Pariuri Live eFortuna - Fortuna Bet România

Recomandata

Pariuri live la FORTUNA

Cea mai bună ofertă

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Platforma de pariuri live a celor de la Fortuna este una destul de interesantă, care are atât plusuri cât și minusuri.

Aspecte tehnice
Am observat că atunci când intru pe pagina de pariuri live, durează câteva secunde până când aceasta se încarcă, spre deosebire de paginile altor agenții care încarcă instant. Chiar și atunci când schimb de pe un meci pe altul, schimbarea nu are loc chiar imediat. Poate că aceasta este o problemă cu care mă confrunt doar eu, iar de aceea nu ezita să dai un reply dacă ție nu ți se întâmplă așa ceva. În rest platforma funcționează destul de bine.

Pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați” (opțiunea de pariu rapid ajută să micșorezi și mai mult acest timp), cotele și informațiile de la meciuri sunt actualizate rapid, iar câștigurile sunt și ele plătite de obicei în câteva minute din momentul în care un pariu este decis (poate dura mai mult dacă pariezi pe meciuri mai puțin importante). Cu siguranță nu este cea mai rapidă platformă de pariuri live, mai ales că pariurile sunt blocate un pic mai des ca în alte părți, dar per total se poate paria în condiții bune.

Pariu rapid
Pariul rapid îți permite să stabilești din avans miza următorului pariu. Atunci când pariezi, este suficient să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar în dreptul acestuia va încărca o fereastră în care trebuie să apeși ”OK” pentru a confirma pariul.

Oferta live
Acesta este punctul forte al agenției, mai ales dacă pariezi pe tenis. De obicei nu vei găsi la nici o altă agenție licențiată la fel de multe meciuri live de tenis ca la Fortuna. Iar spre deosebire de pariurile pre-meci unde la majoritatea meciurilor găseai doar 5-6 opțiuni de pariere, aici găsești +20, deși este drept că sunt și unele jocuri unde sunt oferite doar opțiunile principale.

Chiar și dacă luăm în considerare întreaga ofertă live pe toate sporturile, sunt destule acele momente în care Fortuna este agenția care acoperă cele mai multe evenimente live. Numărul de opțiuni de pariere nu este foarte mare, dar la fiecare partidă, indiferent de sport, vei găsi măcar opțiunile principale.

Centru de statistici
Aici Fortuna are o problemă. Sunt unele meciuri, în special pe la tenis de masă și alte sporturi mai mici, unde nu este afișat nici măcar scorul, deci practic pariezi la nimereală. La un meci de fotbal cât de cât decent poți vedea scorul, raportul cornerelor, al cartonașelor și al loviturilor libere, dar nici la acesta nu vei vedea o fereastră 2D care să îți arate cine atacă, când se întâmplă ceva notabil în meci etc. Doar la partide importante această opțiune este disponibilă.

Posibilitatea de a adăuga la favorite
Poți adăuga la favorite orice echipă, meci sau tip de pariu pentru ca acestea să apară în prim plan, iar această opțiune cu siguranță este foarte folositoare pentru că îți permite să ai acces rapid la tot ce te interesează.

Pariuri live de pe mobil
Dacă centrul de statistici pentru PC este dezamăgitor, să îl vezi pe cel pentru mobil. Nu găsești mai nimic în afară de scor (nici acela nu mereu), iar acesta este un minus clar. Dacă pe calculator nu este greu să folosești un site de statistici, pe mobil este mult mai anevoios să te tot muți rapid de pe o pagină pe alta. Nu ajută nici faptul că nu este oferită o aplicație pentru telefon / tabletă, și trebuie pariat direct din browser.

Pariază live la casa de pariuri online eFortuna - Fortuna Bet România

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

5299 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii