere

Maxbet este în acest moment singura casă de pariuri online care oferă un bonus fără depozit. Mai  exact, clienții noi primesc un bonus de 50 RON fără a fi necesar să depună vreun leu din banii proprii. Bonusul este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost acordat și trebuie rulat de 20 de ori pe minimum 8 pariuri distincte, pe 8 evenimente diferite înainte de a putea retrage câștigurile. Se califică atât pariurile single cu cote curpinse între 2.00 și 20.00, cât și pariurile multiple în care fiecare selecție are o cotă de minim 1.50. Ia în considerare faptul că pentru a putea retrage eventualele câștiguri rezultate din acest bonus trebuie să depui întâi 100RON.

 

Bonus pentru prima depunere

Maxbet oferă clienților un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 900RON. Pentru a primi acest bonus trebuie întâi să finalizezi procesul de verificare al contului de pariuri, și să efectuezi un depozit de minim 30RON. Bonusul va fi creditat automat imediat ce ai depus, cu condiția să depui minim 30RON. Dacă depui 900RON primești automat încă 900RON, deci ai 1800RON pentru a te putea juca.

Toate bune și frumoase până aci. Problema este că depozitul și bonusul trebuie rulate de 7 ori pe cote de minim 1.70 în maxim 40 de zile, ceea ce face ca aceste condiții de rulaj să fie printre cele mai dificile impuse de o agenție licențiată. Dacă ai aplicat pentru bonusul maxim, atunci ai de rulat suma de 12,600RON.

 

Bonus pe mobil

Plasează de pe telefon minim 20 de pariuri de cotă 1.85+ pe mize de 10RON fiecare, și la final vei fi recompensat cu un pariu gratuit a cărui valoare va fi egală cu 10% din miza cumulată a celor 20 de pariuri, în limita a 50RON. Dacă cele 20 de pariuri sunt pe 10RON fiecare, atunci bonusul va fi de 20RON. Miza totală a pariurilor ar trebui să fie de minim 500RON  pentru a încasa bonusul maxim de 50RON.

Pariul gratuit este valabil timp de 7 zile și poate fi utilizat pe o cotă cuprinsă între 1.85 și 7.00. Partea bună este că bonusul nu este acordat o singură dată, ci îl poți primi de până la patru ori în aceeași lună (dar de fiecare dată trebuie să plasezi câte 20 de pariuri).

 

Alte promoții

Pe lângă bonusul pentru prima depunere și cel pentru pariuri de pe mobil Maxbet mai are o singură promoție pe care o oferă tot timpul:

Bonus pentru pariuri multiple
Plasează un acumulator pre-meci care să conțină minim 3 selecții de cote 1.25+ și vei primi un bonus cuprins între 5% și 100%. Bonusul maxim se acordă pentru minim 20 de selecții pe bilet. Această promoție nu este compatibilă cu alte promoții, și nu este valabilă pentru pariuri live.

Maxbet vine destul de rar cu alte promoții, dar poți consula pagina de oferte cu Regularitate pentru a vedea dacă a mai apărut ceva nou.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile MaxBet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

451 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii