Unde vedem la televizor și pe net campionatele importante ale Europei, sezonul 2019 / 2020?

2,4k 0

A început un nou sezon competițional, așa că în acest articol vreau să îți arăt unde poți urmări meciurile din cele 5 campionate de top ale Europei (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), partidele din România Liga 1, cupele europene și campionate medii, dar și alte evenimente sportive de top. Îți voi arăta toate alternativele: transmisii la TV, la casele de pariuri online, dar și alte moduri de a urmări meciurile preferate. Și pentru că practic toată lumea are un smartphone în zilele noastre, voi prezenta și modurile prin care poți vedea meciuri live online de pe telefon și tabletă.

Urmărește live stream meciurile preferate direct din fereastra de pariuri live!


Meciuri live online la televizor 2019 / 2020 – cine le transmite?

În mare parte s-au păstrat aceleași drepturi TV ca și în sezonul precedent, dar ce-i drept că au apărut și câteva schimbări importante. De exemplu Telekom Sport a pierdut meciurile de duminică din Premier League, campionat care acum poate fi urmărit integral și în exclusivitate pe Eurosport. De asemenea, Look Sport a lansat câteva canale suplimentare (până la Look Sport 7) ce pot fi accesate în sistem PPV (Pay Per View) și oferă transmisiuni din mai multe campionate importante, dar și din alte sporturi care până acum nu le acoperea (cum ar fi Formula 1 sau turnee ATP de tenis)


Competiții principale de fotbal:

 • Digi Sport: Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Liga 1, Liga 2, Champions League, Europa League
 • Telekom Sport: Serie A, La Liga, Bundesliga, Liga 1, Liga 2, Champions League, Europa League
 • Look Sport: Liga 1, Liga 2, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Champions League, Europa League
 • Eurosport: Premier League (exclusiv)

Deci Digi Sport transmite 4 din cele 5 campionate mari ale Europei (fără Premier League), Telekom și Look câte 3 (La Liga și Bundesliga ambele, Serie A pe Telekom, Ligue 1 pe Look), în timp ce Eurosport oferă în exclusivitate Premier League.

UCL, Europa League, precum și Liga 1 și Liga 2 din România pot fi urmărite simultan pe 3 posturi (Digi, Telekom, Look).


Competiții secundate de fotbal:

 • Telekom Sport: Extraliga Cehia, Cupa Germaniei (exclusiv)
 • Eurosport: MLS (exclusiv)
 • Look Sport: SuperLig Turcia, Primeira Liga Portugalia, Cupa Italiei


Alte sporturi:

 • Digi Sport: tenis (turnee WTA, ATP 500, 250 și 100, Turneul Campionilor), Liga Campionilor la handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei, Formula 1
 • Telekom Sport: Formula 1, GP 2, GP 3, Porsche Super Cup, Formula E, Campionatul Mondial de Raliuri, NBA, NHL, NFL, tenis (turnee ATP 100, 250, 500, Turneul Campionilor, Davis Cup, Fed Cup), rugby (atât meciuri internaționale cât și campionatul României).
 • Look TV: Turnee ATP de tenis, Formula 1
 • Eurosport: MotoGP, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, Raliul Dakar, cele 4 turnee de Grand Slam de tenis (Australian Open, Wimbledon, Roland Garros, US Open), Turul Franței la ciclism, snooker, sporturi de iarnă

Există posibilitatea ca lista să mai conțină mici erori, sau să fie incompletă. Dacă observi ceva nereguli, bagă un comment mai jos și vom edita.


Streamuri live la casele de pariuri online licențiate

În 2019 aproape jumătate din casele de pariuri online licențiate în România oferă un serviciu de live streaming. La absolut toate accesul este gratuit, cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Streamurile pot fi accesate atât de pe PC, cât și de pe mobil (dar asta doar în cazul agențiilor cu aplicații pentru IOS și Android; transmisiunile nu merg direct din browserul telefonului).

Găsim la agențiile licențiate atât o parte din campionatele importante de fotbal ale Europei, cât și competiții secundare. Avantajul față de transmisiunile la TV este acela că aici sunt acoperite toate meciurile dintr-o anumită ligă, și nu doar partidele importante. Deci dacă de exemplu vrei să te uiți la un Spal – Udinese, o poți face direct de pe site-ul agențiilor menționate.


Streamuri din top 5 campionate la agențiile online

În mod normal aș prezenta și o listă cu competiții medii acoperite live video de casele de pariuri online licențiate în sezonul 2019/2020, doar că momentan Betano este singura agenție care ne-a furnizat așa ceva.

Descoperă cele mai importante evenimente sportive transmise de Betano în 2019!


Meciuri live online 2019 / 2020 de pe mobil

Nu întotdeauna se întâmplă să fim acasă când joacă echipa favorită, și nu sunt rare acele situații când vrem să vedem un meci de pe mobil. Dar unde? Ar exista următoarele opțiuni:

 • aplicația Telekom Sport - oferă acces de pe dispozitivul mobil la toate meciurile transmise la televizor de Telekom. Însă ia în considerare că serviciul este destinat în special clienților Telekom. În caz contrar îl poți accesa doar contra-cost.
 • aplicația Digi - situația este cam aceeași ca la Telekom, există o aplicație dar destinată mai degrabă clienților proprii.
 • aplicația Orange TV - permite vizionarea canalelor Look TV, și implicit a meciurilor din Liga 1 Betano. Dar aceasta este destinată doar clienților Orange, și trebuie să ai un abonament special pentru așa ceva (abonamentele de telefonie mai scumpe pot include gratuit acest serviciu).
 • aplicația SeeNow - este o platformă de conținut media care oferă inclusiv acces la posturile Look TV, deci și la Liga 1. Trebuie achiziționat abonament lunar care costă câțiva euro.
 • aplicația Eurosport Player - oferă acces la meciurile din Premier League, dar și aceasta este contra-cost (3€ / lună).
 • aplicațiile caselor de pariuri - toate agențiile care oferă un serviciu de live streaming (unibet.ro, netbet.ro, betano.ro, betfair.ro, winmasters.com) oferă o aplicație proprie disponibilă pentru IOS și Android. Descărcarea și utilizarea ei este complet gratuită, singura condiție fiind aceia de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.

Pentru alte modalități de a urmări gratuit evenimentele sportive preferate, de pe PC sau mobil, accesează articolul: Meciuri Live Online - vezi cum poți urmări transmisiuni live gratuit în 2019! Aici am discutat pe larg despre alternative precum Sopcast, Flash Player, Youtube sau Kodi.

Urmărește live stream meciurile preferate direct din fereastra de pariuri live!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult