Verificarea contului eFortuna - Fortuna Bet România

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Fortuna

24 - 48 de ore

Verificarea contului

Pentru a verifica identitatea contului Fortuna, este necesar să intri pe site-ul agenției (INTRĂ ACUM) iar în partea de sus a paginii vei observa două meniuri: unul principal, și unul secundar. Din cel secundar accesează ”Asistență”, iar apoi se va deschide o fereastră ce conține mai multe opțiuni, una din ele fiind ”Verificarea identității”. Aici vei găsi un formular unde trebuie să atașezi copii după următoarele documente:

  • un act de identitate: cel mai bine este să trimiți o copie după buletin, dar merge și după permis de conducere sau pașaport.
  • dovadă a adresei: trebuie un act care să conțină numele tău complet și adresa ta. Ce acte conțin aceste informații? Cea mai bună variantă este un extras de cont bancar (dar trebuie să precizezi la ghișeu că ai nevoie ca numele și adresa să apară pe el), sau o altă variantă bună este o factură de utilități: curent, gaze, internet, TV, telefonie mobilă.

Cum fac copii după aceste acte?
Staff-ul Fortuna recomandă ca actele să fie scanate. Însă nu toată lumea are un scanner acasă, motiv pentru care și pozele făcute cu telefonul mobil s-ar putea să fie acceptate atâta timp cât nu sunt blurate sau pixelate, iar informațiile sunt ușor de citit. Atenție! Pozele sunt acceptate doar în format .jpg sau .png.

Cât durează verificarea contului?
Contul este verificat de regulă în 24 – 48 de ore, dar poate dura și mai mult în funcție de numărul de solicitări.

Sunt necesare și alte acte?
Inițial nu, dar este la discreția agenției să ceară în orice moment o dovadă a metodei de plată folosite sau a oricărui alt document.

Cât timp am la dispoziție să îmi verific contul?
60 de zile din momentul în care ai efectuat primul depozit, altfel contul va fi închis și îl vei pierde cu tot cu bani.

Ce restricții sunt impuse până în momentul în care îmi verific contul?
Nu vei putea depune sume mai mari de 2,000RON și nu vei putea solicita retrageri.

Pariază online la casa de pariuri eFortuna - Fortuna Bet România

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

5299 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii