eFortuna - Fortuna Bet România - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Fortuna pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Indiferent de sistemul de operare, poți paria de pe mobil doar din browser. Poate că în viitorul apropiat va fi remediată această problemă, mai ales că în alte țări precum Slovacia sau Cehia este oferită o aplicație pentru pariuri. Oricum site-ul mobil funcționează destul de bine încât să poți paria în condiții optime.

Pariuri direct din browser
Indiferent că ai un Iphone, un Ipad, sau un dispozitiv mobil cu Android sau Windows, poți paria direct din browser pe efortuna.ro. Grafica este similară cu cea de pe PC, iar site-ul mobil funcționează destul de bine. Deși nu este oferită o aplicație, găsești toate meciurile și pariurile disponibile pe calculator, plus că poți efectua rapid depuneri și retrageri.

Sunt și minusuri; sunt de părere că paginile încarcă un pic cam greu chiar dacă ai acces la wireless și ai un telefon de ultimă generație (poate o pățesc doar eu). Acest lucru nu este deranjant dacă pariezi pre-meci, dar te poate enerva când plasezi pariuri live. Și că tot veni vorba de pariuri live, la unele meciuri sunt oferite destul de puține statistici, ceea ce te poate încurca pentru că este destul de greu să consulți simultan un site de statistici de pe un ecran atât de mic. Lipsesc inclusiv opțiunile ”pariu rapid” și ”adăugare la favorite”, opțiuni ce de asemenea ar fi fost utile.

Pariază online la eFortuna - Fortuna Bet România de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

3823 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii