Promoții și bonusuri Efbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

25% până la 500RON

un sfert din suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Casa de pariuri online Efbet oferă clienților noi un bonus de bun venit de până la 500RON. Hai să vedem cum poți pune mâna pe acest pachet promoțional, și dacă sunt oferite și alte bonusuri sau promoții constante.

Descoperă cele mai tari bonusuri la pariuri sportive oferite de agențiile licențiate!


Bonus Efbet de bun venit de până la 500RON

Voi prezenta întâi pe scurt pașii necesari pentru încasarea și deblocarea bonusului Efbet, dar recomand să citești în continuare pentru a vedea concret ce ai de făcut, pentru că per total procedura e un pic mai complicată.

 1. Deschizi un cont la Efbet.
 2. Parcurgi procesul de verificare KYC pentru a putea depune sume mai mari de 900RON.
 3. Efectuezi un depozit de 1,800RON
 4. Primești bonusul de bun venit la Efbet în valoare de 500RON. Banii sunt creditați sub formă de FREEBET.
 5. În maxim 10 zile utilizezi acei 500RON, iar din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, care este creditat la rândul său sub formă de bonus.
 6. Rulezi de 3 ori echivalentul sumei depuse inițiale + bonusul inițial pe cote de minim 1.50 în maxim 30 de zile.
 7. Acum banii bonus sunt deblocați și poți solicita o retragere.

Te-am băgat de tot în ceață? Hai să reluăm.

 

Ce am de făcut pentru a încasa bonusul maxim de 500RON?

Casa de pariuri online Efbet întâmpină clienții noi cu un bonus de bun venit în valoare de 500RON. Poți încasa bonusul maxim doar în cazul unei depuneri de minim 1,800RON, deci vorbim de un bonus un pic mai mare de un sfert din suma depusă.

Dacă efectuezi primul depozit înainte de a verifica identitatea contului de pariuri, atunci conform legii nu vei putea depune mai mult de 900RON. Așa că ce poți face? Depui întâi suma maximă (900RON), moment în care vei primi un bonus de 225RON (deci 25%). După ce parcurgi procesul de verificare KYC, depui încă 900RON pentru a primi diferența de 275RON. Deci poți revendica această ofertă efectuând două depozite, dar doar în condițiile descrise de mine.

 

Cum rulez și deblochez bonusul Efbet pentru a putea retrage?

Aici regulamentul poate fi un pic cam complicat și greu de înțeles, așa că hai să îți explic pas cu pas cum stă treaba. Banii bonus sunt oferiți sub formă de FREEBET, ceea ce înseamnă că din urma pariurilor plasate cu fonduri suplimentare vei păstra doar profitul, nu și miza. Deci să presupunem că ai 500RON bonus și îi joci pe 5 pariuri, fiecare pe 100RON și cotă 2.00 (tu poți juca pe ce mize și cote vrei, dar cotele să fie mai mari de 1.50). Să zicem că din aceste 5 pariuri câștigi 4, ceea ce înseamnă că ai făcut 400RON (câte 100RON profit de pe urma fiecărui pariu). Pentru acest pas ai la dispoziție 10 zile din momentul încasării bonusului.

Acum, mai ai încă un pas de parcurs - ai de rulat de 3 ori echivalentul depunerii inițiale + bonusul Efbet inițial pe cote de minim 1.50. Dacă ai depus 1,800RON și ai încasat un bonus de 500RON, înseamnă că trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 6,900RON (2,300 * 3) înainte de a putea solicita o retragere. Din urma acestor pariuri păstrezi atât miza, cât și profitul! Deci nu mai vorbim de freebet-uri. Pentru acest pas ai la dispoziție 30 de zile!

 

Părerea noastră despre pachetul e bun venit Efbet

Ca să fiu sincer, condițiile ofertei nu sunt prea încurajatoare. Bonusul este cam mic (un pic peste 25% din suma depusă), iar condițiile de rulaj sunt un pic cam dificile. Dacă vrei să deschizi un cont la pariuri online special pentru pachetul de bun venit, atunci recomand întâi să joci la una din aceste 5 case de pariuri online recomandate. În afara faptului că vorbim de agenții cu servicii de calitate, la fiecare din ele bonusul pentru prima depunere este foarte atractiv.

 

Termeni și condiții bonus Efbet

 • Oferta este destinată doar clienților noi Efbet.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Suma EXTRA primită din partea agenției este de 25% din suma maximă, dar în cazul unui depozit de 1,800RON vei primi suma EXTRA maximă de 500RON. Aceasta este creditată sub forma unui FREEBET.
 • FREEBET-ul trebuie utilizat în maximum 10 zile, iar în urma utilizării sale vei păstra doar profitul, nu și miza. Banii sunt acordați sub formă de bonus.
 • În termen de maximum 30 de zile trebuie să rulezi valoarea depunerii inițiale + bonusului inițial de 3 ori pe cote de minim 1.50.
 • Efbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și încasează un bonus atractiv de bun venit la una din agențiile recomandate!

 

Întrebări comune de la pariori

Am nevoie de un promo code Efbet?

Nu, nu este necesară introducerea unui cod de bonus Efbet pentru activarea bonusului de bun venit. Atâta timp cât urmezi indicațiile de mai sus, vei putea încasa și debloca suma suplimentară de bani fără a avea nevoie de un cod promoțional. Același lucru este valabil și pentru celelalte promoții oferite constant sau periodic de această casă de pariuri online.
 

Oferă Efbet și vreo altă promoție disponibilă constant?

Da, clienții fideli pot pune mâna pe bonusuri periodice de reîncărcare. Astfel agenția nu premiază doar pariorii care efectuează un depozit pentru prima dată, ci și jucătorii care joacă constant aici. Pentru a vedea cum poți pune mâna pe un bonus de fidelitate la Efbet, dă un CLICK AICI. În ceea ce privește promoțiile periodice, sincer să fiu nu am auzit de așa ceva. Dar poți consulta cu regularitate site-ul Efbet.ro pentru a vedea dacă apare vreo ofertă nouă.


Oferă Efbet bonus fără depunere?

Vrei să joci la Efbet gratis și să pui mâna pe un bonus fără depozit? Știu, cine nu ar vrea? Totuși, din momentul în care agenția a intrat pe piața din România, nu a venit cu vreo astfel de ofertă. Pe de altă pate depunerea minimă este de doar 20RON. Deci chiar dacă nu poți juca gratuit la Efbet, o poți face cu o sumă mai mult decât modică, pe care o are orice parior în buzunar. Dacă te încăpățânezi și tot vrei un bonus fără depunere, poți accesa acest articol pentru a vedea lista caselor de pariuri care vin cu așa ceva: https://pariurix.com/bonus-fara-depunere-la-pariuri-sportive-online.html.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Efbet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

7 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?