Live Streaming – cum urmărești meciurile preferate direct din fereastra de pariuri

1,3k 0

În acest articol vom vorbi despre live streaming, o unealtă necesară oricărui parior serios, în special celor care joacă la pariuri live. Vom vedea de ce este important să avem acces la transmisiuni live video, ce agenție oferă un astfel de seviciu direct din fereastra de live betting, și la ce evenimente live avem acces în 2020.

Pariază LIVE și urmărește LIVE video meciurile preferate în același timp la agenția recomandată!

 

De ce avem nevoie de un serviciu de live streaming?

Atunci când pariem live este obligatoriu să urmărim desfăşurarea partidei pe care mizăm. În caz contrar este ca şi cum ne-am juca la loto. Atunci când pariem înainte ca un meci să înceapă este important să analizăm meciul şi absolut tot ce ţine de el începând cu forma de moment şi liniile de clasament şi continuând cu lista de jucători indisponibili sau cu starea terenului. Dar atunci când plasăm pariuri live aceste lucruri ajung să conteze mai puţin, iar desfăşurarea partidei şi modul în care joacă ambele echipe devin mai importante.

Există mai multe moduri de a urmări live un meci, iar despre acest subiect am vorbit foarte pe larg în ACEST ARTICOL. În schimb în cele urmează vom vorbi despre un mod anume, și mai exact despre urmăritul meciurilor preferate pe site-ul agenției de pariuri la care joci. Cum funcționează asta mai exact?

Unele case de pariuri online au propriul serviciu de transmisii live video prin care poți urmări o partidă în timp real din exact aceeași fereastră din care pariezi. Nu sunt percepute taxe clienților, dar este obligatoriu să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. Această regulă este valabilă la majoritatea agențiilor care au un astfel de serviciu (există mici excepții), motiv pentru care recomand să păstrezi mereu în cont măcar câțiva bani. Streaming-ul este disponibil și de pe mobil la unele dintre ele, prin intermediul aplicației de pariuri pentru telefon.

 

Betano – agenția recomandată de PariuriX pentru streamuri live

Atenție însă, nu toate agențiile au un serviciu de live streaming, sau nu toate oferă acest serviciu și pe mobil. Iar unele case de pariuri oferă un număr redus de stream-uri, sau calitatea lasă de dorit. Sunt însă și agenții unde acest serviciu se ridică la cele mai înainte standarde, iar una dintre ele este Betano. Aceasta oferă un număr foarte mare de transmisiuni live video, acoperind inclusiv 4 din cele mai importante 5 campionate de fotbal ale Europei. Tot aici găsim streamuri și din multe alte competiții fotbalistice, plus că nu lipsesc nici transmisiunile din alte sporturi. Toate cele 4 turnee anuale de Grand Slam, dar și NBA, NHL, MLB și NFL fac parte din oferta de streamuri Betano. La finalul articolului te așteaptă o listă exactă cu competițiile de top acoperite, cu mențiunea că zilnic vei găsi zeci de alte streamuri din ligi și competiții secundare.

Stream-uile sunt oferite la o calitate bună, fără ca acestea să se blocheze sau să se confrunte cu alte probleme tehnice. De asemenea, ele sunt scutite de reclame și sunt accesibile inclusiv prin intermediul aplicației Betano pentru IOS și Android!


Cum pot urmări live video la Betano meciurile dorite?

Dacă vrei să urmărești de pe calculator, atunci tot ce ai de făcut este să intri din browseru pe acest link, să accesezi pagina de pariuri live a unei partide la care este disponibil acest serviciu de live streaming Betano, iar în partea dreaptă a paginii se va încărca o fereastră cu transmisia live. Deci poți paria și urmări meciul din exact aceeași fereastră!

Dacă vrei să urmărești meciurile preferate de pe mobil, atunci trebuie întâi să descarci aplicația Betano. Aceasta este disponibilă atât pe IOS, cât și pe dispozitivele cu Android. Dacă deții un Iphone sau un Ipad poți descărca aplicația Betano din AppStore, iar dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android o poți lua direct de pe site-ul agenției (intră acum).

Din cadrul aplicației poți urmări toate meciurile care sunt disponibile și pe PC. Deoarece ecranul este unul mai mic este mai anevoios să urmărești jocul și să pariezi live în același timp. Însă nu este imposibil, mai ales că poți plasa pariuri utilizând opțiunea de comandă vocală (află mai multe din ACEST ARTICOL), opțiune care îți permite să pui pariurile dorite în doar câteva secunde fără să tastezi mai deloc.

Pariază LIVE și urmărește LIVE video meciurile preferate în același timp la agenția recomandată!

 

Ce evenimente sportive pot urmări live video la Betano în 2020?

Betano acoperă mai multe sporturi și campionate, atât de primă pâmă cât și secundare. Noi vom enumera doar pe cele mai importante disponibile în 2020, cu mențiunea că lista integrală este mult mai lungă. 
 

Transmisiuni live video Betano din Fotbal în 2020

 • Anglia - Ligile 2-5, ambele Cupe, Supercupa (totul fără Premier League)
 • Italia - Serie A, Serie B, Cupa, Supercupa
 • Germania - Bundesliga 1, 2, Cupa, Supercupa
 • Spania - Liga 1, 2, Cupa, Supercupa
 • Franța - Ligue 1, Ligue 2, ambele cupe
 • International Club - preliminarii UCL si UEL (o parte, nu toate). Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Ligile Campionilor din Asia, America de Nord, UCL Women, International Champions Cup
 • International - preliminariile Mondialului de peste tot (cu mici exceptii, depinde de ce au providerii), preliminarii EURO.
 • Turnee finale majore - Copa America, Cupa Africii, Cupa Asiei, Gold Cup, EURO Women, EURO U21/U19

Altele importante (prima ligă + cupe): Argentina, Brazilia, Belgia, Grecia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia (doar cupă), Elveția, Turcia, Ucraina, SUA MLS


Live Streamuri din Baschet pe Betano.ro în 2020

 • NBA - Pre-season, regular season, play-off, finala, all-star game
 • Euroliga, Eurocupa, FIBA Champions League, Spania, Italia, Franta, Germania


Streamuri live din tenis

 • Toate Grand Slam-urile - Australian Open, French Open, Wimbledon, US Open
 • Cupa Davis, Fed Cup, Turneul Campionilor. aproape toate turneele ATP/WTA


Alte transimiuni video Betano în 2020

 • Volei - Champions League, EURO, Mondiale (+ calificari)
 • Baseball - MLB
 • Handbal - EURO (nu și Mondialele, Champions League-urile si SEHA League)
 • Hockey - NHL, Campionatul Mondial
 • Snooker - tot
 • Fotbal American - NFL

Pariază LIVE și urmărește LIVE video meciurile preferate în același timp la agenția recomandată!


 

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult