eFortuna - Fortuna Bet România Recomandata

Fortuna - pariuri online, poker și jocuri de casino

Fortuna este una din cele mai bune cinci case de pariuri online licențiate în România, deși este drept că puțini români au auzit de ea înainte ca aceasta să intre pe piața de la noi din țară. Chiar și așa, vorbim de un operator cu o istorie bogată în spate și cu un nume cunoscut în alte țări europene.

Istoria casei de pariuri
A fost înființată în 1990 la Praga de către patru antreprenori, aceștia fiind îndrumați de către Michael Horacek. În același an a fost înființată prima filială a companiei, ca un an mai târziu aceasta să se extindă și în Slovacia cu ajutorul lui Richard Muller și Igor Nosko. Agenția slovacă s-a umit inițial Terno, dar și-a modificat și ea ulterior numele în Fortuna.

Acela a fost doar începutul, pentru că Fortuna s-a extins rapid și în Polonia, iar  în ziua de astăzi este recunoscută ca fiind cea mai bună casă de pariuri din Europa Centrală. Ea funcționează atât online cât și offline, deținând nu mai puțin de 1600 de agenții stradale în cele trei țări menționate mai devreme: Cehia, Slovacia și Polonia.

În acest moment operatorul este sponsorul celei mai importante echipe de fotbal din Polonia, Legia Varșovia, dar și a primei ligi din Slovacia care chiar i-a preluat numele: Slovacia Fortuna Liga.

Fortuna în România
A intrat spectaculos pe piața din România preluând Publicbet, unul din cei mai buni operatori offline până în 2015. În urma acestei preluări ne-am trezit peste noapte cu aproximativ 600 de agenții Fortuna împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Deși majoritatea sunt amplasate în orașe mari, găsim destule sucursale și în orașe mici sau chiar în comune. De exemplu în comuna Berca, județul Buzău, poate fi găsită o agenție stradală care este mult mai spațioasă decât cele amplasate în orașele mari, fiind comparabilă ca mărime cu cazinouri importante din țară.

La puțin timp după ce a preluat Publicbet, Fortuna s-a lansat și în mediul virtual sub numele eFortuna (vezi site-ul agenției), ceea ce nu a fost o surpriză pentru că ea avea deja o platformă online. Practic tot ce a avut de făcut a fost să adapteze site-ul pentru piața românească, lucru pe care l-a reușit cu brio. Acest operator a profitat la maxim de faptul că operează atât online cât și offline, unul din cele mai importante servicii oferite fiind ”Fortuna Cashpoint”, serviciu ce permite clienților să alimenteze contul de pariuri online direct din agenții stradale. Dar voi vorbi mai în amănunt despre acest serviciu în secțiunea ”Plăți”.

Sponsor al echipei naționale a României
Începând din 2017 Fortuna Bet este sponsor oficial al naționalei de fotbal a României, colaborare de pe urma căreia nu au de câștigat doar FRF și operatorul, ci și pariorii și fanii naționalei. Despre acest subiect am vorbit pe larg aici: https://pariurix.com/fortuna-sponsor-oficial-al-nationalei-romaniei.html

Licență ONJN
Conform  Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, operatorul deține prin D.ONJN 1560/25.08.2016 o licență definitivă valabilă până la 31 august 2026 ce îi permite să ofere în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino.

Pariază online la casa de pariuri eFortuna - Fortuna Bet România

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

5275 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii