Primul pariu la MAXBET

Înainte de a-ți arăta cum se plasează primul pariu trebuie să recunosc că grafica site-ului este inedită,și nu neapărat într-un mod pozitiv. Site-ul pare nefinisat, iar fontul folosit nu pare a fi cea mai inspirată alegere, dar aici ține și de gusturi.

Revenind la plasarea de pariuri, trebuie în primul rând să adaugi pe biletul de pariere selecțiile pe care vrei să le joci. Acest lucru se face dând click pe cotele corespunzătoare respectivelor pariuri, iar ele se vor încărca unul sub altul în partea dreaptă a paginii. Poți plasa următoarele tipuri de pariuri:

  • single – în dreptul fiecărei selecții se află o căsuță în care trebuie să treci suma pe care vrei să o pariezi. Astfel pariezi doar pe respectivul meci.
  • multiplu – sub selecțiile tale se află opțiunea ”Accumulator”, iar sub ea este o căsuță ce trebuie completată cu suma dorită. În acest mod pui un bilet simplu unde toate selecțiile de mai sus trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător.
  • sistem – sub accumulator se află opțiunea  ”Sistem” care conține toate sistemele ce pot fi jucate. Aceste sisteme diferă în funcție de numărul de selecții de pe bilet. De exemplu ”Dublu” înseamnă combinații de 2 meciuri, ”Triplă” combinații de 3 meciuri etc. În dreptul fiecărui sistem scrie câte combinații conține acesta, ceea ce este important pentru că suma completată de tine se va înmulți cu acel număr de combinații pentru a stabili miza finală.

Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, ți-am pregătit un exemplu:

Pune primul tău pariu online la MaxBet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

455 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii