Bonus eFortuna - Fortuna Bet România și promoții pariuri

Recomandata

Promoții și bonusuri oferite de Fortuna

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 300 RON

Bonus sub formă de pariu gratuit
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus pentru prima depunere

Fortuna Bet (deschide cont acum) întâmpină clienții noi cu un bonus foarte atractiv pentru prima depunere : 100% pariu fără risc până la 300RON! Asta înseamnă că primul tău pariu este acoperit integral și vei primi înapoi suma pariată în limita a 300RON dacă acesta este pierzător.
 

Termeni și condiții ofertă:

 • Pentru această promoție se califică doar primul pariu plasat la Fortuna Bet.
 • Pariul de calificare poate fi atât pre-meci cât și live.
 • Dacă pariul este câștigător nu vei mai primi nici un bonus, dar te poți bucura de pe urma câștigurilor acumulate. Dacă pariul este în schimb pierzător, atunci miza va fi rambursată integral sub formă de bonus, dar în limita a 300RON.
 • Bonusul va trebui rulat de 5 ori pe cote de minim 1.50 în maxim 30 de zile de la creditare. Dacă ai încasat bonusul maxim de 300RON, atunci vei avea de rulat 1,500RON. Dacă nu îndeplinești la timp aceste condiții, bonusul și orice sumă suplimentară obținută de pe urma sa vor fi retrase de pe cont.
 • Orice pariu va fi plasat întâi cu fonduri reale, iar dacă acestea nu sunt disponibile, vor fi utilizate fondurile din balanța bonus.
 • Nu poți solicita o retragere înainte de îndeplinirea integrală a condițiilor de rulaj.
 • În cazul în care un eveniment se regăsește pe mai multe bilete de pariuri, va fi contorizat pentru rulaj doar primul bilet de pariuri validat.
 • Această ofertă nu poate fi utilizată împreună cu orice altă promoție sau ofertă specială.
 • Numai persoanele de peste 18 ani cu reședința în România și doar o singură persoană din locuință poate folosi acest bonus.

 

Promoții oferite

Joacă asigurat
Joacă un bilet care conține minim 4 pariuri , iar dacă te scoate un singur meci atunci miza va fi rambursată sub formă de free bet! Biletul trebuie să aibă o cotă de minim 5.00, iar suma maximă pe care o poți primi înapoi sub formă de free bet este de 20RON. Freebet-ul va fi valabil timp de 7 zile de la creditare și poate fi utilizat pe orice eveniment sportiv și orice cotă dorești, dar nu mai mare de 7.00!


Promo virtuale
La fiecare 5 pariuri plasate pe sporturi virtuale (indiferent care sport) se acordă un freebet de 10RON! Pentru ca un pariu să fie eligibil acesta trebuie plasat pe o miză de minim 10RON. Freebet-ul poate fi folosit doar pe sporturi virtuale, iar fiecare client Fortuna Bet (deschide cont acum) poate beneficia de pe urma acestei promoții de maxim 5 ori!


Bonus la cazino
Clienții noi pot primi un bonus foarte atractiv și la jocuri de cazino. Bonusul maxim este de 2,000RON și se acordă pe durata primelor 3 depuneri după cum urmează:

 • prima depunere - bonus de 100% în limita a 800RON (trebuie să folosești codul ”FORTUNA1”)
 • a doua depunere - bonus de 150% în limita a 600RON
 • a treia depunere - bonus de 200% în limita a 600RON

Doar la prima depunere trebuie să introduci cod; următoarele două bonusuri vor fi creditate automat. 


Alte promoții
Fortuna Bet vine ocazional și cu alte promoții, sau le mai schimbă pe cele actuale. De aceea este bine să consulți cu regularitate pagina de oferte de pe site-ul agenției. Deschide cont acum!

Descoperă toate promoțiile și bonusurile eFortuna - Fortuna Bet România

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

5499 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii