Totul despre sopcast si cum se foloseste sa vezi meciuri live online

31,7k 4

Află cum poți folosi Sopcast pentru a urmări rapid și simplu meciurile live online preferate, complet gratuit, fără reclame deranjante și fără întreruperi! Îți arătăm cum poți descărca aplicația, ce avantaje și dezavantaje oferă Sopcast, și ce alternative există. 

Cauți o agenție de pariuri online cu servicii de calitate? Aceasta este recomandarea noastră!
 

TOTUL DESPRE SOPCAST - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Ce este Sopcast?

  2. Cum descarc Sopcast?

  3. Cum urmăresc meciuri live online prin Sopcast?

  4. Avantaje oferite de Sopcast și alternative la aceasta

  5. Concluzii finale

1. CE ESTE SOPCAST?

SopCast este o unealtă web ce permite vizionarea programelor TV live online în mod gratuit. Aceasta este disponibilă atât ca program independent (adică o aplicație ce poate fi descărcată pe calculator și chiar pe dispozitive mobile), cât și ca plugin pentru browser-ul Internet Explorer.

 

2. CUM DESCARC SOPCAST?

Pentru a descărca programul, tot ce ai de făcut este să intri pe sopcast.com și să accesezi secțiunea Downloads. Aici vei vedea că ai de ales  între patru opțiuni:

  • SopCast pentru Windows – selectează această opțiune dacă vrei să instalezi programul direct pe calculatorul tău personal.

  • SopCast pentru Android – dacă vrei să instalezi programul pe un dispozitiv mobil cu Android, selectează această opțiune.

  • SopCast pentru Linux – dacă ai un calculator personal care rulează cu Linux, atunci aceasta este opțiunea pe care trebuie să o selectezi

  • SopCast pentru Mac – din păcate aplicația nu este disponibilă pentru Iphone sau Ipad, dar poate fi utilizată pe un Mac Pc.


Dacă vrei să descarci aplicația pentru Windows, atunci selectează această opțiune, după care vei vedea care sunt versiunile disponibile, și link-uri pentru fiecare versiune în parte. Recomand să descarci versiunea cea mai nouă.

Aplicația se instalează foarte ușor, dând dublu click pe un fișier executabil. După ce s-a instalat, se va deschide o fereastră în care trebuie să te loghezi. Dacă inenționezi să folosești des această aplicație, atunci ai putea să îți deschizi un cont nou dând click pe butonul ”Create a new account” din colțul dreapta jos. Dar dacă nu vrei să deschizi un cont, atunci poți continua și fără a te loga. Tot ce ai de făcut este să selectezi opțiunea ”Login as anonymous”, să lași neschimbate datele completate automat la ”Account name” și ”Password”, și să apeși pe ”Login”.

Acestea sunt casele de pariuri online licențiate în România! Descoperă-le pe cele cu transmisiuni live video!
 

3. CUM URMĂRESC MECIURI LIVE ONLINE PRIN SOPCAST?

În partea de sus a aplicației este un chenar ”Address” unde trebuie să completezi adresa canalului pe care vrei să îl urmărești. Cum afli adresa? Dai o căutare pe google, și vei găsi rapid link-uri unde poți vedea o listă întreagă de canale. Dar voi fi sincer cu tine; nu știu ce s-a întâmplat, dar în ultimii ani tot mai puține din aceste canale continuă să funcționeze. Dacă găsești o listă mai veche de un an, vei avea surpriza ca aproape toate canalele de pe lista respectivă să fie nefuncţionale. Chiar și de pe liste mai noi vei întâmpina probleme similare.

Dacă alegi din aplicație opțiunea ”Live Channels”, îți va fi afișată o listă cu canale live care chiar merg. Dar opțiunile disponibile sunt mai mult decât limitate, și în mare parte vei găsi doar canale asiatice, din care doar vreo două sunt de sport. De aceea dacă chiar vrei să te uiți la meciuri live din SopCast, atunci trebuie să cauți calumea pe internet link-uri care să meargă.
 

sopcast-2.png


Plugin SopCast pentru Internet Explorer

Dacă vrei să te uiți la meciuri live pe internet prin Sopcast, o poți face chiar direct din browser. Însă merge doar pe Internet Explorer, minim versiunea 8. Un site cunoscut la noi în țară care oferă canale TV prin SopCast este cool-etv.net, site care oferă inclusiv posturi precum Digi Sport sau Dolce Sport. Dar și aici, ca și pe orice alt site, este posibil ca aceste posturi TV să nu meargă chiar mereu. O idee bună este ca atunci când începe un meci pe care vrei să îl vezi, să dai o căutare rapidă pe google pentru a vedea ce site-uri îl transmit prin SopCast.

Descoperă pontul zilei la pariuri sportive și pariază chiar acum!


4. AVANTAJE OFERITE DE SOPCAST ȘI ALTERNATIVE LA ACEASTA

Dacă ai intrat pe PariuriX.com pentru a vedea cum poți urmări meciuri live prin SopCast, dar nu ești prea mulțumit de cele citite până acum, trebuie să știi că există și alternative. Prima variantă ar fi să cauți site-uri care oferă transmisii flash. De fapt în ultimii ani tot mai multe site-uri optează pentru această variantă. Transmisiile printr-o fereastră flash sunt accesibile din aproape orice browser fără a fi necesar să instalezi vreo aplicație sau vreun plugin. Nu vor fi puține acele momente în care unele posturi TV de sport sunt inaccesibile din SopCast dar accesibile din ferestre flash. SopCast are însă avantajele sale. Meciurile transmise prin SopCast au o calitate a imaginii superioară, au delay mai mic, transmisiile sunt mai stabile și nu conțin reclame.

Pariază online acum! Te așteaptă cote bune și bonusuri atractive!

O alternativă și mai bună pentru a urmări meciuri live online gratis este direct de pe site-ul caselor de pariuri. Patru din cele mai bune cinci agenții online licențiate oferă posibilitatea de a urmări meciuri direct din browser fără nici un cost suplimentar, singura condiție fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului. De asemenea, nu este nevoie de vreo aplicație sau plugin. Un alt avantaj este acela că opțiunile de pariere și transmisia meciului sunt disponibile din aceeași pagină. Mai jos poți vedea care sunt cele 5 case de pariuri pe internet recomandate de PariuriX.com, cu precizarea că primele 4 din listă oferă transmisiuni live video:

Toate patru oferă anual mii de transmisii din fotbal, tenis, baschet, dar și din alte sporturi. Dacă deschizi conturi prin link-urile pariurix.com, beneficiezi și de bonusuri exclusive pentru prima depunere! Detalii aici!


5. CONCLUZII FINALE DESPRE SOPCAST LA PARIURI SPORTIVE

De mulți ani SopCast reprezintă una din variantele principale prin care pot fi urmărite meciuri live online de pe canale românești pe care nu le prinzi, sau chiar de pe canale străine din Europa, Asia sau America. Instalarea aplicației SopCast nu este ceva greu de făcut, dar din păcate în ultimii ani este din ce în ce mai greu de găsit astfel de transmisii. Chiar și așa, nu uita că ai ca alternativă transmisiile prin ferestre flash și transmisiile oferite în mod gratuit de către casele de pariuri online.

În încheiere, recomand în mod deosebit să accesezi acest articol: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html. Aici vei găsi detalii complete despre toate modalitățile prin care poți urmări meciuri live online, atât gratuit cât și cu plată (pentru cei care caută și calitate, nu doar cantitate).

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Discutii