Primul pariu eFortuna - Fortuna Bet România

Recomandata

Primul pariu la agenția de pariuri sportive Fortuna

Să plasezi la Fortuna pariuri sportive nu e greu, dar poate să îți ridice ceva probleme atunci când ești la primul contact cu pariurile online. Așa că în această secțiune vreau să îți arăt cum poți găsi rapid meciurile care te interesează, și cum poți juca fiecare tip de bilet în parte.

Deschide cont și pariază online la Fortuna chiar acum!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Găsirea meciului dorit
 2. Plasarea unui pariu single
 3. Plasarea unui pariu multiplu
 4. Plasarea unui pariu în sistem
 5. Plasarea unui pariu cu baze
 6. Utilizarea opțiunii de cash out
 7. Plasarea unui pariu de pe mobil
   

1.Găsirea pariului care ne interesează și adăugarea lui pe bilet

Meniul din stânga conține mai multe secțiuni: 

 • Opțiune de căutare – dacă dorești să găsești rapid o echipă sau un jucător (în funcție de sport) poți trece aici numele acesteia sau acestuia și vor fi listate toate pariurile disponibile. 
 • Link-uri rapide – conține link-uri către cele mai importante competiții în care au loc meciuri în viitorul apropiat 
 • Favorite – conține competițiile tale favorite (atunci când dai click pe o competiție ai posibilitatea de a o adăuga la favorite) 
 • Asistență – de aici poți contacta serviciul de suport clienți în cazul unei probleme / nelămuriri 
 • Sport – aceasta este secțiunea care te interesează cu adevărat deoarece aici vei găsi toate competițiile și sporturile aflate în oferta sportivă. Întâi trebuie să selectezi sportul, apoi țara și apoi competiția care te interesează. 

De exemplu dacă vrei să pariezi pe meciul dintre FCSB și Viitorul Constanța din play-off-ul Ligii 1 ai de accesat următoarele opțiuni: Fotbal – Europa – România Liga 1 Play-off – FCSB vs Viitorul. Sigur, ai și varianta mai ușoară de a accesa meciul din Link-uri rapide – Fotbal România.

Așa cum se poate vedea în poza de mai jos, în dreptul acestui meci este un buton ”+117”. Acesta arată numărul de opțiuni de pariere disponibile; trebuie să dai click pe el pentru a vedea oferta completă. 

 

2.Plasarea la Fortuna Bet a unui pariu single

Pentru a pune un pariu single este necesar întâi să dai click pe cota corespunzătoare opțiunii pe care vrei să mizezi. Respectivul pariu se va încărca într-un bilet virtual ce poate fi accesat din partea dreaptă a paginii de pariuri. Tot ce trebuie să faci acum este să completezi suma pe care vrei s-o pariezi și să apeși butonul ”Plasați pariul”. Pariul va fi pus și poate fi accesat oricând din biletul virtual, opțiunea ”Pariuri deschise”, sau din bara verticală de sus (așa cum ți-am arătat mai devreme). 


3. Fortuna pariuri - Plasarea unui bilet în acumulator

Nu doar pariurile single sunt ușor de plasat, ci și pariurile multiple. Pentru a pune un bilet simplu la pariuri (bilet cu o singură combinație posibilă) trebuie întâi să dai click pe cotele pariurilor care te interesează. Aceste pariuri de la Fortuna Bet vor fi adăugate unul sub altul în biletul virtual, care deodată va arăta mult mai complex decât arăta mai devreme. Asta nu înseamnă că este mai greu de pariat. 

Sub selecțiile tale vei vedea scris ”Acumulatori / Multiple”, iar mai jos sunt listate toate sistemele posibile pe care le poți juca (ele diferă în funcție de numărul de pariuri de pe bilet). Prima opțiune se va numi ”Simplu (1 Pariu)” indiferent de numărul de selecții. Aceasta este opțiunea pe care vei dori s-o completezi pentru a pune un pariu multiplu.  

 

4. Plasarea unui pariu în sistem la efortuna.ro

Exemplul meu din poza de mai sus conține un bilet cu cinci meciuri. La un astfel de bilet putem juca următoarele sisteme: 

 • Sistem (4) (5 pariuri) – asta înseamnă că vom paria pe combinații de câte patru meciuri, deci trebuie ca maxim o selecție să fie greșită pentru a câștiga ceva. Există cinci astfel de combinații posibile, deci miza completată se va înmulți cu 5. 
 • Sistem (3) (10 pariuri) – sistem 3/5, există 10 combinații posibile, deci miza se va înmulți cu 10 
 • Sistem (2) (10 pariuri) – sistem 2/5, există 10 combinații posibile, deci miza se va înmulți cu 10 
 • Sistem Canadian 2/5, 3/5, 4/5 și 5/5 (26 pariuri) – numele este destul de clar. Un astfel de sistem va conține toate combinațiile posibile de la toate sistemele prezentate mai sus, incluzând și o combinație cu toate cele 5 meciuri (bilet simplu). Miza completată aici se va înmulți cu 26. 
 • Sistem Lucky 31 – conține toate pariurile din sistemul canadian, plus câte un pariu single pe fiecare meci în parte 

 

5. Plasarea unui pariu cu baze

În partea de sus a biletului virtual avem și opțiunea ”Baze”. De aici putem alege o bază sau mai multe baze pentru biletul nostru (adică un meci sau mai multe meciuri care trebuie să iasă obligatoriu) și un sistem pentru celelalte meciuri.  

Așa cum se poate vedea în poza de mai jos eu am ales meciul Pandurii vs Viitorul ca bază și un sistem de 3/4 între celelalte partide. Deci pentru a câștiga ceva de pe urma acestui bilet este obligatoriu ca pariul bază Pandurii vs Viitorul să fie câștigător, iar minim trei din celelalte patru pariuri să fie de asemenea câștigătoare. Degeaba ies toate cele patru pariuri din sistem dacă baza este pierdută. 

 

6. Utilizarea opțiunii de cash out

Ca orice agenție de pariuri care se respectă, Fortuna (deschide cont acum) oferă posibilitatea de a închide un pariu aflat în desfășurare. Pentru a utiliza această opțiune du-te la biletul tău virtual și dă click pe tabul ”Pariuri deschise”. Aici vei găsi o listă cu toate pariurile tale nedecise încă, iar sub unele din ele vei găsi un buton pe care scrie ”Early Cashout”. De asemenea, tot acolo este scrisă și suma pe care o poți încasa dacă închizi pariul.  

Această opțiune este disponibilă atât la pariuri single cât și multiple, indiferent că este vorba de pariuri pre-meci sau live. Totuși pot fi pariuri (în funcție de sport sau de moment) la care opțiunea de ”închidere pariu” să nu fie disponibilă. 

Deschide cont și joacă pariuri sportive la Fortuna Bet chiar acum!

 

7. Plasarea unui pariu de pe mobil

Deși nu este oferită o aplicație pentru pariuri de pe mobil, poți paria direct din browser indiferent dacă deții un Iphone, un Ipad, un telefon cu Windows sau o tabletă cu Android. Nu trebuie decât să intri pe Fortuna de pe dispozitivul tău mobil, să te loghezi utilizând datele contului tău și să plasezi pariurile dorite. Modul de plasare a pariurilor este cam același ca pe calculator, motiv pentru care n-are rost să prezint din nou pașii. Pentru mai multe informații poți accesa ACEST LINK.

 

8. Verificare bilet Fortuna

În acest paragraf vom vorbi doar despre verificarea biletului de pariuri pe platforma de pariuri online efortuna.ro, și nu vom face referire la biletele jucate la agenții stradale. Dar am observat că mulți căutați pe Google expresii precum ”verificare bilet fortuna după cod” sau ”verificare cod bilet fortuna”, semn că sunteți interesați în primul rând de biletele de pariuri sau loto (Grecia Keno, Polonia Multi, Win For Life etc) jucate offline. Așa că trebuie să te anunț că acest subiect l-am acoperit în articolul : ” Cum îți verifici biletul la cele mai bune case de pariuri stradale”.

Revenind la biletele jucate online, tot ce ai de făcut este să te loghezi pe contul de pariuri și să dai click pe ”Contul meu” din partea de sus a site-ului. Se va deschide o pagină precum cea din poza de mai jos, unde trebuie să selectezi opțiunea ”Lista de pariuri”. Aici vei putea găsi un istoric cu toate pariurile jucate de tine la efortuna.ro. Le poți filtra în funcție de tip (câștigătoare, pierzătoare, aflate în desfășurare etc) și de intervalul de timp în care au fost jucate.

Pune primul tău pariu online la eFortuna - Fortuna Bet România

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

9209 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii