Meciuri online - 5 motive să pariați doar pe ce puteți urmări în direct

3,3k 0

Meciuri online – vreau să îți prezint 5 motive pentru care ar trebui să pariezi doar pe ce poți urmări în direct. Știu, tentația de a sări peste acest ”detaliu” este mare. Sunt atâtea meciuri în oferta live, și poți plasa atât de multe pariuri într-un interval scurt de timp încât nu vrei să pierzi timp prețios urmărind orice partidă  îți trece prin mână. Sau alte motive populare sunt acelea că ”nu am găsit stream live” sau ”oricum la ce pariu vroiam să joc nu aveam nevoie de transmisiune live”. Dar în cei peste 15 ani de pariat, am învățat că pariuri live fără transmisiuni live video nu prea se pupă.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate ce oferă transmisiuni live video!

 

1. Nu știi ce se întâmplă pe teren, deci cum știi care este cel mai bun pariu?

Vezi o favorită condusă, și prima tentație este aceea de a paria că va întoarce scorul. De unde știi asta? Pentru că e echipa mai bună? Pentru că asta îți spunea analiza dinaintea partidei? Pariurile live au marele avantaj că poți plasa pariuri luând în considerare desfășurarea jocului, iar tu ignori acest mare atu. Poate că jocul echipei favorite nu merge așa cum trebuie sau poate outsiderul este mai devotat ca de obicei. Nu ai de unde să știi până nu vezi. Poate nu mă crezi, dar o părere poate fi schimbată la 180 de grade atunci când urmărești un meci.

 

2. Statisticile pot fi irelevante

Unii pariori se iau strict după statistici atunci când plasează pariuri live. Poate o echipă are 65% posesie, dar pasează doar în propria jumătate fără a avea idei concrete în jumătatea adversă. Poate a expediat 10 șuturi pe poartă, dar 8 au fost trimise din afara careului și nu au fost deloc periculoase. Și statisticile acelea contează până la un punct, dar în multe momente pot fi destul de înșelătoare. Nu mai zic de eventuale statistici afișate eronat, pentru că se mai întâmplă. Aici pariorii dau mereu vina pe operatori, dar oricum aceștia sunt acoperiți de regulamentul propriu, pentru că nu își asumă responsabilitatea în cazul unei erori de afișaj. Oricum dacă singurul tău punct de reper îl reprezintă informațiile din fereastra de pariuri live, iar fără ele nu ai ști nici măcar ce minut e sau cât e scorul, atunci nu știu ce fel de parior ești ...

Informații greșite afișate pe platformele de pariuri live online - ce putem face?

 

3. Poți observa pariuri care nici nu îți treceau prin cap

Te uiți la un meci de tenis și constați că unul din tenismeni are probleme din ce în ce mai mari pe serva proprie. Momentan își câștigă serviciul, dar greu. Un pariu pe break poate fi inspirat, pariu care poate nu l-ai lua în considerare fără a avea meciul live în față. Sau poate avem un meci de fotbal unde o echipă bună domină jocul, dar observi că adversara sa reușește să valorifice niște spații și să scape în mod repetat pe contraatacuri periculoase. Iar atunci plasezi la o cotă mai mult decât tentantă un pariu pe următorul gol. Astfel de pariuri tind să aibă multă ”valoare”, și chiar dacă evident nu vor ieși mereu, îți pot aduce rezultate bune pe termen lung. Află ce este un value bet!

 

4. Poți găsi cel mai bun moment pentru a lua o decizie importantă

Fie că este vorba de plasarea unui pariu nou sau utilizarea opțiunii de cash out, timing-ul este totul. Te poate ajuta să beneficiezi de cote mai bune, și să valorifici mai bine opțiunea de închidere pariu. Iar momentul perfect pentru luarea unei decizii poate fi găsit doar dacă știi exact ce se întâmplă pe teren. Și așa cum am spus și mai sus, vei ști doar dacă te uiți la meci.

 

5. Desfășurarea jocului se poate schimba mult pe durata unei partide

Poate fi vorba atât de aranjamente pentru pariuri, cât și pur și simplu căderi de formă. Cel mai bun exemplu este la tenis, acolo unde sunt nenumărate exemple de meciuri unde un jucător sau o jucătoare a câștigat categoric un set, doar ca să îl piardă la fel de categoric pe următorul. Dar și la fotbal sunt momente în care o echipă pur și simplu nu contează sau nu are idei, și momente în care domină autoritar. Indiferent de sport, nu vei vedea niciodată o constanță sau o liniaritate în evoluția echipelor sau jucătorilor implicați de la începutul unui meci și până la finalul său. Cotele la pariuri live sunt calculate în proporție mare de soft-uri, iar intervenția umană este destul de mică. Dar un script, oricât de performant ar fi, nu va putea lua în considerare eventuale căderi de formă sau momente de forcing. Tu în schimb poți, asta dacă știi ce se întâmplă pe teren. Iar atunci te poți folosi de aceste informații în avantajul tău pentru a prinde pariuri bune la cote atractive.

În final concluzia este destul de simplă. Pariind live doar pe meciuri pe care le urmărești live video vei avea șanse mai mari să alegi pariuri mai bune, să eviți eventuale gherle, și să nimerești momentul cel mai potrivit pentru a lua o eventuală decizie. Iar toate aceste lucruri aduc pe termen lung rezultate mai bune. 


Meciuri online - unde urmărim?

În primul rând sunt case de pariuri online ce oferă anual între 10,000 și 30,000 de transmisiuni live video. Nu toate au un astfel de serviciu, însă poți urmări meciuri live online la toate agențiile recomandate de PariuriX: unibet.ro, betano.ro, efortuna.ro și betfair.ro. De asemenea, poți găsi stream-uri live pe net accesibile direct din browser prin ferestre flash sau utilizând plugin-ul Sopcast pentru Internet Explorer. Mai sunt și alte variante; pe toate le poți găsi urmând acest link: https://pariurix.com/transmisiuni-live-video.html.

Pariază live și urmărește meciurile preferate din aceeași fereastră!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult