Meciuri live online Efbet

5,000

De evenimente

Deși per total Efbet nu impresionează în mod deosebit, această casă de pariuri online are un serviciu de live streaming, facilitate cu care nu se pot lăuda foarte multe case de pariuri online licențiate. 


Efbet Live streaming - un serviciu cam dezorganizat

Am încercat să găsesc un program cu meciurile live online oferite de Efbet, sau măcar o listă cu competițiile acoperite, dar fără succes. În secțiunea de Pariuri Live este oferit un program cu meciurile viitoare, dar nu există posibilitatea de a filtra partidele însoțite de live streaming. Nici măcar nu este precizat în dreptul meciurilor care dintre ele pot fi urmărite live online.

Poți doar să vezi ce partide sunt transmise din rândul celor aflate în desfășurare. Accesează secțiunea de Pariuri Live, iar în meniul din stânga ai un buton pentru a filtra partidele ce pot fi urmărite live. 


Meciuri live online Efbet - cum pot accesa acest serviciu?

Luând în considerare informațiile de mai sus, nu am cum să vă spun cu exactitate ce competiții sunt acoperite. Oricum din ce am observat, sunt transmise în special meciuri de fotbal și tenis din competiții ceva mai mici, dar sunt acoperite și evenimente sportive din alte sporturi. 

Ca la orice altă casă de pariuri online, ai acces la transmisiuni live video doar dacă ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Chiar și 50 de bani este suficient, însă important este să nu fii pe zero. De asemenea, trebuie să ai Flash Player instalat. 

Pariază live la casa de pariuri online Efbet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

3 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?