Primul pariu la Efbet

Site-ul Efbet.ro are o interfață care cu siguranță îți va aminti un pic de populara casă de pariuri online Bet365. Iar dacă știi cum se joacă la Bet365, atunci cu siguranță te vei descurca și la acest operator fără probleme. Însă pentru cei care nu au mai plasat până acum un pariu online, vreau să prezint acest mic ghid.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!
 

Cum adaug selecții pe biletul de pariuri Efbet?

  • Întâi accesează meniul cu sporturi din partea stângă a paginii pentru a selecta disciplina sportivă care te interesează.
  • Alege competiția și meciul dorit. 
  • Apasă pe cota corespunzătoare selecției pe care vrei să o joci, iar aceasta va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii.
  • Repetă procedura pentru a adăuga și alte selecții pe biletul de pariuri.
  • Accesează biletul de pariuri și urmează pașii de mai jos

 

Cum plasez pariuri online la Efbet?

  • Pariuri single: în dreptul fiecărei selecții ai un chenar în care poți completa suma dorită.
  • Pariuri multiple: în partea de jos a biletului ai mai multe opțiuni. Prima din ele reprezintă un pariu în acumulator, cu o singură variantă de câștig, unde biletul va fi câștigător doar dacă ies toate selecțiile (deci un pariu combo normal). Numele opțiunii diferă în funcție de numărul de selecții de pe bilet. La mine se numește ”Triple” pentru că biletul conține 3 pariuri.
  • Pariuri în sistem: mai jos ai mai multe sisteme dintre care poți alege. Vezi că miza completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații conținute de sistemul ales pentru a determina miza finală. 
  • Pariuri cu baze: selectează chenarul ”Casierie” pentru ca biletul de pariuri să arate ca cel din partea dreaptă a pozei de mai jos. Apoi apasă pe butonul simbolizat prin cifra ”B” din dreptul meciului sau meciurilor care vrei să devină baze (bancheri), după care poți selecta sistemul dorit.

La final apasă pe butonul ”Plasare bilet” pentru a juca respectivul bilet de pariuri. Dacă ești la primul contact cu pariurile online și nu știi cu ce se mănâncă pariurile în sistem sau cu baze, cel mai bine este să accesezi întâi acest tutorial : https://pariurix.com/tipuri-de-bilete-la-pariuri-explicate-simplu-sistem-si-cu-baza.html 

Pune primul tău pariu online la Efbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

3 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?