Plăți Efbet - Depuneri și retrageri de bani

2RON

Miza minima

Cum depun bani la Efbet?

La momentul scrierii acestor rânduri, Efbet Ro oferea posibilitatea de a efectua depuneri prin următoarele metode de plată:

  • card Visa, Maestro sau Mastercard: depunerea minimă este de 20RON și nu se percep comisioane. Sunt acceptate inclusiv carduri emise în alte valute.
  • portofel electronic Skrill: depunerea minimă este tot de 20RON. Dacă ai contul Skrill într-o altă valută, atunci va fi oprit și un comision echivalent schimbului valutar. În rest nu sunt percepute alte comisioane. Deschide un cont Skrill!
  • portofel electronic Neteller: depunerea minimă este tot de 20RON.
  • transfer bancar: în acest caz depozitul minim este de 40RON, iar spre deosebire de celelalte metode de plată banii nu intră instant pe cont. Timpul de așteptare poate diferi mult în funcție de banca de unde efectuezi tranzacția, astfel încât în cazul cel mai fericit vei aștepta 2 zile lucrătoare, iar în cazul cel mai puțin fericit vei avea de așteptat 10 zile lucrătoare până să poți paria. Totuși cea din urmă situație va fi întâlnită doar în cazul transferurilor internaționale de bani.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!


Cum retrag bani la Efbet?

Pentru a putea solicita o retragere, este necesar să parcurgi întâi procesul de verificare KYC. De asemenea, vei putea scoate bani doar prin metodele de plată utilizate anterior pentru un depozit. În cazul retragerilor pe card suma minimă pe care o poți scoate este de 60RON, în timp ce prin transfer bancar este de 500RON. 

Efbet trimite câștigurile dintr-un cont Bancpost, ceea ce înseamnă că dacă și tu ai cont la această bancă poți primi banii retrași pe card sau prin transfer bancar mult mai rapid decât ceilalți pariori (poate chiar și în aceeași zi).

 

Depuneri și retrageri din agenții stradale Efbet

La momentul scrierii acestei recenzii (11 decembrie 2017) nu era oferită încă posibilitatea de a efectua tranzacții din locații Efbet, dar ce-i drept că a trecut destul de puțin timp de când agenția a intrat pe piața din România. 

Depuneri și retrageri bani la Efbet!

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 60 2-4 zile
Transfer bancar 40 500 2-10 zile
Skrill 20 60 1-2 zile
Neteller 20 60 1-2 zile
Paysafecard


Depune acum și pariază la Efbet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

3 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?