eFortuna - Fortuna Bet România - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Recomandata

Fortuna pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Fortuna Bet oferă o aplicație pentru Android ce poate fi descărcată direct de pe site-ul agenției.  Utilizatorii de Iphone și Ipad pot paria în acest moment doar din browser.

 

Ce oferă aplicația pentru Android?

  • Pariuri pre-meci: oferta sportivă este aceeași cu cea de pe varianta full a site-ului din toate punctele de vedere. Nu lipsesc anumite meciuri sau opțiuni de pariere.
  • Pariuri live: indiferent că ești în fața televizorului, pe stadion sau la terasă cu prietenii, poți paria pe evenimentele live preferate direct din cadrul aplicației.
  • Cash out: poți închide pariurile aflate în desfășurare indiferent de locul în care te afli în acel moment. 
  • Bară de instrumente personalizată: poți sorta și alege icon-urile pe care dorești să le vizualizezi.
  • Jocuri de cazino: în afară de pariuri sportive, aplicația Fortuna oferă și posibilitatea de a juca jocuri de cazino.
  • Promoții: poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment. De asemenea, poți profita de diferite oferte promoționale valabile doar după mobil!
  • Setări: poți umbla pe la diferite setări, cum ar fi cea a limbii unde ai de ales între română și engleză.
  • Depuneri / retrageri: le poți efectua din mers , fără nici cea mai mică problemă.
  • Ajutor și asistență: dacă vrei să contactezi serviciul de suport clienți o poți face direct de pe telefonul tău sau tableta ta.


Pariuri direct din browser
Indiferent că ai un Iphone, un Ipad, sau un dispozitiv mobil cu Windows, poți paria direct din browser pe efortuna.ro. Grafica este similară cu cea de pe PC, iar site-ul mobil funcționează destul de bine. Deși nu este oferită o aplicație, găsești toate meciurile și pariurile disponibile pe calculator, plus că poți efectua rapid depuneri și retrageri.

Sunt și minusuri; sunt de părere că paginile încarcă un pic cam greu chiar dacă ai acces la wireless și ai un telefon de ultimă generație (poate o pățesc doar eu). Acest lucru nu este deranjant dacă pariezi pre-meci, dar te poate enerva când plasezi pariuri live. Și că tot veni vorba de pariuri live, la unele meciuri sunt oferite destul de puține statistici, ceea ce te poate încurca pentru că este destul de greu să consulți simultan un site de statistici de pe un ecran atât de mic. Lipsesc inclusiv opțiunile ”pariu rapid” și ”adăugare la favorite”, opțiuni ce de asemenea ar fi fost utile.

Pariază online la eFortuna - Fortuna Bet România de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

6343 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii