Depuneri și retrageri eFortuna - Fortuna Bet România

Recomandata

Plăți Fortuna - Depuneri și retrageri de bani

0,40RON

Miza minima

Fortuna Bet (deschide cont acum) oferă posibilitatea de a efectua depuneri cu cardul, prin Paysafecard, dar și cu portofelele electronice Skrill și Neteller. Depunerea minimă este de 25RON, iar retragerea minimă este de 50RON indiferent de metoda aleasă. Dar mai este oferită și o altă metodă de plată despre care am decis să vorbesc separat pentru că este destul de importantă: Fortuna Cashpoint.

Fortuna Cashpoint – depuneri și retrageri direct din agenții
Fortuna profită la plin de faptul că are aproape 750 de agenții stradale în România, astfel încât oferă clienților posibilitatea de a alimenta contul de pariuri și de a efectua retrageri direct din aceste sucursale. Tot ce ai de făcut este să te duci la cel mai apropiat local Fortuna, să spui casierei userul tău, să îi înmânezi buletinul și suma de bani pe care vrei să o depui, iar ea se ocupă de restul. Aceeași procedură simplă trebuie urmată și când retragi. Doar că de data aceasta, trebuie întâi să intri pe site în secțiunea Retrageri, să selectezi ”Cashpoint” și să introduci suma pe care vrei să o scoți și agenția de unde vrei să ridici banii.  Prin această metodă de plată atât depunerea minimă cât și retragerea minimă este de doar 10RON!

Din ce știu, nu toate sucursalele oferă serviciul Fortuna Cashpoint. De regulă dacă într-un oraș sunt două agenții amplasate prin aceeași zonă la câteva sute de metri una de alta, atunci doar una din ele oferă Cashpoint. De unde știi care este aceea? Este pus un afiș pe fereastra agenției. Oricum în orașele mai mici unde este un singur local  Fortuna, acest serviciu de plată este disponibil (sau cel puțin ar trebui să fie). Dacă în realitate lucrurile nu stau chiar așa, nu ezita să ne spui și nouă printr-un reply.

Sunt mulți cei care au ales să se joace la Fortuna pentru că pot depune și retrage bani fără carduri și alte metode de plată, și pot avea acces la banii lor în aceeași zi în care solicită o retragere, deci această metodă de plată este una foarte importantă.

Depuneri și retrageri de bani la casa de pariuri online Fortuna

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 25 50 instantaneu
Transfer bancar
50 2-3 zile
Skrill 25 50 instantaneu
Neteller 25 50 instantaneu
Paysafecard 25
instantaneu

Depune acum și pariază la eFortuna - Fortuna Bet România

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

5299 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii