Bonus Efbet și promoții pariuri

Promoții și bonusuri Efbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

25% până la 500RON

un sfert din suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus Efbet de până la 500RON 

Clienții noi sunt eligibili pentru a primi un pachet de bun venit în valoare de 500RON ce este oferit la un depozit de 1,800RON. În cazul în care vrei să aplici pentru bonusul maxim, dar efectuezi prima depunere înainte de a parcurge procesul de verificare KYC, va trebui să faci întâi o depunere de 900RON (maximul permis). Pentru început vei primi un bonus de 25% (225RON). Apoi, după ce ți-ai verificat contul, va trebui să depui din nou 900RON, după care vei primi și diferența de 275RON bonus.

Banii bonus sunt oferiți sub formă de FREEBET. Asta înseamnă că din urma pariurilor plasate cu fonduri suplimentare vei păstra doar profitul, nu și miza. De asemenea, înainte de a putea solicita o retragere va trebui să rulezi de 3 ori întreaga sumă (depozit + bonus inițial) pe cote de minim 1.50. Ai la dispoziție 10 zile pentru a utiliza cei 500RON, și 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Exemplu : Ai depus 1,800RON și ai primit un bonus Efbet de 500RON. Joci cei 500RON pe pariuri din urma cărora păstrezi doar profitul. După aceea, ai de efectuat un rulaj de 6,900RON (2,300 * 3). 

 

Alte promoții Efbet

Singura ofertă pe care am văzut-o în afara bonusului de bun venit constă într-un bonus de reîncărcare de 100%. Dar această ofertă este disponibilă doar pentru clienții care primesc o invitație specială din partea staff-ului Efbet. 

Deschide cont la una din agențiile recomandate și încasează un bonus atractiv de bun venit!

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Efbet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

3 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?