Pariuri Live Efbet

Ofertă medie

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Când vine vorba de platforma de pariuri live, multe case de pariuri online o cam dau în bară. Este cazul și celor de la Efbet? Hai să aflăm.


Ofertă pariuri live Efbet

Oferta în sine nu reprezintă o problemă foarte mare. Nu este ea cea mai bogată, dar nici cea mai săracă. Este undeva la mijloc din acest punct de vedre, dar în orice caz majoritatea pariorilor vor fi mulțumiți. Punctul forte îl reprezintă fără îndoială tenisul, acolo unde de multe ori oferta este mai bogată chiar și decât cea a agențiilor de top. Dar cam aici se încheie lista de avantaje oferite de platforma de live betting Efbet.

 

Pariuri live la Efbet - probleme greu de trecut cu vederea

Este oferit un centru de statistici și un calendar cu evenimentele viitoare, dar nu avem posibilitatea de a adăuga la favorite opțiunile de pariere care ne interesează. Acesta este un minus, pentru că nu putem trece în prim plan opțiunile de pariere preferate, iar astfel pierdem timp prețios pentru a le găsi de fiecare dată. Să nu uităm că la pariuri live orice secundă contează.

Însă nu aceasta este cea mai mare problemă. Pe forumul de discuții Efbet, mai mulți pariori s-au plâns de cote. Mai exact, este afișată o anumită cotă, dar atunci când o adaugi pe bilet și vrei să pariezi, ea scade. Pe lângă faptul că pierzi timp trebuind să accepți noua cotă, te poți simți oarecum păcălit pentru că nu poți paria la cotele afișate inițial pe pagina de pariuri live. Respectivii pariori susțin că această problemă nu s-a ivit ocazional, ci este una frecventă care se repetă la destul de multe pariuri. Evident, nu înseamnă că și tu vei păți asta în mod repetat, dar este bine să cunoți aceste aspecte înainte de a plasa pariuri live online la Efbet.

Încă un lucru - pariurile live sunt procesate cam greu. Durează 8-10 secunde din momentul în care ai pus un pariu până acesta este acceptat, iar uneori mai este și refuzat. Lucru ce poate fi destul de frustrant, mai ales atunci când joci pariuri a căror rezultat este decis în câteva zeci de secunde (cum ar fi pariuri live pe game-uri sau puncte la tenis). 

Pariază live la casa de pariuri online Efbet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

3 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?