Bonus eFortuna - Fortuna Bet România și promoții pariuri

Recomandata

Promoții și bonusuri oferite de Fortuna

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 300 RON

Bonus sub formă de pariu gratuit
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Pe partea de bonusuri Fortuna Bet stă destul de bine oferind un pachet foarte atractiv pentru prima depunere, promoții constante de pe urma cărora poți profita în fiecare zi, dar și diferite oferte periodice pe care nu ar trebui să le ratezi.

Deschide cont și pune mâna pe pachetul de bun venit chiar acum!


Bonus de bun venit Fortuna și alternative la acesta

Clienții noi sunt întâmpinați cu un pachet de bun venit atractiv ce constă într-un pariu fără risc de 100% în limita a 300RON. Asta înseamnă că dacă primul pariu plasat de tine pe platforma efortuna.ro este pierzător, atunci primești integral înapoi suma mizată sub formă de bonus. Am prezentat oferta în amănunt pe ACEASTĂ PAGINĂ, așa că nu reiau.  

Dar înainte de a aplica pentru ea, ia în considerare faptul că ocazional clienții noi pot beneficia de cote mărite la Fortuna Bet, cum ar fi o cotă de 10.00 în loc de 1.50. Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat, fiind o ocazie excelentă pentru a transforma 50RON în 500RON (de obicei sunt oferite cote de 10.00 pe mize de 50RON). Partea și mai tare este aceea că în cazul unui pariu pierzător se activează oferta standard de bun venit, ceea ce înseamnă că vei primi înapoi integral suma pariată! Deci nu ai ce pierde, ai doar ce câștiga!

Pentru a pune mâna pe o cotă mărită de 10.00 la efortuna.ro, urmărește constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX.com deoarece te vom înștiința imediat ce o astfel de ofertă devine disponibilă! Așa că fii pe fază!Promoții Fortuna Bet oferite constant

  • Bonus acumulator – poți câștiga cu până la 60% mai mult la pariurile multiple plasate pe efortuna.ro, dă click pe link-ul de pe numele promoției pentru a afla mai multe informații.
  • Joacă asigurat – te scoate un singur meci pe un bilet cu 4 evenimente? Nu e nimic pentru că poți primi înapoi suma pariată sub formă de bonus!
  • Derby Fun – este un super concurs în cadrul căruia poți câștiga freebet-uri, participarea fiind gratuită și deschisă chiar și celor fără bani pe contul de pariuri! Așa că ce mai aștepți?

 

Oferă Fortuna bonus fără depunere?

Este o întrebare pe care o primesc în legătură cu orice casă de pariuri online, iar Fortuna Bet nu este nici ea o excepție. Și într-un fel nu mă miră. Cine nu ar vrea să joace gratis la Fortuna sau la o altă agenție de top? Cine nu ar vrea un bonus fără depozit la Fortuna pentru a putea juca fără să riște vreun ban? Din păcate agenția nu a venit niciodată cu o astfel de ofertă, și nici nu cred că va veni în viitorul apropiat. Totuși depunerea minimă pornește de la doar 10RON, deci te poți juca și cu un buget mai mult decât limitat.

 

Este necesar un cod promoțional eFortuna?

Nu ai nevoie de un cod Fortuna pentru a activa bonusul pentru prima depunere, și nici pentru a putea profita de pe urma altor promoții ocazionale. Totuși ia în considerare faptul că dacă aplici pentru o promoție cu cote mărite, te vei putea califica pentru ea doar dacă deschizi un cont prin intermediul link-urilor speciale din cadrul articolului asociat acelei promoții! Este un lucru firesc din moment ce nu ai nevoie de un cod bonus Fortuna.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile eFortuna - Fortuna Bet România

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

8134 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii