Plăți Maxbet - Depuneri și retrageri de bani

0.4RON

Miza minima

La început, când abia intrase pe piața de pariuri online, Maxbet oferea posibilitatea de a depune doar cu cardul sau un portofel electronic Skrill. Între timp au mai fost adăugate și alte metode de plată, astfel încât agenția stă mult mai bine acum.

Metode de depunere
Poți depune cu cardul,  prin transfer bancar, prin Skrill și prin Neteller. Paypal este singura metodă importantă de plată care lipsește de aici, dar care este prezentă la alte case de pariuri online. Depunerea minimă este de doar 10RON indiferent de metoda aleasă.

Metode de retragere
Poți solicita retrageri prin aceeași doar metodă prin care ai depus. Ia în considerare faptul că indiferent de metoda aleasă, procesarea retragerilor durează mult mai mult decât la alți operatori. Apogeul este atins la retragerile pe card, ele putând dura până la 10 zile lucrătoare (în cele mai multe cazuri timpul de așteptare este de 5-7 zile). Retragerile pe Skrill și Neteller merg mai repede, dar tot vei avea de așteptat după bani minim 2 zile în cel mai bun caz.

Depuneri și retrageri din sucursale proprii
Momentan nu este oferită posibilitatea de a depune sau retrage din sălile de jocuri Maxbet, dar poate va fi adăugată și această metodă de plată într-un viitor nu prea îndepărtat.

Taxe
Atât în cazul depunerilor cât și a retragerilor nu este percepută vreo taxă indiferent de metoda de plată aleasă.

Depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri online Maxbet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 10 50 instantaneu
Transfer bancar 10 50 3-5 zile
Skrill 10 50 instantaneu
Neteller 10 50 instantaneu
Paysafecard 10 50

Depune acum și pariază la MaxBet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

451 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii