Unde vedem la televizor și pe net campionatele importante ale Europei, sezonul 2017-2018?

8,7k 0

Meciuri live online 2017 - 2018 - unde vedem la televizor și pe net campionatele importante de fotbal ale Europei în acest nou sezon competițional? În acest articol vreau să îți arăt unde poți urmări meciurile din cele 5 campionate de top (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1) , dar și meciurile din România & cupele europene. Îți voi arăta toate alternativele: transmisii la TV, la casele de pariuri online, dar și alte moduri de a urmări meciurile preferate. Și pentru că practic toată lumea are un smartphone în zilele noastre, voi prezenta și modurile prin care poți vedea meciuri live online de pe telefon și tabletă. 

Pariază online și urmărește live video meciurile preferate!

 

MECIURI LIVE ONLINE 2017 / 2018 LA TELEVIZOR ȘI CASE DE PARIURI

România Liga 1 Betano

Toate meciurile din sezonul 2017 / 2018 pot fi urmărite la televizor pe Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.  Aproape orice persoană prinde măcar unul din aceste 3 posturi, deci practic Liga 1 se vede cam în toată țara. Mai nou, de când Betano.ro (L1170664W000663) este sponsorul oficial al Ligii 1, putem vedea toate meciurile inclusiv de pe site-ul agenției, direct din fereastra de pariuri. Aceasta are exclusivitate, deci este singurul operator care oferă această facilitate.  Mai multe detalii găsești aici: https://pariurix.com/liga1-betano-live-streaming.html

 

România Liga 2

La momentul scrierii acestui articol (7 august 2017) drepturile TV nu au fost încă acordate. Din ce se pare Digi este singurul interesat să transmită Liga 2 la televizor, daar nu e mulțumit de prețul cerut de FRF.

 

Anglia Premier League

Ca și în sezonul precedent, drepturile sunt împărțite de Eurosport și Dolce, dar într-un mod diferit față de cel cu care eram învățați până acum. Partidele de vineri, sâmbătă și luni pot fi urmărite în exclusivitate pe Eurosport 1 (în format SD), iar cele de duminică pot fi văzute doar pe Dolce. Premier League este singurul din cele 5 campionate de top ale Europei ce nu poate fi urmărit la vreo casă de pariuri


Spania La Liga

Din campionatele mari, este cel mai vizibil dacă putem spune așa. Meciurile de top pot fi urmărite atât pe Digi cât și pe Dolce (sunt meciuri date simultan de ambele canale, deci nu are vreuna exclusivitate). De asemenea, toate partidele pot fi urmărite la următoarele 4 case de pariuri: unibet.ro, netbet.ro, betano.ro și winmasters.com.

 

Italia Serie A

Meciurile mai importante sunt transmise în exclusivitate de Digi, de regulă pe posturile 3 și 4. Toate partidele pot fi urmărite gratuit la următorii operatori de pariuri: unibet.ro, betano.ro și betfair.ro. 

 

Franța Ligue 1

Meciurile importante sunt transmise în exclusivitate de Digi. Toate partidele pot fi văzute și pe net la casele de pariuri unibet.ro, netbet.ro, betano.ro și winmasters.com


Germania Bundesliga

Este marea necunoscută la momentul scrierii acestui articol. În sezonul trecut ea putea fi urmărită pe Eurosport, dar contractul a expirat și momentan nu se știe dacă vreo televiziune va prelua drepturile TV. Rămâne de văzut. Din rândul caselor de pariuri, partidele din Bundesliga sunt transmise de unibet.ro, netbet.ro, betano.ro și winmasters.com. 

 

Liga Campionilor și Europa League

Din ce știu (dar nu sunt 100% sigur), Dolce are exclusivitate asupra grupelor Ligii Campionilor și Europa League. Dacă ai informații în acest sens, poțo da un reply mai jos.  Meciurile din tururile preliminare puteau fi văzute și pe alte posturi TV, și la anumite agenții online, dar acest lucru se schimbă o dată cu începerea fazei grupelor. 

 

MECIURI LIVE ONLINE 2017 / 2018 PE MOBIL

Nu întotdeauna se întâmplă să fim acasă când joacă echipa favorită, și nu sunt rare acele situații când vrem să vedem un meci de pe mobil. Dar unde? Ar exista următoarele opțiuni:

  • aplicația Dolce Sport - aplicația Dolce Sport oferă acces de pe dispozitivul mobil la toate meciurile transmise la televizor de Dolce. Însă ia în considerare că serviciul este destinat în special clienților Telekom. În caz contrar îl poți accesa doar contra-cost.
  • aplicația Digi - situația este cam aceeași ca la Dolce, există o aplicație dar destinată mai degrabă clienților proprii.
  • aplicația Orange TV - permite vizionarea canalelor Look TV, și implicit a meciurilor din Liga 1 Betano. Dar aceasta este destinată doar clienților Orange, și trebuie să ai un abonament special pentru așa ceva (abonamentele de telefonie mai scumpe pot include gratuit acest serviciu).
  • aplicația SeeNow - este o platformă de conținut media care oferă inclusiv acces la posturile Look TV, deci și la Liga 1. Trebuie achiziționat abonament lunar care costă câțiva euro.
  • aplicația Eurosport Player - oferă acces la meciurile din Premier League, dar și aceasta este contra-cost (3€ / lună).
  • aplicațiile caselor de pariuri - toate agențiile care oferă un serviciu de livestreaming (unibet.ro, netbet.ro, betano.ro, betfair.ro, winmasters.com) oferă o aplicație proprie disponibilă pentru IOS și Android. Descărcarea și utilizarea ei este complet gratuită, singura condiție fiind aceia de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri. Dacă accesezi site-ul casei de pariuri direct din browserul telefonului / tabletei, atunci cel mai probabil serviciul de live streaming nu va merge.

 

ÎNTREBĂRI COMUNE MECIURI LIVE ONLINE 2017 / 2018

Cum pot urmări gratuit stream-uri live la casele de pariuri online?

La fiecare din agențiile care au un astfel de serviciu, povestea este aceeași. Poți urmări oricâte meciuri vrei complet gratuit, dar trebuie să ai un cont de pariuri cu o balanță pozitivă. Chiar și 50 de bani sunt suficienți, important este să nu fii pe 0. Pentru mai multe detalii accesează articolul: ”Case de pariuri online ce oferă transmisiuni live video!” 

 
Cum pot urmări gratuit stream-uri live de pe mobil?

Aplicațiile caselor de pariuri sunt practic singurele care nu sunt conta-cost, cel puțin din ce cunosc eu.  Dacă mai știi vreo alternativă, nu ezita să dai un reply mai jos, și voi edita. Oricum un lucru e cert - dacă pe calculator ne mai putem uita la transmisiuni prin ferestre Flash sau Sopcast, pe mobil e aproape imposibil să accesăm stream-uri mai puțin legitime. 

 

Vreau să fac un abonament la TV. Ce să aleg? Digi sau Dolce?

E alegerea ta. Ambele oferă Liga 1 și La Liga. Digi vine în plus cu Serie A și Ligue 1, iar Dolce cu  Premier League (doar partidele de duminică), Liga Campionilor și Europa League. Din ce știu Liga 2 România se va putea vedea pe Digi, dar momentan nu e 100% sigur. Cât despre Bundesliga, nu se știe în acest moment cine va prelua drepturile TV. 

 

Ce alte variante am pentru a urmări stream-uri live online?

Poți opta pentru diferite site-uri de transmisiuni live video care oferă live streaming prin ferestre flash sau Sopcast. Utilizarea lor este gratuită, dar calitatea oferită este de multe ori îndoielnică. Avem un articol super amănunțit pe acest subiect pe care îl recomand pentru mai multe detalii: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate! Toate oferă transmisiuni live video!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult