Primul pariu eFortuna - Fortuna Bet România

Recomandata

Primul pariu la agenția de pariuri sportive Fortuna

Plasarea de pariuri la Fortuna nu ridică probleme nici măcar începătorilor, dar chiar șiașa îți voi arăta pe scurt cum poți pune pariul dorit. Trebuie spus că acest operator permite plasarea tuturor tipurilor de pariuri cunoscute: single, multiplu, în sistem, cu baze, dar și pariuri rapide.

Pariu single, multiplu și în sistem
În primul rând adaugă pe biletul tău virtual pariurile pe care vrei să le joci selectând cotele din dreptul lor. Aceste pariuri vor încărca unul sub altul în partea dreaptă a paginii.

  • Pariu single: dacă vrei să pui un pariu single, completează căsuța din dreptul pariului respectiv cu suma dorită. În poza de mai jos (cea din stânga) eu am completat cu ”20” în dreptul la Voluntari, ceea ce înseamnă că mizez suma de 20RON pe victoria acestei echipe.
  • Pariu multiplu: sub pariurile adăugate pe bilet se află tabul ”Acumulator” și opțiunea ”Simplu”. Eu am completat cu ”10”, ceea ce înseamnă că am mizat 10RON pe un pariu multiplu conform căruia toate cele patru selecții de pe biletul meu trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător.
  • Pariu în sistem: la biletul meu cu 4 meciuri, pot juca sisteme 2/4, 3/4, Yankee și Lucky 15. Eu am mizat 2RON pe un Yankee, sistem ce conține toate pariurile de tipul 2/4, 3/4 și 4/4. Acest sistem conține 11 combinații posibile (număr precizat în dreptul lui), ceea ce înseamnă că de fapt miza totală jucată pe acest sistem este de 22RON (11 combinații X 2RON / combinație).

Pentru că am pus 20RON pe un pariu single, 10RON pe un pariu multiplu și 22RON pe un pariu în sistem, înseamnă că miza totală a biletului meu este de 52RON.

Bilet cu baze
Un bilet cu baze este format din două tipuri de pariuri: baze (selecții ce trebuie să iasă obligatoriu) și pariuri în sistem. De obicei se aleg câteva meciuri de cote mai mici ca baze pentru a crește cota totală a biletului, iar între pariurile de cotă mai mare se joacă diferite sisteme. De exemplu dacă la un bilet cu 7 meciuri aleg 3 baze și un sistem 2/4, înseamnă că cele trei meciuri alese ca baze trebuie să iasă obligatoriu (un singur pariu pierdut duce la pierderea biletului), iar minim două din celelalte patru partide trebuie să iasă și ele pentru a câștiga ceva.

În biletul din poza de mai sus, din cele patru meciuri ale mele am ales CFR Cluj ca bază și între celelalte trei partide am selectat un sistem 2/3. Pentru că sunt trei combinații posibile, iar eu am completat suma ”10”, înseamnă că miza totală este de 30RON.

Pariu rapid
Aceasta este o opțiunea creată special pentru pariuri live deoarece îți permite să stabilești din avans miza următorului pariu. Atunci când dai click pe o cotă, apare în dreptul ei o fereastră mică din care trebuie să confirmi pariul, iar apoi acesta este plasat instant. În mod ciudat, Fortuna a adăugat această opțiune inclusiv la pariuri pre-meci, fiind singura agenție care a făcut asta.

Pune primul tău pariu online la eFortuna - Fortuna Bet România

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

5299 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii